Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Összefoglaló

Firmware letöltése
XEH (független) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
TMH (Telekom) - 2025-09-01 (Frissítés: 2025-09-29) [Android 14]
Frissítési ütemterv: megszűnt 

A52s 5G ujjlenyomat olvasó tapasztalatok
Fotók a mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zssom
tag
válasz
orso0355
üzenetére
Olvasom, hogy az NFC-s gondod még nem oldódott meg.
A napokban jártam úgy, hogy nem működött nekem sem a fizetés. No, gondoltam ez is elbaltázódott. Nekem a simple appon keresztül megy a fizetés (korábban a simple classic-os keresztül minden gond nélkül.) Semmi másra nem használom az appot, csak az érintéses fizetésre. Kijött egy tájékoztató, hogy a classic megszűnik, mindenki váltson a sima simple-re. Korábban nem váltottam, mert olvastam, hogy mennyi probléma van az új verzióval, gondoltam, nekem jó a régi is. Jó is volt, de most október akárhanyadikától nem fog működni, ezért váltottam. Ment is rendesen egy darabig, mígnem egyik nap sikerült, másik nap már nem. Utána olvastam az app véleményeinél és kiderült, hogy többeknél jelentkezett a probléma, még az októberi frissítés előtt. Az ottani vélemények, tanácsok figyelembevételével, gyt törlés, adattörlés, majd teljes törlés és újratelepítés után megjavult a fizetés. Ez az app lényegesen rosszabb, mint az elődje volt, néha nagyon lassan megy a fizetés, még jó hogy a frissítések, újabb verziók csak a mi javunkat szolgálják.Lehet, hogy Nálad sem készülékprobléma, szerintem a végső feladás előtt ezt is kipróbálni. Veszíteni nem sokat lehet vele, ha megjavul, lehet örülni, ha nem, akkor csak némi idő ment kárba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi 15 Ultra, újszerű, Alza vásárlás, 34 hónap gyári garanciával, eladó!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ, bontatlan iPhone 17 256GB levendula KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Huawei P9 Lite Mobiltelefon fekete 16/2 - VNS-L21 - Független!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3841, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor, MS4010
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Firmware letöltése
Dr Bubo