- Professzionális Radeont tervezett a Microsoftnak az AMD
- Kevesebb mag, több AI: teszten az Intel Lunar Lake
- Lancool szériás Lian Li miditorony érkezett a 100 dollár alatti szegmensbe
- Főleg a kézikonzolok gazdáit vette célba a Patriot legfrissebb memóriakártyája
- Megfizethető vezetékmentes gamepad jön az MSI színeiben
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
Érdekes hogy a Honor most küldte ezt ki, mikor már 20 napja be lett jelentve.
-
esoember
csendes tag
Ez a cikk, amellett, hogy igazából érdekes és informatív volt, azért majdnem kimeríti a "szponzorált tartalom" fogalmát! Elég erőteljes reklám a Honor-nak! Mindenesetre ez egy örömteli hír, (talán) egy újabb jele annak, hogy igyekeznek lerázni magukról a Huawei béklyót!
-
doooo
veterán
Csakis a Huawei igyekszik lerázni magáról a Huawei-bélyót, bármilyen paradoxikusan is hangzik. (Ez a gyár is a Huaweié. Nagyobb összegben mernék fogadni, hogy a következő 12 hónap alatt kiadott mobiljaik is mind, szinte tökéletesen megegyeznek majd egy-egy új Huawei készülékkel, most viszont már végképp nem fog elfogadható lenni a "még régen, együtt kezdtük tervezni az adott modelleket" bs.)
-
7Heads Drago
veterán
A Huawei mobil ága meghalt, szóval egy döglött kutyát rugdosol.
Ez a gyár is a Huaweié.
És jó lenne ha alá is támasztanád amit írsz nem csak vakon firkálsz itt. Tényekkel... nem megérzésekkel.esoember: ... kimeríti a "szponzorált tartalom" fogalmát!
Sajnos. Én se szeretem az ilyen híreket. Még akkor se ha ez Blogban van. És az se érdekel melyik gyártótól. Lehetne ezt szolidabban is.[ Szerkesztve ]
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
Schuler888
senior tag
"Ez a gyár is a Huaweié."
Kar kiemelni, ezt max az nem latja aki rovidlato, es tok okes neki hogy egy frissen a semmibol szervezodo sencseni ceg vette meg pont a honort... de aki ezt nem latja, annak kb. mindegy is, mert akkor se hiszi el a gyerekerol hogy kockafeju, ha megall rajta a korso..
"Jelenleg 11(!!!) pro maxom van, minden téren megfelelő, az s21 ultrat földbe dongoli, aki mást mond az hazudik." - Tiger. :'DDDD
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz 7Heads Drago #4 üzenetére
Az "eredeti" sajtóanyag bőven önfényezősebb volt, mint ez a verzió, amit itt olvastál. És igen, Honor blog. De amúgy is megírtuk volna, mert nem lényegtelen.
Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
kakuk.tamas
addikt
Bérgyártónál dolgozok jelenleg (SMT/MI/TLA-n mozgok), voltam pár hasonló gyárban a világon, de ide is elmennék.
Bog, ez nektek szólt. Ha kaptok meghívást, gondoljatok rám.
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz kakuk.tamas #7 üzenetére
Hát majd ha Omikron kapitány kapitulál. Az meg nem most lesz...
Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
Fall-N
veterán
válasz Schuler888 #5 üzenetére
Ezt így kategórikusan kijelenteni nem lehet. Egyébként sincs semmi fura ebben. Sok pénzügyi befektetési csoport van, aki csak a pénzt biztosítja a többit az alkalmazottak csinálják. Sőt rengeteg tech cég is ilyen kézben van. A SoftBank és sz ARM esete is egy jó példa. De az Invitel is egy befektetési cég tulajdona volt, igaz a Digi megvette már tőlük.
Kínában meg ugye ott az állam is a pénzével. Miért ne lehetett volna külön cégbe szervezni a Honort? Semmi szükség nincs a Huaweire, ha a pénzt biztosítja más. A Honor tulajdonosa más lett nabumm. A Huawei meg kapott érte pénzt.
Kíváncsi leszek mikor hagyják el sz étcímkézett EMUI-t.
