Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Nagy, 4K-s gaming monitor az MSI-től, ezúttal fehérben
- Milyen monitort vegyek?
- A Microsoft szerint nem alku tárgya a TPM 2.0 szükségessége
- Tényleg nekimegy a kínai félvezetőiparnak az USA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
Kár hogy 17-es nincs belőle. Az fura, hogy nem a 4000-es szériából kap processzort.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
-
moleculez
veterán
Ígéretes darab, árban sem vészes. Az SSD+HDD vajon 2 (fizikailag is) külön drive, vagy SSHD? (Gyanítom az utóbbi)
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
hallador
addikt
Nagy eséllyel a 4000-es széria nem lesz olcsó, valamint kell tapasztalat is vele. A Huawei nem arról híres, hogy szeret fejleszteni notebook fronton. A másik, hogy nagy eséllyel ezt sem ők gyártják, hanem egy nagy kínai oem, eminek nem képes az AMD semmit szállítani, nem, hogy Zen2-t.
The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]
-
akaido
addikt
Félig álmosan, fáradtan olvasom a címet: "Macbook" Ryzennel ...mi a ménkű, Trump kibékült volna Kínával? Azután leesett, hogy ez Huawei és a Matebook, nagyon nem mindegy.
Szabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és azt tesz...amit szabad. UDS Ignition.
-
GIJoe
addikt
én megvárom a 4000H sorozatot, meg a új typ akkujukat 2021 Q2
-
<Lacy85>
addikt
Szerintem ha választani kell a két rossz közül, még mindig bőven Amerika a kisebbik.
Mondjuk fel nem tudom fogni, ezt miért kell egyáltalán bárkinek magyarázni...
Igaz miután elég sok olyan ember van az országban, aki az orosz időket is visszasírja...
Én már semmin nem lepődök meg. -
addikt
Maradjunk inkább annyiban, hogy egyik sem jobb a másiknál. Mindkét fél a saját érdekeit nézi és ugyanúgy kihasználja a rendszerben levő embereket, max a módszer egy picit másabb, de a lényegen nem változtat.
Sokan azért sírják úgymond vissza, mert legalább volt egy biztos pont az életükben. Most meg a nagy szabadságban nem tud mit kezdeni. Valahol őket is meg lehet érteni.
[ Szerkesztve ]
-
Lacika112
aktív tag
Komoly baj van....
Mit nem értesz?
ha cpu akkor 1-2-3 sorozat zen, zen+, zen2
ha apu akkor meg egy gennel régebbi mag mint számozás
(suliba gondok lehettek melyik év melyik század igaz? )Intelt ne nagyon nézz akkor mert ott aztán van katyvasz rendesen, ráadásul gyártófüggetlenül átjáróház lesz a géped mert alapban hibásak a cpuk
Imádom a magadfajta troll fanokat
ha meghúzom a kocsidat az oc-nek számít?
-
apatyas
Korrektor
-
veterán
Jó lesz ez a cimborakönyv, csak legyen magyar billentyűzettel is
5G routered van? Van kedved tesztelni? ---> https://hardverapro.hu/apro/5g_routerrel_rendelkezoket_keresek_tesztelesre/hsz_1-50.html
-
Cassi
őstag
Év közepére a 2500U már csak a futottak még kategória lesz, de amúgy sincs semmi egyedi benne.
-
tomiivagyok
aktív tag
kicsit off, de annyira megse
en a nyaron vettem ssd + dedikalt videokartyas matebook D-t. lehetett valasztani, hogy dedikalt vgu + 128 giga ssd, vagy szimplan 256 giga ssd - nem volt kerdes reszemrol.
teljesen meg vagyok vele elegedve, sot, egyaltalan nem bantam meg. 50 ezerrel volt olcsobb, mint a 17-es air, azt meg 6x a foldbe dongoli - hiaba imadom az Apple termekeket, ez a harci helyzet.
szoval en varom ezt az ujat. nyilvan nem fogok venni, mert minek, de jo latni, hogy a huawei tovabbra is probal fejleszteni.
btw, ha vesztek is, es ssd-t cserelnetek, NE(!!!) csinaljatok otthon. nem egyszeru, es garanciavesztessel jar - fel evig voltam Huawei markaszerviz dolgozo, tudom.
nehez megbontani a hazat, torik, mert a tartoja muanyag, nem fem, igy nem ajanlatos.
viszont barmelyik huawei szakszervizbe beviszed, kicserelik, kecskemeten pl. max 2 munkanapon belul, nem hiszem, hogy sok penzert. nekem ingyen volt, de max 5-10k + az ssd ara.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell G15 5530/i7-13650HX/16GB/1TB SSD/15.6" FHD 360Hz/GeForce RTX 4060/Ubuntu/Garis még
- Dell G15 5530/i7-13650HX/16GB/1TB SSD/15.6" FHD 165Hz/GeForce RTX 4060/Ubuntu/Garis még
- Acer Predator Helios 300 gamer laptop 3070ti 12700H
- OMEN Gaming Laptop 16-n0001nh (75M74EA)
- Acer Aspire A515-54G i3-10110U/8GBDDR4/512GBNVME/GeforceMX2502GB!!! Beszámítok!!!
- MacBook AIR 2017 (2019-as gyártás) - MAGYAR billentyűzet- Újszerű állapot - 99.5% akkumulátor!!!
- Lenovo Yoga PRO 7 14IMH9 - 15. generációs i7/RTX 4050
- AKCIÓ ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 M3 8CPU/10GPU 8GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar billentyűzet Deák
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M3 Pro MAX 14 30GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad T495 / AMD Ryzen 7 PRO 3700U / 24GB / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest