Új hozzászólás Aktív témák
-
Még mai szívesebben játszom ezekkel mint a Crysisal
-
Nunder
őstag
Bomberman-t (Dyna-t) annyit toltam, hogy az nem kifejezés. Mivel zsenge ifjúként kaptam PC-t, ezért nem tudtam mire is jók a password-ök, így azok nélkül vittem végig a játékot
Beletelt vagy 6 órába, de sikerült
-
twollah
nagyúr
Minden evben csinal valaki egy retro jatekot es az emberek egyszeruen zabaljak azokat.
Ez kb. ugyan, mintha a Terminator 2-t minden evben ujra leforgatnak az elozo evekhez kepest picivel tobb csicsaval.
Anno ezekkel a jatekokkal vagy annak a klonjaival eleg sokat jatszottam Speccy-n.
-
Bocha
HÁZIGAZDA
válasz
bolondember #12 üzenetére
Letesztelni nem merem — bár szombaton lehet, hogy fogom vele ijesztgetni a MA olvasóit — iPod Touch/iPhone tulajok próbálják ki, egy euró: Enviro Bear 2010. Ilyen játék még nem volt.
-
Dyna Blaster, hatalmas kedvenc volt annó.
Jó kis játékokat sikerült összeszedni! -
copin
őstag
A Bomberman 2 jobban érdekelne, de az talán már nem annyira retro. Jópofa, hogy át lehet járni a kijelzők között.
-
JoeYi
őstag
meguntad iphone-t?
-
Crus
őstag
Az lehet, hogy NDS-en a Space Invaders nevetséges, de tessék megnézni PSP-n a Space Invaders Extreme-t... frankón visszahozza a régi feelinget, a mai kornak megfelelően.
-
lorcsi
veterán
de nagyon jók voltak...a marióval és a bombermannal játszottam rengeteget...régi szép idők...mekkora hangulata volt
-
kelzsoca
félisten
Ezek voltak ám a játékok nem a krájszisz
-
atike
nagyúr
Bomberman.... Igen-igen...
Jé... Első...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen házat vegyek?
- Túra és kirándulás topic
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy A33 5G - a három az majdnem öt
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- PSP1004
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- PS5 Digital Edition (+ajándék néha liftinggelős kontroller)
- PS5 Slim Disc 1TB 2026.10.08 GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged