- Apple asztali gépek
- Egérpad topik
- Amazon Fire TV stick/box
- 12VHPWR-rel érkezik a kilowattos határra a SilverStone kompakt tápegysége
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- ASUS notebook topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mg1992mg
senior tag
Kinézetre sikerült egész szépen lekoppintani a Logitech G502-t
-
Plag
nagyúr
Köszi a tesztet! Már vártam.
Esetleg egy DeathAdder V2 teszt is várható? örülnék neki.Emmanuel Top: Climax V1.1
-
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
Drenadar
veterán
Vajon ebben is olyan a mikro kapcsoló mint a többiben? Nálam a deathadder pár év után elkezd furán viselkedni vagy nem reagál a kattintásra vagy duplán reagál... Erre van valami megoldás?
-
törölt tag
A Synapse olyan szinten agressziv lett, hogy fontolgatom a Razer eger cserejet miatta. Gusztustalan. Szerintem.
-
DEJVID
őstag
Ha valaki a Razertől rendelne, pls pm me!
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
A DA-dban szerintem nem optomechanikus van. És ha az a pár év ilyen 4-5, az már elég jónak számít.
Persze, és filléres dolog. A megoldás a mikrokapcsolók cseréje. Veszel pár japán Omron D2F-01F-et (kb. 250 forint/db), aztán forrasztgatás. Jobb lesz, mint új korában. Szó szerint.SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Fecko_78
tag
Nekem Logitech G 502 van. Nem Hero szenzoros. Mindig írod, hogy 4000 cpi felett nem célszerű használni az egeret. Most 8000 cpi-n használom. Próbáltam kisebb értékre állítani, de úgy meg olyan érzésem van, mintha "darabos" lenne gyors mozgásnál. Az egérnek lehet valami baja?
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Igen, de az övé gondolom, nem az új V2.
---------------------------------------------------------------------------------------
(#16) Drenadar: Esetleg megkérsz valami ismerőst. Talán még az egeres topikban is találsz valakit. Ilyesmire megéri egy keveset költeni.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
CptAdamica #17 üzenetére
Mert 121 gramm. Ez a Basilisk meg 92. Ég és föld.
---------------------------------------------------------------------------------------
(#19) DEJVID: Nem tudtam, hogy direkt külföldről akarsz rendelni, kb. ugyanannyiért.
[ Szerkesztve ]
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
DanielLong
senior tag
Én még az első Basilisk verziót nyúzom, de eddig ez életem legjobb egere. Előtte volt Deathadder Chroma is, de annak pl. az illesztési/anyag minősége számomra sokkal hitványabb volt. A két fő kurzor gomb is lazább, volt egy holtjátékuk, amit nem szeretek.
A Basilisk esetén szerintem a Razer kompenzálta a korábban kapott minőséget érintő kritikákat. Ennek az egérnek a fogása jön be számomra a legjobban, a hüvelykujj támasz szuper. A görgő viszont hiába állítható feszességű, nem lehet elérni egy igazán határozottan, de mégis könnyedén gördülő állapotot. Viszont legalább a görgő alatti kapcsoló tökéletes. A Synapse pedig - ahogy írtátok - sajnos elég tolakodó. -
Dtomka
addikt
válasz
DanielLong #21 üzenetére
Ez jobb mint egy Deat.. Elite?
-
Dtomka
addikt
Közben találtam 1 összehasonlítást:
[link] Razer Basilisk vs Razer DeathAdder Elite
Side-by-Side Comparison
Elgondolkodtam, hogy lecserélem a jelenlegit[ Szerkesztve ]
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
CptAdamica #24 üzenetére
"nekem például még a plusz súlyok is benne vannak"
Az is egy cifra betegség.
Nekem az az egér szó szerint fizikai fájdalmat okoz néhány percen belül, ha nem csak 3 cm/év sebességgel mozgatom. Súlykazetta nélkül is terméskő kategória.
Ha két rágcsáló közt 30-40 gramm különbség van, igazából összehasonlítani sincs őket nagyon értelme, annyira más kategóriába tartoznak. Almát a narancshoz.
Itt 80 gramm az abszolút felső határ, de már a 70 is jelentős felüdülést jelent. Az 55-65 gramm közti világ meg teljesen álomszerű.
Abban viszont biztos lehetsz, hogy a te izületeidnek se jó annak a tömegnek az állandó mozgatása, akár "csak pár gramm", akár nem - főleg, ha sokat emelgeted. Arról nem beszélve, hogy könnyebb egeret könnyebb megállítani pontosan ott, ahol akarod, mivel kevesebb a tehetetlensége.
[ Szerkesztve ]
-
Cyberboy42
senior tag
Vajon az új DeathAdder V2 -ben is ugyan ez a szenzor lapul?
...A teknős ezután pszichoanalitikusként kezeli az identitászavaros krokodilt...
-
rovtiv3
aktív tag
Azt lehet tudni, hogy a görgő is optomechanikus benne? Ha igen, megvan a következő egerem.
Már bocsánat...
-
-
válasz
Cyberboy42 #29 üzenetére
Hát, a weboldalon kinézetre egyforma a render róluk. DA V2, Basilisk V2
Asszem jövő héten rendelem én is...
A Basilisk 1 meg megy a laptop mellé, a kissé kiöregedett Abyssus V2 helyére.
-
Enyém 2400-on megy, ennyi a maximum, amit még kényelmesen kezelek
Jó, hogy jött a teszt, tervben van ez a fogyókúrás G502
csak nem tudom milyen lenne nekem használni azt a "Sniper" kallantyút + a görgő szabadonfutása néha hiányozna.
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
tibaimp
veterán
Őszintén, kicsit ódzkodom a gyártó termékeitől, amióta vettem egy Razer Boomslang-et, mert konkrétan ...nem jó, drivert nem frissítik már évek óta hozzá, stb. Sajnos.
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
-
Cyberboy42
senior tag
-
válasz
Cyberboy42 #39 üzenetére
Így van! Nekem 2 Abyssus (v1-2), Basilisk v1 van, havernál meg próbálgattam kicsit egy DA Elite-et. Mindegyik nagyon jó. A régi Aby-t most bent használom a melóhelyen már több mint egy éve, és azon kívül, hogy talpalni kellett, semmi baja nem volt.
-
Dtomka
addikt
Lehet akkor nem volt a legjobb, de pár éve már használok Razer egereket. kb 5 évvel ezelőtt Abyssus -t, majd utána DeathAdder-t, és jelenleg DA Elite-m van. A köv egerem szerintem Razer Basilisk V2 lesz. A szoftverével semmi bajom, szerintem jó. (Synapse 3) Persze mindenbe bele lehet kötni, mert manapság az a menő ha valamit fikázni lehet\kell.... (nem rád értem!)
[ Szerkesztve ]
-
SunMount3r
nagyúr
A dobozán szépen fest (már akinek számít az ilyen), de az elő fotókon ugyan olyan gagyi műanyag hatása van, mint az újabb Logitech-eknek...
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
SunMount3r #43 üzenetére
Élőben egyáltalán nem gagyi.
-
yorgashx
tag
Tudni kell rólam, hogy sokáig nagyon utáltam a Razer-t, lényegében egyedül az első DeathAdder volt az, amit a korában jónak tartottam, aztán csalódás csalódás hátán, és kb. 10 évig kerültem őket.
Viszont az opto-mechanikus kapcsolóik billentyűzetben egész kellemesek, és a Razer Viper szerintem nem hogy végre megugrotta azt a szintet, hogy bekerüljön a top perifériák közé, hanem mondhatni, hogy az élre lökte a haldokló elismerését. -
tibaimp
veterán
válasz
Cyberboy42 #39 üzenetére
Úgy legyen!
Dtomka: Én áttértem a Logitech-re. Illetve az Asus Gladius család valamelyikén gondolkodom még a könnyen cserélhető mikrokapcsoló miatt.
szerk.: Synthwave: ennek utána nézek, köszi
[ Szerkesztve ]
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Ha a Razer oldalán nem találod, nézz szét neten, valami archívumban biztos ráakadsz. Emlékeim szerint mintha elkezdték volna ezeket leszedni a hivatalos oldalról.
-
tibaimp
veterán
válasz
Synthwave #47 üzenetére
Csak azt találtam, ami meg is van:
BSCE_win7_(compatible_only)_driver_v1.01_Eng.exeez a hivatalos driver, de ezt már próbáltam évekkel korábban. Mindegy, azért köszi, amúgy sem használom, az egér évek óta a szekrényen pihen a szép csomagolásában.
-
Fred23
nagyúr
A 6m/s-es rántáshoz gratulálok az elkövetőnek, nem semmi!
Az egér meg elmegy, de amíg nem lehet a belső memóriájába normálisan elmenteni a beállításaim, addig felejtős.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Kicsit megnyúztuk a gyártó "zsírleszíváson" átesett újdonságát, ami úgy véljük, sokat fejlődött.
Állásajánlatok
Cég: Fluffy Stone Media GmbH
Város: Budapest
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest