- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Tavaszi szél új iPadeket áraszt?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- HTPC (házimozi PC) topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
olymind1
senior tag
Nagyon helyes, a GameCube-os Resident Evil 1 Remake igencsak hangulatos, már csak a fix kamera nézet miatt is.
Következőnek remélem a szintén GameCube-os fix kamera nézetes Resident Evil 0 portolják pc-re: Resident Evil Zero - Gameplay Part 1 HD
-
bozont
veterán
"megváltoztatott kontrollséma, a modern kor elvárásaihoz igazított beépített segítségek"
Itt meg is zuhant a lelkesedésem. Remélem nincs igazam, de akkor már inkább adnák ki a GC verzió egy az egyben andriodra.

-
mephi666
nagyúr
válasz
üzenetére
túlélőhorror: pont ez fokozta a hangulatot, hogy a profin beállított kamerák miatt nem tudtad, hogy mi vár rád a következő sarkon túl... annyit mutatott meg a "rendező", amennyit kellett... fülelhettél, csoszog/hörög-e valaki és retteghettél, hogy "ha a közeledbe ér bármelyik, elintézhet"
pont ezek az apróságok adták meg a játék alaphangulatát -
törölt tag
Remélem könnyebb lesz mint a régi. Tudom én vagyok a béna, de anno az RE-ben összesen négy zombival kellett csak találkoznom ahhoz, hogy feldobjam a talpam, pedig a RE 3: Nemesist kiprgettem.
-
Big Bopper
tag
a modern kor elvárásaihoz igazított beépített segítségek

-
exec79
tag
én GC emulatorral szenvedtem vele, de sajnos gyakran kifagyott ami egy limitált mentéssel rendelkező játéknál nem volt túl jó móka. Várom a megjelenést!
-
Silenzio
addikt
Végre valami, amire érdemes várni. Szerintem a GC-s remake messze a legjobb RE játék. A második legjobb a klasszikus RE2.
-
oriic
HÁZIGAZDA
És természetesen jó hír, hogy jön prevgenre is.

-
robogo81
senior tag
válasz
RepeatSector
üzenetére
Én nem hiszem hogy egy TPS lesz,hanem az eredeti Gc-s feljavitott környezettel meg mozgással,dinamikusabb háttérrel(kissé kezd amit leírtam a Veronica X-re hasonlitani,mármint a háttér).
Remélem belerakják azt hogy célzásnál az alsó meg a felső pont között bárhová lehet célozni,nem csak 3 állás(igaz analóg kar gyanús). -
mad1
veterán
Remelem nagy sikerrel jar,es jon majd a 2is.Sokunk nagy oromere ^__^
-
RepeatSector
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
GC-n azért nem volt ekkora változás mint amit ez fog hozni. Ha ebből is egy tucat lövölde lesz akkor a capcom végleg tönkretett még egy sorozatot!
Én várom addig van idő újra kitolni a nagyokat

Én a hármat láttam először dreamcast-en elvoltam tőle ájulva akkor
Aztán egyik ismerős hozott kópiát az 1,2,3-ból ps1-re nem is nagyon mentem akkor semerre 
-
-
Sirandrish
legenda
Jaahj hogy anno mennyit toltuk ezt GC-n..ráadásul valóban brutálisan jól nézett már ki akkor is. Persze az akkori kornak megfelelően..
-
AxBattler
félisten
Ezt tuti beszerzem én is!

-
Lomha 8V
addikt
Na, ez egy igazán jó hír, alig várom.

-
robogo81
senior tag
Ez jöhet,a GC-os is szép volt(persze emun feltolva minden,még szebb),pár órát beleraktam,igaz végig nem vittem.
Ha jól sejtem,lehet elővenni a kontrollert.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Felőlem lehet a 2-3 is újrakiadva,ha így megcsinálják,csak félő hogy az újgenerációnak nem jön be ez a féle irányítás meg minden.
-
Steve1207
veterán
Ha erre is jönnek a fanyalgók, hogy nem kell remastered... Űber, ha jól megcsinálják, viszont ennyire elit lenne majd, hogy az előzőekre nem dobják ki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó pár napos Apple Watch SE 3 GPS 44mm Midnight!
- Series/Elite V2 kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- PS5 / EDGE kontroller analóg cseréje GuliKit 720 TMR érzékelősre, 1 év garancia!!!
- MSI Prestige A16 AI+ Ryzen AI 9, 32GB DDR5 7500, QHD+ 165Hz csúcskategóriás ultralaptop!
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3050/4070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 70 féle ház!
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi Poco X4 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

pont ezek az apróságok adták meg a játék alaphangulatát

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)