Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- „Ezt a sorozatot emberek készítették!”
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
"még ebben az évben érkezik a következő DLC is, a How the Saints Saved Christmas"
Ha ez tényleg arról fog szólni amire a címe utal, és az értelmetlen ökörségek mennyisége sem csökken a SR4-hez képest, akkor instant get.
(A rendes content DLC-k már a 3-nál is ütöttek, többet röhögtem rajtuk kb., mint az alapjátékon, pedig az alap se volt normális.) -
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Nem rad ertettem...általánosítok...
Mert folyamatosan mindenki nyekereg , akkor is ha 1 forint valami, már sírnak....
Nekem pl codhoz megvan a 4 dlc igy kerult a game kb 70 eroba es a multiba beletettem egy 120 orat...az orankent 150 ft.... Szerintem nem vészes...es jatszom 3 honapja...szerintem meg egy 120at biztos beleteszek...es utana megyek vissza bf 4 be.. -
AS
félisten
Továbbra sem értitek, aki szeret egy játékot és várja hogy legyen valami + annak nem lehúzás . BF nél codnál is várják az emberek az új pályát mert régieket megunták, de játékot nem!
Most az jobb ha szeretsz egy játékot és nem kapsz megjelenés után soha semmit? -
alevan
őstag
Tévedsz. A legöbb játék képes dolcsikat lehúzni minden eszement karakterskinért, 1-2 új autóért, és olyan dolgokért amelyek benne vannak az alapjátékban (vagyis nem fejlesztettek semmit), csak fizetés után elérhető.
És igen. Ott van a Halo: Spartan Assault vagy a Game Dev Tycoon, vagy a Reaper mobil játékok W8-WP8-ra. Mindet egyszer vettem meg (talán 6-7 USD). Mostanában az első kettőt újra telepítettem, és meglepődtem, hogy a Halo-ban +5 küldi várt, a GDT peddig komoly ráncfelvarrást kapott. Mindezt ingyen. És bérmentve (és a GDT egy kétemberes indie fejlesztőcsapat készítette).
Továbbá ott van a Reaper, amit a Hexage készített. Olyan jó játék, hogy rögtön a prémium csomagot vettem meg (asszem 6 USD). És Facebookon a fejlesztők igérték, hogy jönnek ingyenes questek, továbbá tervben van multi is.
De ha átmegyünk konzol-PC-re, egyszerüen nem értem, hogy egyesek hogy képesek bizonyos DLCkért pénzt kiadni.
Az, hogy egy BF szintű játékot 4-5 multi térképpel indítanak, és további térképért fizetni kell majd (és nem a SP minőségére ment el a sok fejlesztési költség...). Ezt én lehúzásnak tartom.
-
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Basszus, es akkor mi van ha 12 helyett 15 lenne a game akkor is nyekeregnél? Fejlesztik a játékot..mit gondoltál hogy ingyen adják? Amugy nem kell megvenni...
De ilyen a magyar... ingyen kell minden...
-
AS
félisten
Nagyon örülök hogy jön végre egy új küldetés. Aki már végig vitte a játékot és klimaxolt mindent az nagyon örülni fog.

-
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Igen, ugyabis a játékosok extra tartalmakat kapnak, uj pályákat, játék módokat, kb 1200 forintért...miért kell sirni minden dlc hirnél? Másfél doboz cigiert kapsz pár ora szorakozast....
Ne legyunk mar cigányok.. -
Bjørgersson
félisten
Jó hír = DLC?

Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Okos Otthon / Smart Home
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Assetto Corsa Rally
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Prémium minőségi Érintős Laptop Ultrabook 13,5" -65% i7-1185G7 1/512 Tűéles Retina
- Microsoft Surface Prémium minőségi Érintős Laptop Ultrabook 13,5" -65% i5-7300 8/256 Tűéles Retina
- Garmin Fenix 6X Pro
- AMD Ryzen 7 5800X3D + ASUS ROG STRIX B550-A + Corsair DOMINATOR PLATINUM 32GB (4x8GB) DDR4 3600Mhz
- Bluetti AC70 1000W Power Station
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HP EliteBook 840 G10 - 14"WUXGA - i7-1360P - 16GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 3 év garancia
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Tianium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3909, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

(A rendes content DLC-k már a 3-nál is ütöttek, többet röhögtem rajtuk kb., mint az alapjátékon, pedig az alap se volt normális.)