-
Somatom
veterán
Nem értem ezt a nagy hurráoptimizmust. Ha az USA kiterjeszti a szankcióit a Honor -ra, akkor a szép, új gyárban belpiacra fogják gyártani a 4G -s telókat.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
tDr1v3r
veterán
válasz kakuk.tamas #7 üzenetére
Vigyetek engem is. Ha nem ASM cuccokat használnak sz.rrá fikázom őket helyben.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
tDr1v3r
veterán
válasz kakuk.tamas #14 üzenetére
Baj? Én csak ASM gépekkel vagyok hajlandó foglalkozni, a konkurencia minden téren hulladék, talán az oddform/THT ültetés terén jobbak max.
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
kakuk.tamas
addikt
Jaaahh, akkor félre értettem. 😅
Én is javarészt ASM-es gépekkel dolgozok (volt pár Siemens is régebben), meg van odd-form részen még két fajta gép.Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
7Heads Drago
veterán
válasz Schuler888 #5 üzenetére
Mivel te komoly PH tagnak tartod magad ezt gondolom alá is támasztod. Mert ugye ha csak a levegőbe hadonászol még végül félreérti valaki.
[ Szerkesztve ]
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
tDr1v3r
veterán
válasz kakuk.tamas #16 üzenetére
Siemens... múltkor röhögtem, termelés közben kellett SCS boardot cserélnem egy CPP-n és még Siemens-es csomagolása volt a nemrég beérkezett pótalkatrésznek. 🤣
-
Fall-N
veterán
válasz 7Heads Drago #17 üzenetére
Inkább ellenszenv ez, így nem is akarja és nem is tudja alátámasztani. De ahogy látom majd az összes kínai márkát utálja, így ennyire lehet "elfogulatlan".
Egyébként nem értem, miért olyan nagy csoda ha tényleg nem lenne semmi köze a Huaweihez? Közös fejlesztés az embargó miatt amúgy sem lehet, így sokra nem menne egyik fél sem. Pénz meg megvan ugyanúgy az új tulajdonostól. Amúgy alátámasztja az is a dolgot, hogy a Honor 60 csak kisebb fejlesztés az 50-hez képest, így nincs meg a forrás a fejlesztéseihez a Honornak.
Egyébként ha van része az államnak a Huaweiben, akkor simán rábírhatta a tulajdonos(oka)t (Zsen Cseng-fej) az eladásra és kiszervezte magának egy új befektetési csoportba. Csak ez nem nyilvános, ahogy a vállalat tulajdonosi felépítése sem.
[ Szerkesztve ]
-
Schuler888
senior tag
Ahhoz kepest hogy a legnagyobb kinai gyartot joideje kedvelem, sot az elso nyugatra eljutott kinai gyartot is.. jelenleg meg egy ezeken kivuli kinai marka telefonjara varok.... Igy ez a feltetelezes elegge badarsag...
[ Szerkesztve ]
"Jelenleg 11(!!!) pro maxom van, minden téren megfelelő, az s21 ultrat földbe dongoli, aki mást mond az hazudik." - Tiger. :'DDDD
-
kakuk.tamas
addikt
Nálunk hál’istennek már nincsenek egy ideje, csak ASM gépek. Vettek olyan gépet, amivel még Huawei mobilokat gyártottak Kínában. (Csakhogy témánál legyünk.)
Meg ilyen Huawei-es elszórt BGA-k voltak bennük, meg egy csomófél shield.
Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
tDr1v3r
veterán
válasz kakuk.tamas #21 üzenetére
ASM, Siemens ugyanaz, csak a név változott, ugyanaz minden, Münchenben van a fejlesztés meg minden, még az itthoni szervízesek is ugyanazok, szerintem a Csepi is a Siemens era óta van ott. Aláírásodból sejtem hol dolgozol, én a tabi siteon vagyok, mi Xbox APU-t találtunk egyszer. Kíváncsi vagyok hogy az indiai TX-ekben mi lesz majd...
[ Szerkesztve ]
-
kakuk.tamas
addikt
A Csepi már nagyon régi motoros, párszor volt már nálunk.
Valahogy volt egy érzésem, hogy egy cégnél vagyunk.Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen