Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Acer Predator 21 X: szürreális
- OLED monitor topic
- Hálózati kábelek és szerelésük
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gáben81
senior tag
Szevasztok. Mai nappal megszűnt a Yettel tv olyanoknak akiknek nincsen hozzájuk tartozó net előfizetés… tudnátok valami alternatívát ajánlani?
Köszi
. -
Gáben81
senior tag
Közben én elkezdtem nézni Netflix-en a Wednesdayt-t és ott már kifogástalan a minőség a sötét részeken sincs pixelesedés, úgy néz ki ez csak az 1899-nél volt.
Halál komolyan mondom, hogy mióta ATV-t Használom, azóta nincs rá szó mennyit javult a látványvilág, hangzásról nem is beszélve. Egy Sony str-dh540 5.2 erősítő van rákötve, egy sub és hogy basszuspumpa társaságában, ami az ágy alá van csavarozva.
Ez már egy 10 éves rendszer kb. és számítógépről használtam videokártyáról, de ez így az Apple tévével százszor jobb. Akármelyik stream-et nézem hatalmas élmény.
Ja meg a spatial audiók is AM-al… Fekszem az ágyba és valami zseniális az egész, nagyon jól megvan csinálva. Azt hittem, hogy ez is csak ilyen félmegoldás, de nem, ez valóban többcsatornás és hidegrázós sok esetben… -
Gáben81
senior tag
Szevasztok.
Beruháztam a legújabb verzióra, abból is a 128asra, egy hónapja használom. Én nem gondoltam volna, hogy ez ennyire durván jó.
minden flottul működik és a tévém meg a Sony Házimozim teljesen újjá született.
Annyit nem tudok csak, hogy lehet rámenteni pl. Netflix részt.
Meg pl. hogyha Netflixet nézem, akkor van egy kis akadás, persze ha átállítom 23 Hz-re akkor jó, de nem szeretném állítgatni mert másnál viszont nincs drop. Erre nincs valami? Pl. Infuse-nál nem tapasztalom.
Köszi!🙋🏻♂️
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby rádiós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Elemlámpa, zseblámpa
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Haditechnika, harcászat
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- AMD Gamer PC Ryzen 7 5800x RX 6600XT
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- 512GB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- Lexar NM1090 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330
- HP EliteBook x360 1040 G8 i7-1185G7 32GB 512GB 2in1 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS37701 100% Akkumulátor
- ÖNERŐ NÉLKÜL, 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Köszi szépen.
.