- Hobby elektronika
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Az agyagtáblás számítógép, avagy ne röhögtess !
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Pentax DSLR topic
- Új perifériákkal és szoftverrel terjeszkedik a Lorgar a régióban
- Apple notebookok
- Fujifilm X
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Profiknak szánt, Thunderbolt 4-es SSD a ProGrade Digitaltól
Hirdetés
-
Amit a Samsung okostelefonok, táblagépek, kütyük "régiózásáról" tudni kell!
lo Amit a Samsung okostelefonok, táblagépek, okosórák, fülhallgatók "régiózásáról" tudni kell!Avagy útmutató a...
-
GPS és jobb üzemidő a Garmin Lily 2 Active-ban
ma Valamelyest a forma is változott, de a legnagyobb újdonság a műholdas vevő bekerülése.
-
Elkészült a Dragon Age: The Veilguard, elviekben nincs akadálya a megjelenésnek
gp A PC-re és konzolokra szánt új rész a hónap utolsó napján debütál.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt501
nagyúr
Lehet hogy én voltam a figyelmetlen és tudatlan, de a modem részben LTE/5G - X65 és az LTE/5G - X62 között mik a különbségek?
Nem nagyon találok erről leírást, csak a hivatalos közleményt, amiből laikus számára nem sok minden derül ki.''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
tibaimp
nagyúr
"Samsung 4 nm-es node-járól átportolta a TSMC 4 nm" -- ennyit számít a gyártástechnológia előtti szám....
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
1dude
senior tag
Kiváncsi lennék a 2 chip gyártási költségére.
-
-
.mf
veterán
"a Samsung 4 nm-es node-járól átportolta a TSMC 4 nm-es eljárására. Ezáltal az ARMv9-es magok órajele megnőtt, ahogy az új generációs Adreno IGP teljesítménye is, utóbbira plusz 10%-ot mond a vállalat. Javult a lapka fogyasztása is, és a cég szerint az energiahatékonyság tekintetében az új verzió 30%-kal kedvezőbb az elődjénél."
Matematika-feladat:
1 Samsung-nanométer az hány TSMC-nanométer? Remek példa arra, hogy a nm előtt szereplő fantázia-számok nem sokat érnek, inkább a tranzisztor-sűrűséget kéne mutatónak használni. A 30%-os energiahatékonyság-javulás egy half-nodehoz áll közelebb.Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen