- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Megvált az Altera többségi tulajdonától az Intel
- TCL LCD és LED TV-k
- Fujifilm X
- Milyen notebookot vegyek?
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gigabyte alaplap topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gV
őstag
-
Melorin
addikt
Vajon mikor és honnan lehet majd letölteni?
-
Puma K
nagyúr
Nem.
A Riva Tuner anno a tuning program volt, amire az MSI AB épül.Az Riva Tuner Statics Server az a monitorozó, videó rögzítő, képernyő mentést készítő, FPS mérő stb-stb része.
A listába hozzá lehet adni újabb .exe-ket így játékonként be tudod állítani, hogy hol legyenek a kijelzett értékek, milyen színűek legyenek, mekkorák stb-stb.
Adott címeknél ezzel a résszel kell játszani, hogy ne fekete képernyőt kapj, vagy lépjen ki a játék:
-
Puma K
nagyúr
-
Tetsuo
őstag
válasz
andy19770128 #18 üzenetére
Nos, valószínűleg ezt Cicero iróniának szánta csakúgy, mint Oscar Wild "az irónia, a szellemesség legalacsonyabb formája" kijelentést.
-
aginor
veterán
válasz
m0h0senator #19 üzenetére
Ööö, pedig de.. Ennyire hál' Istennek nem szar a helyzet.
-
pandras83
őstag
válasz
"Richard Rorty amerikai filozófus szerint az ironikus gondolkodás használata segít megőrizni a képességünket a szabadságra, a megújulásra." Légyszi ne bántsd az ironizálókat.
-
dabadab
titán
válasz
Konkrétan ami engem érint, ott az 1650 elvan a 75 wattos PCI-E tápellátással, az 570 meg 120 wattos tápellátást kapott és azt ki is használja.
-
m0h0senator
őstag
válasz
Annyira pedig nem áll messze a valósgától a kijelentés.
-
-
tibaimp
nagyúr
Én szeretem, ha látom a monitor sarkában az aktuális FPS-t, és screeshot-okat is szoktam lőni egy-egy szép grafikus résznél, ezért használtam a progit, de nálam az Afterburner esetében, volt, hogy kifagyott vagy fekete képernyőt dobott a játék, igazából nem derítettem ki, hogy miért, simán kikapcsoltam, és megszűnt a hibajelenség.
Ez hátha jobb lesz. -
[CsuCsu]
őstag
-
Raysen623
addikt
Jó értem ez egy külön mérőszoftver és nem kell hozzá felraknom az experience micsodát?
-
Predatorr
őstag
Miért (lenne) jobb ez, mint a hwinfo v az afterburner?
-
[CsuCsu]
őstag
válasz
Hellwhatever #4 üzenetére
Nincsenek eszkozeik, nem irnak teljesitmeny profilozot. Az OCAT-ot hasznalja jelenleg mindenki.
-
törölt tag
Azt érdemes tudni, hogy ezek a programok adnak hozzá a frame késéshez az overlay miatt, és a kártya folyamatos riportoltatása negatívan hat a frame-time konzisztenciára.
Tök jó, hogy van.
-
törölt tag
nv fogyasztási adatot könnyű átszámolni AMD-re, csak szorozni kell 2-vel.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A FrameView ugyanazokat az alapokat használja, amelyekre az AMD OCAT épül.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest