Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
Szokratesz71
üzenetére
Dolby Vision-ből az 1 layeres-t tudja kezelni, egyelőre, virágboltból származó Dolby Vision-el nem találkoztam, tudtommal nincs feltőrve. DV demókat a MrMC viszi és DV-ként ismeri fel, Infuse Pro nem ismeri DV-ként.
tapasztalatom szerint, a tv(LGB7) lejátszóján akár optikán akár HDMI ARC-n keresztül sokkal pocsékabb volt a hang ha a Channeles kiírás volt a HM erősítőn. - ilyen a TV kimenete, lejátszókon sokkal jobb, dinamikusabb, részletesebb hangzást kapsz.
Az Apple TV 24 biten "tolja ki" az LPCM-et. -
reggi
aktív tag
válasz
Szokratesz71
üzenetére
Szia! DV videót nem néztem vagy nem figyeltem melyik az, mivel az én tv-m nem tudja. Az erositom sem 4k képes, úgyhogy nálam a tv-bol optikai megy vissza. Itt a fórumon azt írták hogy nem rosszabb a hang de én nem próbáltam. Hivatalosan támogatja:[link]
-
reggi
aktív tag
válasz
Szokratesz71
üzenetére
Szia! 4k BD nálam ment rendesen. USB nincs rajta, csak hálózaton keresztül megy. DD megy rajta, DTS HD hangok tobbcsatornas lpcm-kent megy ki tomoritetlen formátumban. Azt írták itt a kollégák, hogy ezzel nincs minosegbeli gond.DSD passz...
-
trlala
aktív tag
válasz
Szokratesz71
üzenetére
Lájátsza a bd isokat (Infuse, mrmc).
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan - ASUS TUF Gaming K3 Gen II billentyűzet
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 500GB NVMe gar
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3568 - i3-6GEN I 4GB I 320GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Thrustmaster T300 RS Alcantara + Wheel Stand Pro Állvány
- Vegyes Retro Nintendo / Sega Játékok
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3340M I 8GB I 500GB HDD I DisplayPort I 15,6" HD I Garancia!
- LG 43NANO763QA 108 cm / 43 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi