Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ijk
nagyúr
Rejtély még mindig számomra hogy a HDR esetén hogy lesz nagy kontraszt a fényerő miatt. Legfeljebb dinamikus kontraszt a nagy, azt meg ismerjük.
4k, HDR, csak épp a jelenlegi 99,9999%-nyi tartalom megjelenítése kompromisszumos. Olyan mint ha a MÁV mágnesvasútra venne szerelvényeket./人◕ ‿‿ ◕人\
-
tibaimp
nagyúr
maximális az avatarodnak, az egyik kedvenc színészem volt -- bocs az offért
ezek a tv-k megdobogtatják a szívem, most még egy pana plazmát nyúzok, nagyon szép képe van, de ezek már azért szebbek. Mikor Belgiumban jártam kint tavaly, láttam egy állat 60 colos 4k-s tv-t ki volt állítva, hú baszki, nem volt semmi.
Az íveltség szerintem viszont csak megint egy marketing szarság lesz, mint a 3D.A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
félisten
elefant: 21:9-es TV-k vagy kijelzők terén mi a helyzet? Erről a vonatról is leszálltak?
(2014-ben volt egy 105"-os UHD TV-jük promózva, most viszont nem láttam megemlítve ilyen TV-t, azért kérdem)
[ Szerkesztve ]
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
tibaimp
nagyúr
Panasonic TX-P46S20E még 2011-ben vettem.
Nagyon szép képe van, egy TV esetében számomra meg ez a lényeg, nem tud 3D-t nem tud lejátszani, (szerintem a legjobb media lejátszó a PC nem egy TV) nem okos tv, stb.A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
félisten
Nem, a Samura gondoltam. A 2014-es CES-en mutatott be egy ilyen TV-t. Itten van videó is róla.
Csak azért furcsálom, mert monitoroknál ezt a régiót aktívan bombázza. Furcsa, hogy TV-k terén teljesen kihagyja...
BITBOYS: Igen, de a Philips nagyon "early adopter" volt, ha jól rémlik, talán két évig volt ilyen TV-jük, 2012-ben vonták ki őket. A Vizio is a kereslet elmaradása miatt dobta az ilyen terveit.
Számomra egyébként furi. 4K, HDR, stb., pedig a 21:9 többet adna hozzá az élményhez, mint ezek...
[ Szerkesztve ]
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
BITBOYS
addikt
Tökéletesen egyetértek. Volt pár eladó itt a PH!-n is, csúcsmodell Philips. Minden tekintetben tökéletes lett volna számomra, csak az áruk miatt nem tudtam bevállalni. Gondolom a gyártók még tartogatják ezt a formátumot, majd valamelyik következő lépésnél visszakerül a forgalomba.
-
elefant
őstag
bakker, igazad van, még mi is írtunk róla .
Hát ezt úgy tűnik elfelejtették.
-
xmaas
őstag
Hat nemtudom de inkabb hasznos dolgokra koltenek a penzt nem hulyesegekre .ez az egesz iveltseg mizeria miert jo a felhasznalonak plane nagy kepernyo eseten csalad akar TV zni de mar eleve csak annak van jo elmenye aki a kozeppontban van .
Vagy eleve az a celjuk hogy minden csaladtagnak adjanak el egy TV t hogy normalisan tudjanak TV zni
A masik az IoT nyomorusag hat kinek a francnak kell nemtudom eddig is megvolt a vilag anelkul hogy a hutoje vagy "okos vibratorra" a vilaghalora legyen kotve meg egymas kozott kommunikaljon a tobbi haztartasi "szarral" na meg persze a nagy marketing testverrel a ceg szerverein aki mar mindent fog tudni rolunk ,mit eszunk/mennyit eszunk ., stb , stb , mennyi hamsejt esik le naponta rolunk , mikor fingunk eppen , szep uj vilag ele nezunk lassan a sajat othonodban se lez privat szferad
Azt a tengernyi penzt inkabb orvosi muszerek /gepek/technologiak fejlesztesere forditanak amik megtudnak valtani a vilagot hosszabb egeszsegesebb eletet biztositva nem ilyen baromsagokra amik nelkul koszonjuk megvagyunk
-
Komplikato
veterán
A Samsung RINK Vr irányítóról semmi infó?
A videók alapján nem úgy nézett ki, hogy csak telefonhoz lenne jó.Más. 21:9 téma. Anno egy kollégám vett Sony 16:9-es TV-t CRT-ből, akkor és ott az sem volt egy sikerszéria. Viszont a monitor ipar eléggé ráugrott most a 21:9-re, így várható, hogy nem is távoli jövőben picit több ilyen TV is lesz, nem?
"Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
BITBOYS
addikt
válasz Komplikato #15 üzenetére
Pazar látvány az biztos: [link] 105 col, 21:9...szállíthatóság? hajlított vonalat nyugodtan hanyagolhatják.
-
Peat;)
veterán
Az ember kezdi azt hinni, hogy alapesetben a tv-k meggörbülnek a gyártószalagon és és a sík képernyő előállítása a nagyobb kihívás...
-
Viszlát
addikt
A Samsung is elérhetővé teszi idén tavasszal saját Blu-ray asztali lejátszóját, tehát a cég úgy véli, és ezzel én is egyetértek, hogy van még erő a Blu-ray technológiában.
Elvileg következő hónapban már kapható is, de fizikailag nem volt jelen a kiállításon? Semmi info róla?
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
elefant
őstag
de ott volt, már tavaly írtunk róla (linkeltem is az anyagban)
-
DithenS
senior tag
Interjú tetszik!
"Azaz magyarul"
Szerintem magyarul nem tud rá válaszolni -
K0vasz
aktív tag
pedig pont a 21:9-es képaránynak lenne is értelme (nem úgy, mint a hajlított kijelzőnek meg beépített webböngészőknek meg hasonló hülyeségeknek), ha már egyszer házimozi-rendszer, ugye...
-
Segal
veterán
A 21:9 arány nekem is bejönne mert ez a fekete sáv a filmeknél katasztrófa...
Viszont én sajnálom hogy elengedik a 3D támogatást. Persze elég kevés filmnél jön ki igazán a plusz tartalom de megfelelő méretű tv-nél én igenis szeretem.
Viszont főleg annyiból lehet bosszantó hogy a mai napig kaphatóak a 3D filmek így simán több tucat is lehet valakinek otthon aki kifizette az árát és utána meg nem fogja tudni megnézni az új tv-n...
Tehát itt még csak nem is az mint pl dvd hogy lejátszható csak van már belőle jobb verzió hanem konkrétan kidobhatja a kukába a tartalmat az ember."Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Scholes9
nagyúr
Erről a minden mindennel kapcsolódik dologról a South Park - Irattartó című rész jut eszembe
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
Joe_Muad_Dib
tag
Tényleg robbantottak!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest