Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
"még ebben az évben érkezik a következő DLC is, a How the Saints Saved Christmas"
Ha ez tényleg arról fog szólni amire a címe utal, és az értelmetlen ökörségek mennyisége sem csökken a SR4-hez képest, akkor instant get.
(A rendes content DLC-k már a 3-nál is ütöttek, többet röhögtem rajtuk kb., mint az alapjátékon, pedig az alap se volt normális.) -
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Nem rad ertettem...általánosítok...
Mert folyamatosan mindenki nyekereg , akkor is ha 1 forint valami, már sírnak....
Nekem pl codhoz megvan a 4 dlc igy kerult a game kb 70 eroba es a multiba beletettem egy 120 orat...az orankent 150 ft.... Szerintem nem vészes...es jatszom 3 honapja...szerintem meg egy 120at biztos beleteszek...es utana megyek vissza bf 4 be.. -
AS
félisten
Továbbra sem értitek, aki szeret egy játékot és várja hogy legyen valami + annak nem lehúzás . BF nél codnál is várják az emberek az új pályát mert régieket megunták, de játékot nem!
Most az jobb ha szeretsz egy játékot és nem kapsz megjelenés után soha semmit? -
alevan
őstag
Tévedsz. A legöbb játék képes dolcsikat lehúzni minden eszement karakterskinért, 1-2 új autóért, és olyan dolgokért amelyek benne vannak az alapjátékban (vagyis nem fejlesztettek semmit), csak fizetés után elérhető.
És igen. Ott van a Halo: Spartan Assault vagy a Game Dev Tycoon, vagy a Reaper mobil játékok W8-WP8-ra. Mindet egyszer vettem meg (talán 6-7 USD). Mostanában az első kettőt újra telepítettem, és meglepődtem, hogy a Halo-ban +5 küldi várt, a GDT peddig komoly ráncfelvarrást kapott. Mindezt ingyen. És bérmentve (és a GDT egy kétemberes indie fejlesztőcsapat készítette).
Továbbá ott van a Reaper, amit a Hexage készített. Olyan jó játék, hogy rögtön a prémium csomagot vettem meg (asszem 6 USD). És Facebookon a fejlesztők igérték, hogy jönnek ingyenes questek, továbbá tervben van multi is.
De ha átmegyünk konzol-PC-re, egyszerüen nem értem, hogy egyesek hogy képesek bizonyos DLCkért pénzt kiadni.
Az, hogy egy BF szintű játékot 4-5 multi térképpel indítanak, és további térképért fizetni kell majd (és nem a SP minőségére ment el a sok fejlesztési költség...). Ezt én lehúzásnak tartom.
-
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Basszus, es akkor mi van ha 12 helyett 15 lenne a game akkor is nyekeregnél? Fejlesztik a játékot..mit gondoltál hogy ingyen adják? Amugy nem kell megvenni...
De ilyen a magyar... ingyen kell minden...
-
AS
félisten
Nagyon örülök hogy jön végre egy új küldetés. Aki már végig vitte a játékot és klimaxolt mindent az nagyon örülni fog.

-
válasz
Bjørgersson
üzenetére
Igen, ugyabis a játékosok extra tartalmakat kapnak, uj pályákat, játék módokat, kb 1200 forintért...miért kell sirni minden dlc hirnél? Másfél doboz cigiert kapsz pár ora szorakozast....
Ne legyunk mar cigányok.. -
Bjørgersson
félisten
Jó hír = DLC?

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Végre hivatalos: májusban jön a Forza Horizon 6
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Gyúrósok ide!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Gamer PC - i5 13400f, RTX 3080ti és 16gb RAM + GARANCIA
- Corsair MP600 PRO XT 2TB Heatsink NVMe PCIe Gen. 4
- Samsung 27" 2K 2560x1440 monitor S27A850D PLS panel, kis hibákkal, DP porton kell használni!
- NEC 27" 2K 2560x1440 IPS monitor pici hibával PIVOT mód, HDMI, DP port
- Epson WorkForce Pro WF-C579RDWF (C11CG77401) A4-es, színes üzleti tintasugaras MFP nyomtató eladó
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(A rendes content DLC-k már a 3-nál is ütöttek, többet röhögtem rajtuk kb., mint az alapjátékon, pedig az alap se volt normális.)