Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Megkövetel egy ajánlott árazású modellt az érkező GeForce-okból az NVIDIA
- AMD Ryzen 7 / 5 2***(X) "Pinnacle Ridge" (AM4)
- Androidos tablet topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple asztali gépek
- Milyen processzort vegyek?
- Epson nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
MeszesKPT
őstag
"A Microsoft számára az Xbox egy talán a legfontosabb tényező"
Ez csak számomra értelmetlen így?
-
-
Rinkasime
tag
Nemtudom,de én haverral mindig idegeskedünk, “hogy már megint lemerült” miközben fifázunk.. hetente 1x venni kell
4db-os elemet kb 400-500 ft,az már 1 hónapba cirka 2000ft,az meg felér egy game pass-al... -
-
törölt tag
Én a lemerülő akkumulátoros kontrollerre egy külső akkut dugok, és tudom folytatni a kanapéból. A kontrollerrel így nem kell foglalkoznom, a külső akkut pedig ritkán kell töltenem, mert nagy a kapacitása.
Így szobán áthúzott kábel sincs, ezzel a módszerrel számomra rendben van a dolog.
-
mike1334
veterán
-
Noukoum
veterán
A bökkenő ott van hogy akkor töltöm amikor lemerült. Nem akarok foglalkozni vele. És bírhat bármennyit, ha úgy adódik hogy 30perc van már csak az aksiban, akkor cseszhetem..
Nyilván nem duracellt rakok bele egyrészt nagyon keveset bír és ezáltal (is) drága, másrészt ott is előjön hogy nincs itthon. -
satz18
őstag
Teszem azt van egy kontroller, amiben van 20 óra aksiidő, 1.5 óra feltöltéssel mobiltöltőn, vagy akár powerbankon keresztül. Ezen mit kéne cserélni? Ha 0/24 ben tolod, akkor is csak néha kell rádugni a kábelt, miközben ugyan ugy tudod tovább tolni. Amugy meg veheted folyton az új elemeket, vagy várhatod ki a 12 órás töltési ciklust NiMH AA aksikkal.
-
dtracer
tag
Ugyan nem USB-C, csak MicroUSB, de nem kell kivenni a kontrollerből az aksit a töltéshez, elég a kontrollert bedugni.
És az új modellek már Bluetoothon keresztül is tudnak kapcsolódni.
-
Nekem jobban bejön az elemes, mivel az univerzális töltőmmel bármikor cserélhetem/etethetem az AA aksikat, míg mondjuk egy PS kontroller állványra kell pakolni, vagy drótra kötni, ha lemerül.
Bár rezgés nélkül simán bírják 5-6 óráig, annyit meg úgysem tudok egyben játszani. -
joysefke
veterán
Ezek Kispisták a MS-nál. Ha Apple lenne, akkor 15$ helyett 199-et lehetne elkérni egy ilyen iControl-ért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A MOGA Mobile Gaming Clip for Xbox Wireless Controllers nevű termék már a Project xCloudra való felkészülés része.
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Futás, futópályák
- Megkövetel egy ajánlott árazású modellt az érkező GeForce-okból az NVIDIA
- AMD Ryzen 7 / 5 2***(X) "Pinnacle Ridge" (AM4)
- EA Sports WRC '23
- Android szakmai topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest