- Nosztalgikus húrokat megpendítő házzal rukkolt elő a SilverStone
- Úgy gondolja az NVIDIA, hogy az új GeForce-okon nem olvadhat meg a tápcsaltakozó
- Aktív hűtéssel érkezik a SilverStone legfrissebb M.2 bővítőkártyája
- Gyorsan Snapdragonnal: Acer Swift 14 AI tapasztalatok
- Párban járnak az Intel Arc B580 VGA-k az ONIX háza táján
- E-book olvasók
- Milyen asztali médialejátszót?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Fujifilm X
- Nosztalgikus húrokat megpendítő házzal rukkolt elő a SilverStone
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Analóg fényképezés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boy72
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Karácsony előtt vásárolt tőlem utánvéttel processzort Airy1995.Adott adatokat el is küldtem Neki utánvéttel, ma váltottam le a visszaküldött csomagot amit nem vett át.
Tegnap írtam neki üzenetet, hogy miért nem váltotta le az elküldött processzort - semmi válasz. Azóta volt többször is az oldaon - rendszer mutatja mikor volt bejelentkezve.
Szépen fejlődük!
Buktam vele a feladási-visszaszállítási költséget.Nem ajánlom Senkinek - jellemtelen hozzáállás nincs helye az oldolon!
Üdv.: Laci 3o/1638175
-
Nem feltétlen szokás jegelni (legalábbis én nem mindig szoktam), ha írnak, legfeljebb megmondom, hogy elkelt.
14700kf, Asrock Z790 Pro RS, Corsair Vengeance RGB 2x16GB 6000mhz CL36, Alpenföhn Brocken 4, Gainward RTX3070TI, Cooler Master MWE GOLD 1050 - V2 ATX 3.0, Crucial P3 M.2 500GB, Seagate BarraCuda Q5 1TB, 10xUPSIREN UF1, Lian Li O11D EVO | https://logout.hu/bejegyzes/pc_konfigjaim_es_geek_cuccaim.html
-
Bakker24
újonc
Sziasztok!
Remélem helyben vagyok, tegnap egy Facebook hardverapró posztban láttam roger.smith nevű felhasználótársunkat, hogy feltörték a fiókját vagy mi... Éppen folyamatban van egy táp vétel, még nem futottunk ki az időből csak az emberbe beletették az ideget az ilyenekkel... és még utalás után nem jegelte a hirdetést ahogyan itt szokás. Valaki tud valamit erről a dologról,? Válaszokat előre is köszönöm! -
MuReSZ
csendes tag
Sajnos furcsa egy világot élünk és egyre kevesebb a becsületes ember.
-
válasz horvathtibor #10 üzenetére
Akkor jelentsd a hirdetését.
-
horvathtibor
újonc
Hardverapron vettem volna töle egy pc -t ,de telefonos meg beszélésnél törölte a hírdetést !
-
Graphics
Jómunkásember
válasz horvathtibor #8 üzenetére
Ezt értem, de itt hardverapron, vagy hol találja meg az ember?
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
Graphics
Jómunkásember
válasz horvathtibor #6 üzenetére
Oksi, hol találtad?
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
horvathtibor
újonc
Vigyázzatok találtam egy csalót! a felhaszálói neve:Alexx567
-
Graphics
Jómunkásember
Azért, mert nem kerül ki minden "sikerstory" , még a netes csalásokkal is foglalkoznak.
Kb. 8-10 éve nekem is volt egy FB esetem, pénz is megkerült. Nem volt nagy összeg.
-
őstag
Mindkettőtöknek igaza van, reméljük, hogy egyedi eset és reméljük, hogy van következménye.
-
herion
tag
Örvendetes. Reméljük nem egyedi eset, és a jövőben a hatóságok már tényleg komolyan veszik az ilyen netes csalásokat.
Who Let The Dogs Out?
Új hozzászólás Aktív témák
- Acer Nitro ED320QR Full HD Ívelt 180HZ monitor
- P15s Gen2i 27% 15.6" FHD IPS i7-1165G7 T500 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS i7-10610U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- 3 HÓNAPOT MENT! Gigabyte GeForce RTX 4070 SUPER GAMING OC 12GB
- Thinkpad T14 Gen1 27% 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest