Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
alevan
őstag
Tévedsz. A legöbb játék képes dolcsikat lehúzni minden eszement karakterskinért, 1-2 új autóért, és olyan dolgokért amelyek benne vannak az alapjátékban (vagyis nem fejlesztettek semmit), csak fizetés után elérhető.
És igen. Ott van a Halo: Spartan Assault vagy a Game Dev Tycoon, vagy a Reaper mobil játékok W8-WP8-ra. Mindet egyszer vettem meg (talán 6-7 USD). Mostanában az első kettőt újra telepítettem, és meglepődtem, hogy a Halo-ban +5 küldi várt, a GDT peddig komoly ráncfelvarrást kapott. Mindezt ingyen. És bérmentve (és a GDT egy kétemberes indie fejlesztőcsapat készítette).
Továbbá ott van a Reaper, amit a Hexage készített. Olyan jó játék, hogy rögtön a prémium csomagot vettem meg (asszem 6 USD). És Facebookon a fejlesztők igérték, hogy jönnek ingyenes questek, továbbá tervben van multi is.
De ha átmegyünk konzol-PC-re, egyszerüen nem értem, hogy egyesek hogy képesek bizonyos DLCkért pénzt kiadni.
Az, hogy egy BF szintű játékot 4-5 multi térképpel indítanak, és további térképért fizetni kell majd (és nem a SP minőségére ment el a sok fejlesztési költség...). Ezt én lehúzásnak tartom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Raspberry Pi
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone-t használók OFF topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Eladó Clevo 870 DM/-G
- Dell Latitude 5440 14" FHD IPS Core i5 1345U VPro 16GB RAM 256GB NVME, Magyar Bill, Dell Gar.
- Asztali PC - Gigabyte Z170M - i7-6700K - 32 GB DDR4 - RX550 Pulse 2 GB - 240 GB M2 SSD - fullconfig
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Akció! Csere-Beszámítás! Macbook Air M4 13.3 Skyblue! 16/256 100% Akku, Garancia: 2028.09.14
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- Xiaomi 11T Pro / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi