Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
\o/
-
törölt tag
Ó, jeeee. Nem fog kiégni a retinám éjjel mikor felébredek és PH-t akarok olvasni.
-
Szuper!
solfilo
-
AxBattler
félisten
Szupi! Kell!
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." ELADÓ: ASRock RX 6600 ITX 8GB; Palit GTX 1660 Ti StormX 6GB
-
Fred23
nagyúr
Köszönet érte!
Mondjuk eddig is volt megfelelő böngészővel, csak az avatarok kontúrja szörnyen nézett ki. Az a probléma akkor meg lett oldva? -
Habugi
addikt
"Régi elmaradásunk lesz pótolva.."
Dehogy régi.., alig 10éve várom!
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
akom
senior tag
-
Végre , köszönöm
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
AxBattler
félisten
Egyébként a felső menüsor sárga színe nem lehet egy árnyalattal sötétebb?
Az összes aloldal megkapja a frissítést? HA is?[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki." ELADÓ: ASRock RX 6600 ITX 8GB; Palit GTX 1660 Ti StormX 6GB
-
Ha lenne like gomb, most rátenyerelnék.
“Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.” - Mark Twain | "PS4 Pro = PS4 Professional" - Alex Battaglia (Digital Foundry - 2021)
-
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
Lauda
félisten
Köszönjük, jó munkát hozzá!
-
Apollyon
Korrektor
Az jó lesz, mert a dark reader kieg. nagyon lassú.
Logout is megkapja a funkciót?#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Syl
nagyúr
Akkor én leszek a fanyalgó hater.
Miért jó ez a dark mode? Utálom. Egy percig olvasok sötét/fekete alapon világos szöveget és úgy beleég a retinámba, hogy ha becsukom a szemem, akkor is látom a szövegsorokat. Két perc után úgy fáj a szemem tőle, hogy bele őrülök. Messziről kerülöm a dark only oldalakat. Remélem a PH választható lesz a "normális" felület is...The past tempts us, the present confuses us and the future frightens us. And our lives slip away moment by moment… lost in that vast, terrible in-between.
-
parandroid
nagyúr
Mindenhol választható. Sokan szeretik. Én speciel nem, inkább a fényerővel szoktam variálni, a sötét alapon világos tartalom olvasásnál engem is zavar. Ettől még sokaknak hasznos feature.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Syl
nagyúr
válasz
abridabri #19 üzenetére
Bár tévém nincs, az iPhone X-em éppen három éves. Soha nem látott dark mode-ot, (cserébe rengeteg waze-t) de az oled kijelző köszöni szépen, jól van
The past tempts us, the present confuses us and the future frightens us. And our lives slip away moment by moment… lost in that vast, terrible in-between.
-
rover45
senior tag
Kérdés, prémiumhoz lesz kötve, vagy földi halandók is használhatják majd?
-
Kovbob
aktív tag
Opcionálisan nagyobb szélességre állítható felület nem lesz véletlenül? Akkor ahhoz se kéne többet használom a stylust, nem csak a dark modehoz.
-
Sanyi.mTs
addikt
Logouton a "Blogtermés" a legutóbbi 12-t mutatja. Van lehetőség a többet is megjeleníteni vagy listázni? Nem konkrét blogbejegyzést keresek, csak kíváncsi vagyok, hogy miket hagyhattam ki.
-
törölt tag
Fent középen a Blogokra ha rányomsz akkor kilistázza mindet, alul tudsz lapozni.
-
zsolt501
nagyúr
Mitől ült el ez a projekt ennyire?
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
TechN7ne
nagyúr
Mikor lesz kész?
-
Medvus
csendes tag
válasz
Bjørgersson #34 üzenetére
-
totron
őstag
válasz
Bjørgersson #34 üzenetére
Hány, de hány fényévvel jobb ez a felemásan sötétszürke, lagymatagon kontraszttalan darksztenderdszarnál.
-
leslieke
Jómunkásember
Ez de jó lenne, ha lenne.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Semplar
őstag
Rég halott topik, törölhető.
Update = Replace old bugs with new ones.
-
andrej71
csendes tag
nem tudom már régen meg ígérték hogy lesz sötét mód, csak gondolom sok munkával jár az oldal fejlesztése karbantartása. de én már alig várom hogy legyen sötét mód is.
semmilyen formában nem postázok a magyar postával csakis futár jöhet szóba! ha ezt nem tudod elfogadni kérlek lépj tovább, köszönöm tel: +3630 835 7449
-
-
andrej71
csendes tag
én sajnos nem találom hogy hol kel a sötét módot beállítani. esetleg ha valaki lenne olyan kedves és segítene meg köszönném.
semmilyen formában nem postázok a magyar postával csakis futár jöhet szóba! ha ezt nem tudod elfogadni kérlek lépj tovább, köszönöm tel: +3630 835 7449
-
andrej71
csendes tag
https://pureinfotech.com/enable-dark-mode-web-content-google-chrome/
nekem igy sötét lett
-
-
[ Szerkesztve ]
Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Javaslat, hogy a betűszín legyen egy picit sötétebb, ne pure #ffffff fehér, mert az szintén kiégeti az ember szemét + szemkáprázást okoz (nálam legalábbis), ha sokáig sötét alapon vakító fehér szöveget olvasok.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest
Cég: KIFÜ
Város: Budapest