Hirdetés
Hozzászólok Aktív témák
-
Madárpók
aktív tag
RDX kazetta?
Biztos kirobbanó siker lesz -
Especiel azt hittem, hogy az RDX lassan már kikopik, erre a QNAP most jelenik meg egy RDX-es cuccal? Oké, én a Blu-Ray lemezes adatmentésnél is vakartam a fejem...
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
Gdi
senior tag
Redundáns táp még luxus ebben a kategóriában?
''Milliárdnyi meggyilkolt csillag sikolya elhal az éj békéjében, és a kétségbeesésnek csak néhány, törékeny, kőbevésett szó áll ellen.''
-
@GIJoe: Otthoni felhasználásra szerintem az jó lehet. Bár nem tudom milyen adatokat mentesz így.
@Gdi: Ja, ez mondjuk jogos kérdés. Bár akkor ott kellene kezdeni, hogy igazából mire is találták ki ezt a NAS-t. Mert van RDX, van 4db Gb-tes csati, tehát közepes méretű céges NAS-nak elmehetne, de akkor tényleg illene redundáns táp. Csakhogy ilyen feladatra meg mi a fenének HDMI kimenet meg mindenféle médiás képesség?
-
Nem tudom, hogy milyen tapasztalatod van hasonlóval, de szerintem nincs olyan KKV (ahova kb. ezt szánhatták), ahol egy központi fájlszerver kiesését elintéznék annyival, hogy "nem dőlt össze a világ"...
[ Szerkesztve ]
-
Kopi31415
félisten
nekem ez a redundáns táp redundánst elektromos hálózat nélkül értelmetlen történet, azt meg elég kevés cégnél építenek ki, ténylegesen redundánsan.
Part to Part | Status:122% completed | Estimated time remaining:1193hr 2min 30sec ----- Converting Data | Status: 425% completed | Estimated time remaining: 1193hr46sec
-
Ez is jogos.
Igaz anno volt dolgom olyannal, hogy volt egy szünetmentes áramkör, és azon volt a másodlagos táp, az elsődleges meg a fő áramkörön. Csak aztán amikor egyszer elment az áram, hirtelen kiderült, hogy a szünmentes táp már elöregedett és nem bírja a terhelést (mert ugye tesztelve/karbantartva nem nagyon volt), oszt majdnem mindent megsütött, ami rá volt kötve.
-
-Skylake-
addikt
Ez sem elég szerintem igazán, mert mi van ha leáll az erőmű ahonnan az áram jön ? Szóval minimum redundáns erőmű kell még mögé , bár ugye egy EMP miatt azok is leállhatnak szóval nem lenne hátrány amúgy ha ez az egész pakett redundáns lenne és a párja a holdon lenne. Bár ugye itt már képbe jön az aszteroidák problémája, az meg kicsit sem elhanyagolható egyébként.
Skylake
-
macilaci78
Korrektor
Még a HDMI csak-csak valahogy, ha épp ennél ülve akarja buzerálni a rendszergazda. De egy ilyen gép egy projektor, vagy TV mellett hangos, egy ügyféltérben meg ormótlan.
Én meg olyat láttam, hogy a hálózati lézernyomtató is a szünetmentes konnektorba volt dugva, nem csak a nyomtatószerver.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
válasz
macilaci78 #12 üzenetére
Három HDMI kell a rendszergazdinak a buzeráláshoz?
-
Gdi
senior tag
-
Gdi
senior tag
válasz
-Skylake- #16 üzenetére
Az egy másik mondat volt.
Nyilván az elsődleges funkciója az.
Meg beírhatjuk a terhelés aggregációt (/megosztást) is ha épp arra van szükség... az is-ek mellé[ Szerkesztve ]
''Milliárdnyi meggyilkolt csillag sikolya elhal az éj békéjében, és a kétségbeesésnek csak néhány, törékeny, kőbevésett szó áll ellen.''
-
E.Kaufmann
őstag
válasz
Mr Bond 007 #18 üzenetére
Igazad van, de pl én sosem raknám a portás vagy megfigyelő helyiségbe a felvevőt, jobb az külön jól elzárva, jól eldugva. Nem jó ha a portás/biztonsági őr hozzáférhet, lásd Csepel (bár ott talán nem neki volt kulcsa/hozzáférése).
[ Szerkesztve ]
Le az elipszilonos jével, éljen a "j" !!!
-
Kopi31415
félisten
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
ph A TVS-882BR-RDX széria nem akármilyen megoldás lesz a biztonsági mentések szempontjából.
- Háztartási gépek
- [Re:] [Fehér Farkas:] Elza emlékére - kutyatartásom elmúlt 10 éve
- Elfelejtettem a film címét
- Építő/felújító, szerelő- és szakemberkereső topic
- [Re:] Intel LGA775 gyári proci hűtő
- Autós topik
- [Re:] [CPT.Pirk:] Tájékoztatás a COVID-19 elleni oltásokkal kapcsolatban - valódi tájékozatás?
- Házimozi haladó szinten
- Politika
- Tanuljunk angolul!
- További aktív témák...
- ASRock RX 6800 16GB GDDR6 Phantom Gaming D OC (Gari 2024.02.12. -ig) Eladó! 399.900.-
- PC/Laptop hibaelhárítás, javítás, tisztítás, fejlesztés
- Logitech G27 kitűnő állapotban eladó
- PALIT GTX 1660 SUPER 6GB GDDR6 STORMX (Gari 2024.02.01. -ig) Eladó! 139.900.-
- ZOTAC RTX 3080 10GB GDDR6X AMP Holo (Gari 2024.01.12. -ig ) Eladó! 619.900.-
Állásajánlatok
Cég: Simplexion Informatikai Kft.
Város: Budapest
Cég: Rackforest Kft.
Város: Budapest