Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tuzpenge
őstag
Sziasztok,
a mai apple bemutatót az apple tv-n hol kell keresni ha élőben szeretném nézni? z apple tv+ alkalmazásban vagy hol? Jelenleg nem látok ilyen közelgő eseményt vagy itt nem is szokott ilyen lenni? Bocsi a kérdésért de most szereztem be egy apple 4K tv-t és nem tudom hol lesz?
Köszi! -
tuzpenge
őstag
Sziasztok,
használt apple tv esetén mire kell figyelni, mit kell ellenőrizni rajta?
Pl ne legyen ípple id-hoz kötve, de ezt pl hol tudom megnézni? Az eladónal be lehet kapcsolni meg tudom nézni ha ez számít..
És mi még amit ellenőrizzek?
Köszönöm! -
tuzpenge
őstag
válasz
MasterMark
üzenetére
Persze az megy. Csak nem értem az otthoni megosztást miért nem tudom beállítani (nem tartom magam tök hülyének, de mégse megy, és szeretném most már tudni miért, mert valamit biztos én nem csinálok jól)?
-
tuzpenge
őstag
Sziasztok!
Tudom nem 3rd gen topic, de az nemnagyon pörög.
Szóval az otthoni megosztás nem akar összejönni nekem. Nincs music se TV előfizetésem, de a mac-en ott vannak az itunsban a zenéim. Ezt meg lehet valahogy osztani a 3rd gen apple tv-vel? ÉS ha igen hogyan? Vagy csak a vásárolt tartalmak? Esetleg a Mac-en lévő filmet meg lehet osztani?
Előre is köszönöm ha tudtok választ adni! -
tuzpenge
őstag
Sziasztok!
Nem találom a választ arra hogy az apple tv streameli vagy castolja pl a youtube videokat a telefonról? Tehát ha a iphoneon elindítok egy youtube videot és átküldöm az apple tv-re akkor a telefon képernyőjének lezárása után honnan megy tovább a video, tehát meríti e a telefont tovább? Nemtudom érthető e amit kérdezni szeretnék.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i7-1365U vPro 10mag 32GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest