Új hozzászólás Aktív témák
-
M107
addikt
Előkészíti a terepet az új Usb 3 UHS-I SDHC/SDXC -t is elkezelő memóriakártyáknak illetve az azokat olvasóknak, hogy kihasználd ilyen olvasódnak kell lennie sőt biztos is.de őt majd később adják ki és azzal biztos hozza a sebességet.
Mindig is így volt, előbb az alapanyag utána a hozzá való körítés jön.
UI:
Labor körülmények közt megvan, már csak tömegcikknek még drága.
Így volt ez, például a Blu-Ray nél is mióta is létezik maga az írható -újraírható média és mégis most kezd általános körökben elterjedni ( ún olcsósodni). S veszi majd átt a helyett a Dvd-től. Utána jön a Holograf kb 10 év mire ilyen megfizethető lesz mint a BD és ha észrevettétek egyre kevesebb gyártó lesz mind lemez mind író/olvasó részről.
[ Szerkesztve ]
A fórumon, bármit leírhatsz, én csak az igazat írom le. :) Utálom ha hülyének néznek ! - Addikt - vissza az őstag címet :) )
-
addikt
válasz Ł-IceRocK-Ł #13 üzenetére
Sajnos igen, de ez sok mindennel így vannak, hogy a marketing felül írja a specifikációkat_(
A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!
-
addikt
válasz Ł-IceRocK-Ł #10 üzenetére
Elég nagy eltéréseket tapasztaltam ugyan azon kártya és eltérő olvasó között (usb2).
Feltételezem nem az usb3 a szűk keresztmetszet amúgy sem, hanem maga az olvasó "belseje" illetve a kártya.
A kicsire nem adunk... a nagyot meg leszarjuk!
-
ledgeri
nagyúr
válasz TESCO-Zsömle #4 üzenetére
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
erdoke
titán
Az írási tempó legalább az USB 2.0 gyakorlati maximumát (~32 MB/s) hozhatná...
A legjobb aláírás a héten
-
djculture
félisten
Szeretném én látni ezt a 104 MB/s olvasási sebességet a saját szememmel is... Eddig amit vettem mindegyiknél volt ezer marketing halandzsa és gyakorlatilag felét se tudta kihozni senki otthon a ráírtaknak.
-
ledgeri
nagyúr
Nem kéne már növelni a class-ok számát???
Class 10-es ez is, meg ami csk 11/11-et tud...
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //