Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • GeryFlash

  addikt

  válasz Hopkins95 #12 üzenetére

  Édesistenem... Szerinted a technológiai fejlődést melyik SOC árazása teszi lehetővé? A 765G vagy a 865? Belinkeltél egy hugyfos emtékát hogy te majd megmutatod mennyiért kéne adnia a Qualcomm 865.öt, erre kaptál egy ennél olcsóbb ugyanakkor erősebb Qualcomm-os 5G telót.
  1.) Ha csak a 765G lenne, azzal az árazással ami most van akkor nem tenne lehetővé a 7nm-re és 5G-re való ugrást. Látod a 2 példában, hogy az MTK is úgy tudott viszoynalg mérsékelt árú 5G-s SOC-ot kiadni, hogy az annak ellenére lehet drágább mint a 765G hogy gyengébb teljesítményre. Valamivel nekik is ki kell termelniük a technológiai ugrást
  2.) Nem azt mondom hogy egyik vagy másik a drága. Leírtam hogy igen, a Qualcomm évről évre drágábban adja a SOC-ot, ennek leírtam az okát és hogy miért nincs ezzel a baj. Majd utána leírtam hogy amiért te nyekeregsz an nem az a pár (tíz) dollár amennyivel drágább lett az elmúlt 2 év Snapdragonjai hanem az hogy a telefongyártók mennyit ugrottak árban, Ez az amit te érzékelsz, elolvasod a cégek közleményét hogy "hát mer az ötgé miatt", és ezután idejössz hurrdurrogni hogy a szemét Qualcomm árakat emel, noha te vásárlóként csak annyi áremelést kapnál mint amit a Qualcomm emelt akkor észre se vennéd... Nem mondtam ellent magamnak, te nem tudtad értelmezni azt a 2 állítást hogy igen, árat emeltek de okkal, és nem, nem azért kerülnek 1000+ dollárba a flagshipek mert a Qualcomm árat emelt.

  "Van pár ezer órám a GW2ben, szerintem nem rossz, de hamar meg lehet unni." (Kolbi_30)

Hozzászólok Aktív témák