Hirdetés
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
DRB
senior tag
Én is a 350-re gondoltam először, de most már inkább azt mondanám, hogy ez egy FV-3500. Megtaláltam az eredeti képet, az oldalon azt írják(görgess le úgy az egyharmadáig, valahol ott lesz), hogy az FV-3500 van rajta, hát akkor mondom magamban: felőlem, legyen az.

Közben látom, hogy ceia kolléga is rájött, hogy mi ez.

-
Lacza_26
aktív tag
-
DRB
senior tag
-
Duree
veterán
Ilyennel én is dolgoztam a filmgyárban, Nosztalgikus dolog ez szép és jó darab volt annak idején, jó széles szalag volt hozzá. A képminösége viszont remek volt persze abban az időben.
-
Graphics
Jómunkásember
Legalább a logót letakarhattátok volna...
-
Buvana
aktív tag
Orsós leonszió.
-
Dr. Akula
félisten
Fluxuskondenzátor
Ráadásul kínai, utángyártott.

-
fornettisuti
veterán
Fluxuskondenzátor
-
BSOD
senior tag
-
Degeczi
nagyúr
-
Qkackca
őstag
Ez egy szalagos magnónak tűnik, nekünk is volt valami hasonló.
-
törölt tag
-
pusszycat
nagyúr
-
bteebi
veterán
-
pusszycat
nagyúr
Én ehhez túl fiatal vagyok h tudjam.

Ne szomorkodj,te biztosan tudsz mást amit ők nem.

-
Gomezz
senior tag
Orsós magnó, és semmire nem jó!
Régen viszont nagyon menő volt. -
Jeanne d'Arc
addikt
Én ehhez túl fiatal vagyok h tudjam.

-
Borisz76
nagyúr
Nekem egy Akai GX4000D típusú orsós magnóm volt....ezért kapásból ismerős a képen szereplő eszköz.
Bár videóból már a modernebb VHS-t használtam. -
tecsu
addikt
Hogy amatőr cucc és a technikai paramétereket tekintve nem volt rossz, de nézni akkor is ugyanolyan rossz volt a gyenge minőséget, mint ma.

-
VinoRosso
veterán
-
Fryskitt
addikt
Állambiztonsági kém felvevő magnó.

-
Tidus
addikt
-
Dr. Akula
félisten
orsós magnó
-
ceia
őstag
-
draco31
veterán
Mint minden dolog, ez is egy sörnyitó.

-
elefant
őstag
-
törölt tag
Hordozható, nem professzionális videó felvevő.
-
Lacok
őstag
JVC KV-360
-
tecsu
addikt
-
törölt tag
Romavidijó:
Orsós videó magnó. -
kromatika
veterán
Szalagos magnó?
-
Reinhardt
őstag
-
elefant
őstag
-
elefant
őstag
-
bteebi
veterán
Milyen igaz
. Csak kicsiben néztem meg a képet, a feliratokat meg direkt próbáltam nem figyelni. Valamelyest büszke vagyok-voltam rá, hogy végre valami annyira elterjedt, egyszerű jött, hogy még én is felismertem
... nagyjából. A feliratokkal trükközni amúgy sem fair
.Azt egyébként még pont olvastam a képen elsőre is - miután már amúgy úgy véltem, hogy tudom, hogy mi ez -, hogy solid state video... a recordert viszont már pont nem, és direkt nem írtam bele, hogy video, mert azt már magamtól nem mondtam volna.
-
Kendek
MODERÁTOR
-
bteebi
veterán
-
wassermann
addikt
Szerintem Magyarországon szinte elérhetetlen cucc volt (kb. a hetvenes évek legvégére saccolom). Főleg még rá is van írva: "Solid State" = integrált áramkörös, ami a tranzisztor-korszakot nyugaton akkoriban kezdte felváltani
-
Lacza_26
aktív tag
Videomagnó-felvevő méghozzá.
JVC Solid State Video Tape Recorder KV-360
-
Trailblazer
veterán
-
Kendek
MODERÁTOR
Ezt még én is felismerem, ez egy orsós magnó.

Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
PROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Apple Watch Series 7 45 mm GPS+Cellular 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Eladó Konfig Ryzen 5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX5700XT 8GB VER X!
- Apple iPad A16 128 GB Wi-Fi 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy Tab A11+ 5G Üvegfólia+Tok 6 hó Garancia, Számlával!
- GamerPC - R5 5500, RTX 3060ti 8gb, 32gb RAM
- 27% - INTEL Core i7-13700KF 3.5GHz LGA-1700 (30M Cache, up to 5.40 GHz) OEM CPU!
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Juniper EX3400-48P - 48x GbE PoE+, 4x SFP+ 10G, 2x QSFP+ 40G, MACsec - 4db, 80000Ft+ÁFA
- Samsung Galaxy S20FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP Dell, Asus értékcsökkent notebook kiárusítás