Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ASUS notebook topic
- Xiaomi Pad 7 Pro - fél kiló, maradhat!
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
Új hozzászólás Aktív témák
-
JasL
őstag
válasz
üzenetére
Elgondolkoztató, amit írsz. Az a probléma, hogy sem időm, sem energiám nincs erre a részére a dolognak, másrészt erre sajnos már nem terjed ki az elektrotechnikai ismeretem, fogalmam sincs hogy kellene megoldani, amir írsz: "a tápegység kimenetének a leterhelésével megmérnéd a -12V-os kör áram terhelhetőségének határát, és a -12V-os kör végignyomozásával". De mivel több hónapja működik problémamentesen a dolog, úgy gondolom, hogy gyakorlatilag leteszteltnek tekinthetem a műveletet, ezért 100mA-es nagyságrendű áramokat nézve nem igazán tűnik fontosnak a dolog. 12V és 100mA.. ezek nagyon törpe értékek a gyarkolatban, elektrotechnikus sajnos nem vagyok, meg nem is biztos, hogy sokakat érdekelne ez a dokumentáció, másrészt nem egy gáyrtó megbízásából vagy cégnek dolgoztam ki a műveletet, mindenki a saját felelősségére követi el, de ez egyértelmű kell hogy legyen, hiszen azzal, hogy valaki felnyitja az egységet, máris tizstában kell lennie azzal, hogy ugrik a garancia, innentől kezdve nincs értelme arról beszélni, hogy dokumentáljak egy teljesen házi megoldást, nem kínálom eladásra magát a technológiát és garanciát sem vállalok rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE XTREME RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- MSI GeForce RTX 3080 10Gb GAMING Z TRIO
- PowerColor 9070 XT Hellhound Spectral White OC 16GB - Garancia 2028.05.28 - BESZÁMÍTÁS
- EVGA GeForce RTX 3080 Ti FTW3 ULTRA GAMING 12GB - Garancia
- RTX 5000-ES SZÉRIA ÚJONNAN GARANCIÁLIS ELADÓ TERMÉKEK! 5050, 5060, 5070, 5080, 5090.
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő