Új hozzászólás Aktív témák
-
ceia
őstag
A Linux részt értem (na nem teljesen, de annyi baj legyen - ezért nem szeressük a Linuxot, mert bonyolult) eleve arra amit írnak, azt azért írják, hogy aztán bekerüljön valami csomagba. De ugyanez Windowson lehetetlen. Mert itt a Windows 10 volt említve, és hogy a jövőben a Windowsban is lesz csomagkezelő. Na én arra kiváncsi leszek. Talán inkább egy Store kibővítés lesz, hogy nagyobb legyen a forgalom.
(#50) doc Értem, a csomagkezelőből a kedvencemet. De mi van, ha a kedvencem nincs ott? Persze lehet, hogy Linuxon minden ott van, nem tudom.. Mert nincs is annyi program, hogy bármelyik használhatót ki kelljen belőle hagyni.. De Windowson ha lesz valami csomagkezelő, én 100% találok az ott lévőknél jobbat is, olyan nagy a választék a neten.
Új hozzászólás Aktív témák
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest