Új hozzászólás Aktív témák
-
Seikai
aktív tag
"3hét alatt" van az a pénz..szokták mondani....
Ebben látnak piacot, licenszelést, pénzt, fantáziát. Ha a watchdogsra is lenne igény és kapná az ubisoft rá a zsét akkor 3 hét alatt átportolnák ők is, szánalom!Az ipademen már lassan jobban kinéző gamek jönnek mint a konzolokon, talán mert az apple tejel rendesen, hogy fusson is.
Én meg itt vagyok és 1-2 napja is azt kaptam ajándékba, hogy az újabb patch után játszhatatlan lett a titanfall mert intro után 0fps-re csökkent minden.... hányok! De sebaj mert mediumban játszom a watchdogsot is 770 sli-vel.
Abunak sok mindenben igaza van, hogy az api meg op rendszer ami lassítja a pc-t, de akkor könyörgöm nem kellene új alapokra végre op rendszereket írni, hogy történjen is már valami és a pc-s erőforrások 50%-a ne parlagon heverjen?
-
CybonTom
tag
Már csak az a kérdés, hogy egy ilyen grafikás progi hány perc alatt meríti le az aksit, merthogy annál nincs igazi fejlődés még mindig (bár sok ötlet van rá)...
-
tjb007
nagyúr
Nem is nagyon lesz. Amúgy meg ez csak egy tech demó, amiből a tavalyi I/O-n is láthattunk párat. Azokból sem lett semmi (mármint nem magából a tech demóból, hanem az adott API használatából).
„Remélem nem k1-en fut.”
Mivel a Tegra 4 nem támogatja/nem tudja/nem ismeri az OpenGL ES 3.0-ás API-t, így máson nem nagyon futhat.
-
kona005
senior tag
R.I.P. PS Vita!
-
Shing
őstag
Eközben PC-n: A Watch Dogs akad Titan SLI-vel.
Szánalmas...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RAM topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kuponkunyeráló
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest