Új hozzászólás Aktív témák
-
bsh
addikt
"50 watt energia"
[ Szerkesztve ]
-
Habugi
addikt
Kössz a cikket / összefoglalót!
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Over567
aktív tag
Annyira sok újítással hogy mehettem vissza a catalystra mert nem jegyzi meg az OC-t sőt teljesen megbolondul tőle.
Xbox Tag: TheStevie / Origin: SirHedge / Uplay: Sir_Hedge / Steam: Sir_Hedge
-
törölt tag
Várhattak volna még vele...
Kaptunk egy félig kész kezelőfelületet amihez csináltak egy Catalyst light modot is mert a fő vezérlőprogramba nem volt idő mindent beépíteni. Úgyhogy most van két részlegesen működő vezérlőprogram a VGA-hoz, de a kettő együtt nem tud annyit mint a régi...
A régi videó szín és haladó beállításokból maradt annyi, hogy tudsz színprofilt választani és hasonló "nyalánkságok" .
Legalább annyit butult mint okosodott a szoftver, de legalább szép.Amúgy az új kezelőpulton hol lehet felbontást állítani ?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Biztos, hogy jó dolog a GPU-ból annak közvetlen memóriája helyett a HDD/SSD-re másolni használt "lomokat"?
-
veterán
Ez nekem kezdetlegesnek tünik.Vajon kockáztassak és merjem telepíteni?
duree54
-
flashpointer
őstag
Végre simábban fog futni a madárszimulátorom
-
ceripapa
aktív tag
Kíváncsi vagyok felteszem
-
PuMbA
titán
Az asztalra jobb klikkelve a szoftver neve: Radeon beállításokv
A fordítást ennyire nem ellenőrizték le
-
lavorka
aktív tag
Azt elárulná valaki hogy ebben a retekben hol lehet letiltani a második kijelzőt?
Hát értem én a beszédjit! Veder kell neki meg lavór... :D
-
big-J
őstag
Helyenként 10-20%-os a teljesítmény növekedés a legújabb game-kben. Brutális.
[ Szerkesztve ]
-
Milka 78
nagyúr
Hol vagy Gyiku?
-
Snorbi19
tag
a tuning rész hol van ?
Amikor egy ajtó bezárul, valahol kinyílik egy másik.
-
vinibali
őstag
akkor nagyjából most lesz dobva a DX11-es Radeon széria, azaz Terrascale2 és 3 támogatása?
[ Szerkesztve ]
BIOS/UEFI írás, helyreállítás, törlés, mentés! https://www.bvinarz.org/bios-iras/
-
törölt tag
[ Szerkesztve ]
-
AMD_ok
őstag
Eddigi hozzaszolasok alapjan akkor varjak meg? Nem sietos feltenni, csak ha stabil es jol mukodik, valamint haszna is van/lesz... (HD7970 tulaj)
-
lev258
veterán
Csak én nem látom, vagy tényleg kimaradt, hogy a HD 5000/6000-es sorozatot ezzel a driverrel kukázták.
Látom már más is írta.
Egyébként nagyon pozitív az AMD az utóbbi időben, jó lenne, ha nemcsak megmaradniuk sikerülne, hanem megerősödni is.[ Szerkesztve ]
Ubuntu MATE 20.04, hobbi cayenne termesztő
-
addikt
Köszi az összefoglalót, már telepítve is van.
Aminek kerekei, vagy mellei vannak, azzal előbb-utóbb gond lesz.
-
törölt tag
"Mivel a skálázás a Radeonok kijelzőmotorjában történik, az egészből a felhasználó csak annyit vesz észre, hogy megnövekedett a munkaasztal mérete, és ehhez még nagyobb felbontást támogató monitorra sem volt szükség."
Szép homályos/elmosott a kép ahogy az várható, nem vészesen mert olvasható, de nagyon is látszik, hogy nem a natív felbontás van beállítva és valami "turpisság" történik. 1080p -> 1440p/4K is ronda ha asztalra alkalmazom, játékban jó. Egyébként már a 15.7-tel is alkalmazni lehetett asztalra.
(#22) players11: ez nem csak a crimsonnal van, de ez az első ami crimsonnal is jelentkezik vagyis ezt sem javítja... Az egyetlen AMD-s aki vette a fáradtságot hogy írjon meg hetek óta kínos csendben van.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Csak óvatosan! [link]
-
törölt tag
kezdem azt hinni, hogy kb. 10 éve az nvidia beépített pár szabotőrt az ati driverfejlesztő részlegére, akik azóta is aktívak
-
GeneraL_XTX
veterán
Hmm kellemes újítások ezek, hazamegyek fel is rakom
A legjobban az érdekel, hogy vajon a kijelző beállításoknál rá lehet-e erőltetni a kijelzőre a gyárinál nagyobb frissítési frekvenciát mint ahogy azt a Nvidiánál már lehet? Mert a kijelző azért tud többet is mint 60hz, egészen 74hz-ig bírta anno az LG monitorom
[ Szerkesztve ]
-
milszab
senior tag
Ha elakarod érni az újításokat, vegyél újabb videokártyát! A szokásos...
-
kisbalázs
tag
válasz #51736960 #24 üzenetére
Innen jutottam el oda hogy az nvidia már nyugdíjazta a 700-as sorozatát? Ez igaz? Mert akkor az még épp hogy 2 éves. Csak onnan gondolom hogy a legacy-ban vannak a driverek: http://www.nvidia.com/page/legacy.html
Johnny Mnemonic 2021:320gb-t töltött az agyába és majdnem meghalt, inkább pendrive a s?ggébe!
-
trufa12
addikt
A kommenteket olvasva remek az új driver
Az élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..
-
addikt
válasz GeneraL_XTX #25 üzenetére
Én rányomtam a monitoromra a 2560x1080/60Hz helyett a 2560x1080/72Hz-et, és minden oké. Annyi, hogy idle melegebb lett a kártya pár fokkal, de játék közben nem emelkedett az eddigi max hőmérséklet.
-
SylverR
senior tag
Persze, mert ha az AMD-nél baj van a drivereknél, minden nVidiás panaszkodni kezd. De amint nVidiánál hibák vannak, inkább csöndben maradnak. Nehogy csorbuljon a zöld vérük.
Én meg nem hiszek senkinek semmit amit olvasok, mert az ellenkezőjét tapasztalatom...
[ Szerkesztve ]
Nem!
-
trufa12
addikt
Jajj nekem nincs zöld se piros vérem. Kifejezetten szerettem az amd-t de arról nem tehetek hogy náluk szinte mindig bajok vannak ....
az nvidia meg ha kell hetente ad ki új drivertNéztem én a fury-x et meg olvasom a topikját, de ... ezért veszek nvidiát mert azt is olvasom ...
[ Szerkesztve ]
Az élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..
-
jacint78
addikt
A hozzászólásokat olvasva úgy tűnik, hogy a szokásos AMD színvonalat képviseli a radeonszoftver
[ Szerkesztve ]
type your text here..
-
zovifapp111
senior tag
Basszus, nem merem felrakni pedig kiváncsi vagyok...asszem még várok vele egy kicsit
Alig várom a tavaszi zöldelést!
-
Digitalis
senior tag
Szokásos módon ment az előzőre, gond nélkül felment mint mindig, és remekül muzsikál. (Sapp.R7 265) Lépek is, vár a witcher 3.
Akahito gonosz mestere ismét figyelmeztetőn felemelte ujját, nem csak az a fontos, hogy mi mindent érint meg a fény és miként teszi, ordította, hanem talán még ennél is fontosabb, hogy mi minden van még a világon, ami nem fért rá a képre, habár ugyanabban a fényben áll.
-
LamerGyuri
senior tag
Valami tényleg nem oké.
A cikk 15.11-es driverről ír. AMD oldalon ezt 15.30-nak hívják?
Az AMD Autodetect által letöltött állományt meg úgy vágja karanténba a víruskeresőm, hogy csak úgy nyekken."Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen."
-
nonsen5e
addikt
Ez a Desktopon történő virtuális szuperfelbontás hogyan is működik? Kiválasztottam Windows alatt az 1440p-t a fullHD monitoromra, és egy, hogy homályos a kép, kettő meg az, hogy minden elbarmolódik.
Másodlagos monitoron hatalmasra nő a félig áthúzott ablak, de az elsődlegesen is egyik ablak így skálázódik, másik meg úgy.
D4: hunPH, nonsense#2596
-
addikt
válasz GeneraL_XTX #40 üzenetére
-
watador600
senior tag
Fallout 4-nél csak nekem kezdett el a térkép bugzódni?
Xiaomi 11T White / Opel Astra K 1.4T / LG C3 55"
-
törölt tag
válasz watador600 #43 üzenetére
Redditten is jelentették [link], meg állítólag Witcher 3-ban is van valami grafikai bug. Battlefrontban meg nem is egy
[ Szerkesztve ]
-
nonsen5e
addikt
válasz watador600 #43 üzenetére
GTA V-nél is a gps és az objective karika is kicsit, de bugzik a kistérképen.
D4: hunPH, nonsense#2596
-
watador600
senior tag
válasz #85552128 #44 üzenetére
Ohh, remek...
Most egyébként újratelepítettem, ezúttal ddu-val előtte letisztítottam a terepet, majd ccleaner, és aztán install, most meg nem indul automatán az új csodás kezelőfelület
Plusz, most a gép dobálja a vezetékes hálózatot, amit eddig szintén nem produkált... Nekem eddig csak rosszabbak lettek a dolgok
Xiaomi 11T White / Opel Astra K 1.4T / LG C3 55"
-
farkas1
tag
Az NV fejlesztett a szoftverén, azt, hogy regisztrálni kell.
Az AMD is fejlesztett a szoftverén, ez már így jobban tetszik.W8 alatt ismerősöm 6970-es kártyáját rá lehetett bírni az UHD felbontásra némi buherálással (HDMI 30Hz), w10 telepítés után a módszer már nem működött többet.
Ebben a programban van Egyedi felbontások menü. Remélem azzal megint be lehet állítani majd az UHD-t, mert gondolom arra is való....[ Szerkesztve ]
-
jacint78
addikt
válasz watador600 #48 üzenetére
Plusz, most a gép dobálja a vezetékes hálózatot
júj az azért elég meredek és csak annyi változott, hogy a radeonszoftver felkerült?.
type your text here..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest