Hirdetés

2019. február 22., péntek

Hozzászólások

(#1) idegen lény


idegen lény
(őstag)

Tudtam, hogy létezik a yeti!

AVerMedia Game Capture HD C281 Xbox360, PS3 és Wii játékokhoz!Pesten házhoz viszem! Zuckerberg vagy Elon Musk az Antikrisztus; a következő amerikai elnök, később a Föld teljhatalmú vezetője A csicseriborsó egy szokatlan formájú egynyári hüvelyes növény, leginkább egy madárcsőrű bárányfejre hasonlít

(#2) Purple_46


Purple_46
(kvázi-tag)

Egész jó koncepciónak hangzik. Kíváncsi leszek. :))

(#3) hombre[EU]


hombre[EU]
(senior tag)

Lehet,hogy lassan belépünk a jövōbe? Elhagyjuk az ōsi gyūjtögetō életmódot és megérkezünk a felhōszolgáltatások mezejére. Ó, Google, hozzd el nekünk a vezeték nélküli égi mannát

you must be the change you wish to see in the world

(#4) janeszgol válasza idegen lény (#1) üzenetére


janeszgol
(PH! kedvence)

A Yeti is hitt benned. (Idegen lény nickkel és ufó fejjel.) :)

hombre[EU], én nem látok benne problémát. A játékokat nem megvesszük, hanem béreljük. Vagy fizetünk valami havidíjat a GaaS-ra és az tartalmazza ezen előfizetéseket is. Ami meg fizetős játék (WoW például), ott nagyobb csomagot lehet venni.

[ Szerkesztve ]

A női nemnél csak a női igent szeretem jobban.

(#5) #52588800 válasza hombre[EU] (#3) üzenetére


#52588800
(törölt tag)

A kiszolgáltatottság lesz a jövő :F

(#6) Cassi


Cassi
(fanatikus tag)

Jó lenne tudni, hogy hány előfizető maradt még pl. az Nvidia Gridnél. Ki az a szerencsétlen, aki az ottani semmi tartalomért kifizet havonta 8 dollárt? És nyilván ennek a veszteségeit is a GeForce-vásárlókkal fizettetik ki.

(#7) [CsuCsu] válasza #52588800 (#5) üzenetére


[CsuCsu]
(senior tag)

A Netflix-szel, Spotify-jal, Adobe Cloud-dal, MMO-kkal, stb is baromira ki vagyok szolgaltatva. Ja, nem.

Ha tudjak mitigalni a kesleltetest, semmi baj a felhovel.

(#8) -Skylake- válasza #52588800 (#5) üzenetére


-Skylake-
(őstag)

Az elmu miatt is ki vagy szolgaltatva, mert hiaba veszed meg 5.25" floppyn a Win 95-ot, ha nincs aram nincs kep. En megyek is gyujtok egy gyartyat, mindjart leszall az est.

"Nem nézem le a funkcionális analfabétákat. Ezt kikérem magamnak." Abu85

(#9) Tomy Yayo válasza hombre[EU] (#3) üzenetére


Tomy Yayo
(senior tag)

A Sony már elhozta a PS Now-val, nézz rá, ha komolyan érdekelne a felhős játék. Teljesen jól működik, tele van exkluzívokkal is, sikeres is. Hacsak nem törsz CoD, BF vagy akármilyen lövöldei versenyzői babérokra, akkor a késleltetéssel se lesz gondod.

Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Tomy Yayo

(#10) HELLAFLUSH


HELLAFLUSH
(senior tag)

ha ez is olyan kaka lesz mint az LG smart tv-ken a Gamefly akkor mehet a levesbe :DDD a válaszidővel mindig is bajok lesznek :(

Origin/PSN: hellaflush0818

(#11) [CsuCsu] válasza HELLAFLUSH (#10) üzenetére


[CsuCsu]
(senior tag)

Azert a Google es az LG kisse mas kategoria szoftveres vonalon. Elobbi nem fog hulladekot letenni az asztalra.

A valaszido jopar jatekstilus eseten pedig alig szamit valamit.

(#12) Tommmysun válasza [CsuCsu] (#11) üzenetére


Tommmysun
(senior tag)

"Azert a Google es az LG kisse mas kategoria szoftveres vonalon. Elobbi nem fog hulladekot letenni az asztalra."

Őőőőőő ...... AndroidTV ???? Ne viccelj :DDD

(#13) hombre[EU]


hombre[EU]
(senior tag)

Lehet,hogy lassan belépünk a jövōbe? Elhagyjuk az ōsi gyūjtögetō életmódot és megérkezünk a felhōszolgáltatások mezejére. Ó, Google, hozzd el nekünk a vezeték nélküli égi mannát
Félreértés ne essék én komolyan gondolom. Nem akarok GPU/CPU-t venni a PUBG miatt,nem akarok PS-t venni az Uncharted miatt,se Xbox-ot az új Halo végett. Én csak játszani szeretnék ezekkel. Nem kell a mūanyag,a réz és a szilícium se. Tárolják csak ōk a sok vackot.

you must be the change you wish to see in the world

(#14) Tommmysun válasza hombre[EU] (#13) üzenetére


Tommmysun
(senior tag)

Valamilyen vackot mindenképpen megvetetnek veled, max nem olyan vackot amilyet most, hanem egy egyszerűbbet, ami viszont nem feltétlen lesz számodra olcsóbb, max a szolgáltatónak ;).

(#15) hombre[EU] válasza Tommmysun (#14) üzenetére


hombre[EU]
(senior tag)

Nem!Semmilyen vackot! :D
Letöltöm az EA,Ubi,PS etc. appot a tévére, kicsengetem a havidíjat és kész. Maximum veszek egy univerzális kontrollert. Egyet!

you must be the change you wish to see in the world

(#16) janeszgol válasza hombre[EU] (#13) üzenetére


janeszgol
(PH! kedvence)

Értjük, értjük, és én osztom is a véleményed. Csak sajnos ehhez kell még idő szerintem. Azt szoktam olvasni, hogy az Z-generáció vagy mi a bánat már nem a tárgyakban keresi önmagát, hanem az élményekben. Nincs saját lakása, nincs saját autója stb? Kit érdekel? - mondják ők. Bérel és kész. Játék, film ugyanez.
Én X-es vagyok és bizonyos dolgokban nem osztom ezt, viszont bizonyos dolgokban rugalmas vagyok és ott igen.

A 15-ös hozzászólásodra: egy kliens kell, ami küldi és fogadja a képet, az irányítók jelkódjait. De ezt nem kell fejleszteni annyira, mint ha külön játékgéped lenne.

[ Szerkesztve ]

A női nemnél csak a női igent szeretem jobban.

(#17) Tommmysun válasza hombre[EU] (#15) üzenetére


Tommmysun
(senior tag)

Ok ebben az esetben csak annyi történik, hogy a TV-vel együtt kapod meg azt a plusz kis vackot :) . Mindenképpen be kell építeniük egy plusz hardvert, hogy jól tudjon működni a dolog, még akkor is ha a játék tárolása és az erőforrás nagy része nem nálad van (a most beépített megoldások meg kb vicc kategória).

De erre én meg viszonylag kevés rációt látok (max egy-egy réteg modellben jelenne meg), mivel nem mindenkinek van szüksége a TV-ben ilyen jellegű megoldásra és ők nem akarják azt is megfizetni, plusz ha cserélni akarod csak a TV-t vagy csak a szolgáltatót, akkor ismét komplett TV-t kell venned mondjuk 400E-ért ahelyett, hogy egy kis vacak dobozt dobsz ki és cserélsz le ;). Mivel a minden szolgáltatóval kompatibilis, mindenre jó, mindent vivő megoldás, ami még "ingyen" is van már tuti álom kategória :U .

(#16) janeszgol "Nincs saját lakása, nincs saját autója stb? Kit érdekel? - mondják ők. Bérel és kész." Nincs saját jövedelme lemaradt :DDD a nincsből meg nehéz bérelni :U

[ Szerkesztve ]

(#18) janeszgol válasza Tommmysun (#17) üzenetére


janeszgol
(PH! kedvence)

1995-től születettek Z-k már, az 23 évet jelent maximum, lehet jövedelmük. De ne nézzük le őket, nem ők tehetnek róla.

A női nemnél csak a női igent szeretem jobban.

(#19) Tommmysun válasza janeszgol (#18) üzenetére


Tommmysun
(senior tag)

Lehet(ne) jövedelmük! De jogos, hogy nem (csak) ők tehetnek róla és persze nem mindegyik Z ilyen, vannak kivételek, csak a tendencia sajnos egyre rosszabb!

De ahogy kicsit talán te is utalsz rá, ez az anyagi javak teljes elhagyása azért veszélyes is tud lenni, még ha most meg is tudja teremteni magának ezt a fajta életmódot valaki, később -akár önhibáján kívül is- nem biztos, hogy képes lesz rá és akkor bukta a bérelt lakást, a lízingelt autót, stb.... de ez nagyon OFF :B

(#20) janeszgol válasza Tommmysun (#19) üzenetére


janeszgol
(PH! kedvence)

Igen, ez igaz. Ha van saját lakásod és elveszted a munkád, tudsz még sakkozni a fizetni valókkal (még a lakáshitellel is), viszont a bérelt lakással nem vagy ritkán, de akkor mázlid van.

A női nemnél csak a női igent szeretem jobban.

(#21) [CsuCsu] válasza janeszgol (#16) üzenetére


[CsuCsu]
(senior tag)

Azert a Z-generacio es a kesei Y-generacio viselkedesehez kozrejatszik, hogy Nyugaton ugy elszabadultak az ingatlanarak, hogy meg az onreszhez is 10 evig kell sporolni huszoneves fizetesbol.

Ezert ugy vannak vele, hogy nem fogjak a legjobb eveiket arra aldozni, hogy onreszre gyujtogessenek a lakber fizetese mellett, mikozben elmegy mellettuk az elet, hogy a vegen legyen egy nem tul jo ingatlanjuk, amire fizethetik a torlesztot meg husz even at. Helyette utaznak, elvezik az eletet, a magasabb 35+-os fizetesukbol pedig mar felreraknak.

[ Szerkesztve ]

(#22) FlashLed


FlashLed
(senior tag)

Lehet a Yeti meghozza a megváltást a felhős játekoknál. Probalkozzanak csak, elvegre ugyis a felhozesrol szol a jovo...

The Mechanic

(#23) Cassi válasza hombre[EU] (#13) üzenetére


Cassi
(fanatikus tag)

Ez egy jogos elvárás, de rövid távon nem lehet rá megoldást adni. A mostani infrastruktúrával nem lehet elég gyors, garantált válaszidőket elérni, hiába van például gigabites interneted, akkor sem. Továbbá a platformok feletti kontroll féltése miatt nem könnyű szoftverrel ellátni a cloudos rendszereket.
Az elsősorban a Sony és a Nintendo által gyakorolt platform lock-in azért is káros, mert ellehetetleníti az önálló cloudos rendszereket. Folyamatos AAA-játékellátás nélkül még egy jól működő felhővel sem lehet elérni semmit. Az Nvidia Grid például egy jó kiindulási alap lehetett volna, de tartalom híján valószínűleg lézengenek benne a felhasználók, és bármikor bezárhatják.

(#24) Jesus_Shaves


Jesus_Shaves
(kvázi-tag)

Amíg az USA-ban (és nagyrészt az EU-ban is) ilyen fostaliga internetelérések vannak, addig az ilyen felhős álmok - szerencsére - nem kivitelezhetőek. Attól, hogy van nálunk kétgigabites tcom internet, még a világ többi részén - vagyis a lehetséges célpiac túlnyomó részén - alkalmatlan a hálózati infrastruktúra erre a célra. Szóval technológiailag kivitelezhető a dolog, de üzletileg jelenleg totális kudarc lenne (kivéve, ha havi 20 ezerért adják, haha)

(#25) Tommmysun válasza Jesus_Shaves (#24) üzenetére


Tommmysun
(senior tag)

Nálunk se mindenhol és az is igazából csak 300/50 Mbit/s garantált sebességet jelent ;) de a válaszidő ugye nem csak ettől függ!

(#26) BBencK


BBencK
(lelkes újonc)

Valóban komolyabb internetre lenne szükség. Leginkább válaszidő terén. 1080p60 streamet már kezelhetjük átlagosként, viszont a bitráta kevés a játékhoz. Körülbelül 70 Mbit/s lenne blu ray minőségben. Ezt a sebességet kellene 40 ms alatti válaszidővel párosítani. Nem túl reális jelenleg. Hogy egy cég komolyan gondolkozzon felhős szolgáltatásban, ahhoz elterjedtnek kell lennie a hasonló kaliberű internetkapcsolatnak. Szerintem évtizedekre lesz szükség, mire ilyen szintre fejlesztik a szolgáltatók a hálózatot. Főleg úgy, hogy ez egy rétegigény. Átlagos használatra bőven elég a jelenlegi is.

[ Szerkesztve ]

(#27) idegen lény válasza BBencK (#26) üzenetére


idegen lény
(őstag)

Hála Istennek! Kapunk már így is épp elég káros sugárzást.

AVerMedia Game Capture HD C281 Xbox360, PS3 és Wii játékokhoz!Pesten házhoz viszem! Zuckerberg vagy Elon Musk az Antikrisztus; a következő amerikai elnök, később a Föld teljhatalmú vezetője A csicseriborsó egy szokatlan formájú egynyári hüvelyes növény, leginkább egy madárcsőrű bárányfejre hasonlít

(#28) Gave


Gave
(őstag)

..a játékokat 3 percenként félbeszakítja majd egy Adwords hirdetés :))

Weblap, webapp fejlesztés munkát keresek: https://bit.ly/2K9mYkc

(#29) idegen lény válasza Gave (#28) üzenetére


idegen lény
(őstag)

:) Ahhoz már ingyen kéne adniuk. Úgy talán páran megvennék.

[ Szerkesztve ]

AVerMedia Game Capture HD C281 Xbox360, PS3 és Wii játékokhoz!Pesten házhoz viszem! Zuckerberg vagy Elon Musk az Antikrisztus; a következő amerikai elnök, később a Föld teljhatalmú vezetője A csicseriborsó egy szokatlan formájú egynyári hüvelyes növény, leginkább egy madárcsőrű bárányfejre hasonlít

(#30) MeszesKPT válasza Jesus_Shaves (#24) üzenetére


MeszesKPT
(fanatikus tag)

A gigabites elérés sem ér semmit, ha a legközelebbi kiszolgáló szerver egy kontinenssel odébb van.

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.