Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem akármilyen módon ugrik rá a memóriapánikra a Valve
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ZIDOO médialejátszók
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
markussandor
üzenetére
Szia,
"Ezt gondolom AC oldalon mérted egy konnektoros fogyasztásmérővel."
Így van.
"az alaplapi SATA Power kivezetés el fog bírni 4 HDD-t?"
Hát ezt sajnos én sem tudom. Az alaplapra dugható SATA tápkábel, amit mellékeltek hozzá, azon 2 darab SATA tápcsati van. Még megoldás lehet, ha az Asrock supportnál megérdeklődöd: [link]
"Bár azt gyanítom, hogy az ATX-es tápnak roszabb a hatásfoka, mint a laptop tápnak."
Megmondom őszintén, hogy nem szeretnélek megvezetni, inkább csak úgy írom, hogy SZERINTEM az a rosszabb hatásfok max ilyen 10 watt lehet, amit egy év alatt pár ezer forint többletköltséget, vagy annyit sem jelenthet. Nem tudom. Aki akarja, matekozza ki. Függ attól is, hogy melyik áramszolgáltató területén élsz, mennyi az éves átlagfogyasztásod, van-e kedvezményed, stb. Én azért ragaszkodtam az ITX mérethez (még, ha drágább is), mert 1. hangtalan 2. alig foglal helyet 3. keveset fogyaszt. Viszont az az összeg, amit megtakarítok fogyasztásban, azt már előre kifizetem a drágább hardverekkel, szóval megtérülni majd jó sokára fog (vagy soha).
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Építő/felújító topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Melyik tápegységet vegyem?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Gyúrósok ide!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Battlefield 6
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB GDDR6 Zalman T4 Plus ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- LG 50QNED85T3A / QNED / 50" - 127 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest