Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Garada
őstag
Ennek se látom már nagyon értelmét
-
Csabroncka
addikt
Elsüllyednek ezek a termékek a gagyik tengerében, egy igényesebb telefonnak (fülessel) szebb hangja van. Inkább költsük italra az ilyen eszközökre szánt pénzt!
"in medias res"
-
vittorio7
őstag
-
Garada
őstag
válasz Csabroncka #2 üzenetére
így van
-
Fryskitt
addikt
5W? Király. Biztos jobban szól, mint az önmagában, amit rá lehet dugni.
Ne vegyél élő nyulat Húsvétra! Az ilyenkor vett kisnyuszik 90%-a nem éri meg az egyéves kort!
-
HARDVERAPRÓD
Ezért sem adnék pénzt...
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=domperke
-
McSico
senior tag
Milyen jó lesz ez a kertbe munka közbe.
"Ha bármi rossz dolog ér az életben, gondolj arra, hogy egy elkényeztetett kurvának mindig rosszabb!"
-
Laggner
csendes tag
Nem ezért vagy azért, de hol van a Wifi belőle???? meg a DLNA?
Laggner
-
Polllen
nagyúr
Ennek vajh megvan a célpiaca, ahová szánják vagy csak készítettek egy ilyet is, h pipa a portfolióban?
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
solaris17
aktív tag
Egyáltalán minek bele cd?
Phenom II X6 | 8 GB CORSAIR XS3 | Kingston V300 | HD 7790 | Creative X-FI Fatal1ty
-
8th
addikt
Miért? Egy konyhába ez a megfelelő célszerszám (lenne ha fele ennyiért adnák). Nekünk egy egyszerű ébresztőórás Sony kisrádió van befogva erre a célra. A Kossuth a Dankó és két környékbeli rádión kívül sajnos nem sok minden jön be rajta. Egy ilyennel simán kibékülnék a mostani helyett. 8GB SD kártya 2-2,5k és fér rá bőven zene mp3-ban. Vagy ha nem zene akkor hangoskönyv, nyelvlecke, tanulni való vagy bármi. Ma délután kisütöttem egészen pontosan 63db palacsintát ez közel két óra hossza volt. Sokkal gyorsabban telt volna az idő ha a Kossuth rádió halál unalmas délutáni műsora helyett a kedvenc zenéim duruzsoltak volna a háttérben.
BF alatt vásárolt Parkside kárpittisztító gépet keresek!
-
Csapoati
nagyúr
Azért, mert otthonra szerintem létezik ettől sokkal jobb megoldás is (hangszórópár a számítógépre/laptopra/telefonra), telken meg udvarra nem olyan kényelmes hosszabbítózni. De ha az előbbi esetnél hibádzik valami, akkor használható ez is, csak elég drága hozzá. A sima sztereo hangfalpár 4-5 ezer forintból kijön.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
8th
addikt
Te véglegesítenél egy modern kis hangkeltő kütyüt az állandóan párás büdös kajaszagú konyhába? Én tuti nem. Arra valami ilyen egyszerű rádió jellegű vacak való persze nyilván nem ennyiért. Egyrészt. Másrészt a hordozható bluetooth-os hangfalpár nem teljes értékű cucc. Telefon/médialejátszó nélkül használhatatlan csak porfogó semmi más. Ne belőlünk PH! lakókból indulj ki ennek a terméknek nem mi vagyunk a célközönsége. Ha sokkal olcsóbb lenne én simán beújítanék egyet a konyhába.
BF alatt vásárolt Parkside kárpittisztító gépet keresek!
-
Piftuka
veterán
Egyetértek veled. Ez a termék tipikusan a lakásban (akár a konyhában) fixen elhelyezett módon történő használatra való.
A rádiózáshoz, halk zenehallgatáshoz a teljesítménye is éppen megfelelő, ráadásul kis méretű, ami szintén fontos. Kár, hogy ilyen drága!
Egyébként sajnos nem csak ez. A nővérem részére nézegettem a manapság beszerezhető mikro és mini HI-FI berendezéseket, és azt kell mondjam, hogy 30.000-40.000 forintos áron indul olyan "épkézláb" modell, amellyel egyáltalán érdemes foglalkozni.
És egyáltalán nem alternatíva az okos telefon, és a külső hangszórópár.
Egy nappaliba egy fixen elhelyezett, hálózatról táplált HI-FI berendezés dukál.
"Aquila non captat muscas."
-
oriic
HÁZIGAZDA
"Akkumulátorral nem látták, elemekkel sem lehet meghajtani, ami pedig adta volna magát."
Hiányzik egy "el" szócska a "látták" után.
Live-Die-Respawn
-
balhmm
tag
Kicsit off, de ki tud ajánlani dlna képes nem túl drága, de bem is gagyi hangú lejátszót. Mindegy, hogy lanon vagy wifin csatlakozik. Esetleg a bt sem hátrány..
-
Kronos3000
senior tag
Ha szép a hangja,picit olcsóbban már vinném is....
Wasabi...
-
félisten
Ha lenne benne wifi/webrádió, DLNA és mindemellé kezelne lejátszási listákat és IDtagszerinti válogatást, akkor akár érdekes is lehetne.
A 2×2,5W sokmindenre elég, ha jó minőségő a rendszer. Anno jókat buliztunk az 1 wattos Meridian rádióra.
Üdv: MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
draco31
veterán
Nagyobb antenna kell neked. Nekem a JVC hifimen kb. 15 méter vezeték tölti be az antenna szerepét, aminek egy része a gázcsőre van tekerve. Kristály tisztán szól sokminden, előtte a Kossuth is recsegett.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
zseko
veterán
Akkor már inkább egy ilyen + valami hangszóró ócsóé'
HR24.hu
-
razorka777
veterán
A konyhába inkább ezt ajánlom:
De jó is volt ez.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A52s 5G&A72
-
McSico
senior tag
Nem tudjátok hogy lehet e még valahol beszerezni Ghetto Blaster magnót?
Valami ilyesmire gondolok."Ha bármi rossz dolog ér az életben, gondolj arra, hogy egy elkényeztetett kurvának mindig rosszabb!"
-
mcs
veterán
Hm...RDS-el megpakolhatták volna a szépség kedvéért, ha már ilyen kijelzője van.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Csabroncka #2 üzenetére
+1
-
M@cika
őstag
Nekem a Coca Cola jön be, másnak a sör.
Katt ide!Vettem egy ilyet, a munkahelyemen a kajáldában nagy sikert aratott. És egész jó hangja van. persze az árkategóriájában.
Nasit a kis fehér medvének!
-
Sebaj Fóbiás
aktív tag
Gyerekszobába is jó cucc lenne ez, nem csak konyhába, de ennyiért azért inkább mégsem. Egy 10*10*10 centis usb-s, sd-s, egy hangszórós "zenekockát" használunk pár hónapja, ez éppen elmegy, de elég buta. Pl megváltoztathatatlanul "repeat all" üzemmódban van, úgyhogy elalvásos zene/mesehallgatáshoz kreálnom kellett egy 2 órás csönd.mp3-at, ami alatt be tudunk osonni kikapcsolni. De háromezer forintért még így is megérte.
Két bolygó beszélget: - Te, képzeld, Homo Sapiensem van.. - Nem baj, ne piszkáld, elmúlik magától.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti játékok OFF topik
- Hobby elektronika
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- LEGO klub
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen hardverek bújnak meg a Télapó puttonyában?
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Politika
- További aktív témák...
- HP Pavilion x360 14-dy Érintős hajtogatós Laptop Tab 14" -50% i7-1195G7 16/512 FHD IPS
- Rockrider St520
- Új 2K Gamer PC Intel i5 13400F/RTX 2070 Super 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5/750W 2-3 Év Gar
- Új 2K Gamer PC Intel i5 13400F/RTX 2070 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5/750W 2-3 Év Gar
- Corength dönthető pad + 20kg-os súlyzókészlet + 2x5kg tárcsa + francia rúd
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest