- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- iPad topik
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Dell notebook topic
- OLED TV topic
- CES 2025: az In Win nem viccel, ha tápegységről van szó
- E-book olvasók
- CES 2025: AMD Ryzen AI CPU-n alapuló okosságok a Minisforum fémjelzésével
- TCL LCD és LED TV-k
- Bemutatkozott az ASUS ROG NUC mini PC idei kiadása
Új hozzászólás Aktív témák
-
DRB
senior tag
Én is a 350-re gondoltam először, de most már inkább azt mondanám, hogy ez egy FV-3500. Megtaláltam az eredeti képet, az oldalon azt írják(görgess le úgy az egyharmadáig, valahol ott lesz), hogy az FV-3500 van rajta, hát akkor mondom magamban: felőlem, legyen az.
Közben látom, hogy ceia kolléga is rájött, hogy mi ez.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Ilyennel én is dolgoztam a filmgyárban, Nosztalgikus dolog ez szép és jó darab volt annak idején, jó széles szalag volt hozzá. A képminösége viszont remek volt persze abban az időben.
duree54
-
Graphics
Jómunkásember
Legalább a logót letakarhattátok volna...
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
Buvana
aktív tag
Orsós leonszió.
(̅_̅_̅_̅(̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅_̅̅_̅()ڪے~~~~
-
Dr. Akula
félisten
válasz fornettisuti #35 üzenetére
Ráadásul kínai, utángyártott.
-
fornettisuti
veterán
Fluxuskondenzátor
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Aspire Huracan - Voopoo Argus Pod
-
joker1220
őstag
Esetleg
,,A lustaság nem más, mint pihenés mielőtt még elfáradnánk''
-
Qkackca
őstag
Ez egy szalagos magnónak tűnik, nekünk is volt valami hasonló.
http://www.hwbot.org/user.do?userId=8629 | 'hét lakatlan faluban nincsen párja'
-
-
válasz Jeanne d'Arc #25 üzenetére
Ne szomorkodj,te biztosan tudsz mást amit ők nem.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
Gomezz
senior tag
Orsós magnó, és semmire nem jó!
Régen viszont nagyon menő volt. -
addikt
Én ehhez túl fiatal vagyok h tudjam.
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
Borisz76
veterán
Nekem egy Akai GX4000D típusú orsós magnóm volt....ezért kapásból ismerős a képen szereplő eszköz.
Bár videóból már a modernebb VHS-t használtam.[ Szerkesztve ]
Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
Fryskitt
addikt
Állambiztonsági kém felvevő magnó.
Ne vegyél élő nyulat Húsvétra! Az ilyenkor vett kisnyuszik 90%-a nem éri meg az egyéves kort!
-
Dr. Akula
félisten
orsós magnó
-
ceia
őstag
Első pillantásra azt hittem, filmvágó gép, de gyanús volt, mintha inkább felvenne, ezért rákerestem [link]
[SP]A maga korában nem volt rossz, 65 percet rögzített 230 soros felbontással. Ha azt nézzük, hogy a Youtubeon még ma is van 240p..[/SP][ Szerkesztve ]
it's more fun to compute
-
draco31
veterán
Mint minden dolog, ez is egy sörnyitó.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
törölt tag
Hordozható, nem professzionális videó felvevő.
-
Lacok
őstag
JVC KV-360
[ Szerkesztve ]
"Errare humanum est, sed in errare perseverare diabolicum"
-
törölt tag
Romavidijó:
Orsós videó magnó. -
kromatika
veterán
Szalagos magnó?
-
bteebi
veterán
Milyen igaz . Csak kicsiben néztem meg a képet, a feliratokat meg direkt próbáltam nem figyelni. Valamelyest büszke vagyok-voltam rá, hogy végre valami annyira elterjedt, egyszerű jött, hogy még én is felismertem ... nagyjából. A feliratokkal trükközni amúgy sem fair .
Azt egyébként még pont olvastam a képen elsőre is - miután már amúgy úgy véltem, hogy tudom, hogy mi ez -, hogy solid state video... a recordert viszont már pont nem, és direkt nem írtam bele, hogy video, mert azt már magamtól nem mondtam volna.
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
wassermann
addikt
Szerintem Magyarországon szinte elérhetetlen cucc volt (kb. a hetvenes évek legvégére saccolom). Főleg még rá is van írva: "Solid State" = integrált áramkörös, ami a tranzisztor-korszakot nyugaton akkoriban kezdte felváltani
-
Lacza_26
aktív tag
válasz Trailblazer #2 üzenetére
JVC Solid State Video Tape Recorder KV-360
-
MODERÁTOR
Ezt még én is felismerem, ez egy orsós magnó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Drón topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AliExpress tapasztalatok
- iPad topik
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Gitáros topic
- Asszociációs játék. :)
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Dell Optiplex 3080 Micro i5-10500T, 32GB RAM, 256GB + 512GB SSD, Intel WiFi
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W10/11, 27% áfás
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás sz
- - Ninento Switch OLED Full Full Extra Csomag - Hibátlan, újszerű állapotban 1,5 év garanciával
- Steam Deck LCD 256 GB