- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 3D nyomtatás
- Milyen monitort vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
Remek.
Nekem személy szerint tetszenek a PB gépei, csak ami kicsit "elrettentő" az az 1 év garancia... Ez miatt sokszor elgondolkoztató, hogy merjen-e ilyen gépet venni az ember, miközben máshol 2, vagy 3 év garanciát kap a vásárló.
Véleményem szubjektív...
-
M@trixfan
addikt
Ahhoz képest, hogy milyen nagy múltra tekint vissza a gyártó kicsit felemás érzésem van ezekkel a notebookokkal kapcsolatban.
twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n
-
hzoltan
tag
Üdv!
Kb. 1 hete nyúzok egy PB EasyNote TK-t és teljesen meg vagyok vele elégedve. Az elrettentésről meg annyit, hogy a géphez vásároltam +2 év garanciát 12e Ft-ért, ami nem nem csak a meghibásodásra, hanem pl. törésre is vonatkozik. Így, szerintem már elég jó vétel volt. A sima, csak gari kiterjesztés 10e alatt lett volna pluszban.
Bocs, hogy beleberregtem
Üdv:
Z -
Peak
addikt
A gond az, hogy jelenleg a PB nem ad saját garanciakiterjesztést, hanem ezt a szolgáltatást az a cég adta, akitől vetted, esetleg külső biztosító cég által továbbadott szolgáltatás.
Ryzen 9 5900X / 64GB@3.2XMP / Asus TUF 3080Ti / 2x1TB RAID0 NVMe SSD / AW2721D / HyperX Alloy Elite 2 / Razer Basilisk V3
-
korion
senior tag
igen úgy van!
de nem leszólni P.B.-t!(bár a notikat nem kellett volna gyártani,vagy ide hozzánk,csak a gyenge minőségűek kerültek,ki tudja!)
de nekem van egy házam és le a kalappal!
nagyon praktikus!(szállítássérültként vettem,de összelegóztuk,így teljesen ép!)
majdnem ilyen,csak az ennyimnek a tetején a tápnál van 2 db usb,és mögötte fel lehet tekerni az usb kábelt,amit egy ajtóval lecsuksz!
mikor szereltük nem figyeltem,h van e rezgéselnyelő+ilyenek,de könnyű volt beszerelni mindent,és az 5850 is "kényelemesen"elfér!és masszív amit mostanában nem nagyon lehet elmondani!Kellemes Ünnepeket!
+3670-365-3097 Inkább sms vagy viber!;)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Horgász topik
- Macrodroid
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Óra topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- PlayStation 5