- Mini-ITX
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- A Microsoft szerint nem alku tárgya a TPM 2.0 szükségessége
- Apple notebookok
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Jól fut a legtöbb VGA-n, de eléggé memóriaigényes az új Indiana Jones
- Samsung LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
matteo_szg
őstag
Király teszt lett!
A kártya pedig ritka lesz, mint a fehér holló.
jupiiii
-
Sondi1986
addikt
Jó teszt.
-
TTomax
félisten
Nohhahhaaaa...olvassunk
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
TTomax
félisten
Hm,hát nincs itt semmi csoda... azért arra kíváncsi vagyok házba rakva mennyivel melegebb/hangosabb mint a tesztpadon.Köszönjük a tesztet,számomra a " messze kerülendő/kenjék a hajukba " fiókba került a Titan ,meg a 690 mellé...
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
Sondi1986
addikt
Miért nem a AMD Catalyst 13.5 (Beta 2) driverel csináltátok a tesztet? Vagy azt nem kaptátok meg a kártya mellé?
-
FRENK1988
veterán
Az utolsó kép alatti aláírás nagyon nagy köszönöm a tesztet
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
Anaren91
senior tag
Szép meg jó meg ahogy látszik bitang erős, de ilyen ár mellett amit fog kapni max akkor kéne ha ingyen adják A tesztből nagyon jól látszik hogy 2 7970 veri a Gtx 690 et is meg néhol még ezt is. Akinek van esze kb 250k ból vesz 2 7970 et és sokkal nagyobb teljesítményt kap olcsóbban, mintha venne egy ilyet vagy egy 690 et kb 60k val drágábban. Akinek van esze és tényleg a teljesítmény számít akkor nem ad ki ennyi plusz pénz csak azért hogy elmondhassa magáról, hogy nekem ilyen van...Ez csak az én véleményem, de ezek a csúcskártyák szerintem már csak a gazdag emberek "némágazdagvagyok nekem ilyen is van" eszközei.
MSI B450 Tomahawk Max, Ryzen 7 5800x3d, PowerColor 6700XT Hellhound,64 Gb 3600Mhz CL18
-
TTomax
félisten
Nyilván az eszedbe sem jutott,hogy van akinek a 4gpu erejére van szüksége...mert 6 monitoron játszik,vagy mondjuk 3d surroundhoz van kedve...mert kő gazdag...persze meg lehet csinálni 4 kártyával is,viszont nem nagyon van választék alaplapot illetően..ebben a kategóriában az ár egy "mellékes" tényező,ezt tessék megérteni,illetve elfogadni...
-
FMarci
csendes tag
A téma érdekes, tetszik az első kézből származó beszámoló, de párszor azért felröhögtem a cikkíró bugyutaságain, máskor meg (pl. itt: Ez egyetlen GPU-ra levetítve 3 GB memóriát takar, melynek effektív órajele 6 GHz. A chipek most is 384 bites vezérlésen keresztül csatlakoznak az egyes processzorokhoz.) hangosan sírtam.
Csak kiderül, hogy az újságírás egy szakma, színvonal tekintetében egy lelkes amatőr blogjába férne inkább el ez a cikk.Ölni tudnék egy Nobel-békedíjért.
-
SQX_Barto
addikt
Külsőre nagyon tetszik a kártya (tudom másodlagos szempont)
De mini PC-be ez nagy is (hosszra) meg fel is fűtené a házat, az áráról meg ne is beszéljünk...
Nekem még mindig a refhűtős HD 7970 a legszimpatikusabb
Erőben néhol múlja felül a 690-et, de fogyasztással együtt nézve már nem túl rózsás a helyzet.
De végre meglépte legalább az AMD. Van ilyen isIf I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
Stukker1987
senior tag
Inkább örülnél neki,hogy magyar nyelven naprakész információkat kaphatsz a hardvervilágról.
Nem értem miért kell minden apróságba belekötni?!Egyébként:
"Csak kiderül, hogy az újságírás egy szakma, színvonal tekintetében egy lelkes amatőr blogjába férne inkább el ez a cikk."
Sokkal érthetőbben is meg lehetett volna fogalmazni a mondanivalót. Az összetett mondat elemei jelen esetben nem jól illeszkednek egymáshoz, talán két külön mondat célravezetőbb lenne.[ Szerkesztve ]
Eredendő bűnünk: vagy mindenben hiszünk, vagy semmiben sem.
-
Anaren91
senior tag
De eszembe jutott de 6 monitorhoz is bővel elég a 7970 CF Pl (igaz ez csak 5 monitor de nem hiszem h+1 drasztikusan odavágna a kártyáknak) de akinek van rá pénze és megteheti hát szóra tőlem... Saját véleményemet írtam le ha nem tetszik ez van mindenkinek meg van a joga ahhoz, hogy azt gondoljon a témáról amit akar. A mai játékokhoz bőven elég egy olcsóbb kártya is, de mindenki azt csinál a pénzével amit akar.
[ Szerkesztve ]
MSI B450 Tomahawk Max, Ryzen 7 5800x3d, PowerColor 6700XT Hellhound,64 Gb 3600Mhz CL18
-
Angel1981
veterán
WOW!
Nem gondoltam volna korábban, hogy kiadják, de így lett! -
antikomcsi
veterán
Mi volt olyan vicces rajta?
Most nem kötekedni akarok, hanem komolyan kérdem.
Ilyen pl. szerintem, hogy itt ez a Metro 2033 című alkotás, ami azért nem a múlt héten jelent meg, és még mindig térdre kényszeríti ezeket a szörnyeket. Vagy a Crysis 3, ahol a GK110 alig van elmaradva a dupla GPU-val szerelt ellenfelektől. Nekem ebből a mezőnyből a Titan a legszimpatikusabb, az anyagiak figyelmen kívűl hagyásával.
-
csucsbicep
nagyúr
Nem igen kapott még AMD csúcskártya ilyen jó hűtést(legalábbis halkat), igaz, hogy nem fújja ki a meleget hátul, de valószínűleg egy ilyen nem egy összetákolt Codegen házba fog kerülni.
-
Anaren91
senior tag
válasz antikomcsi #15 üzenetére
Hát a Metro 2033 sem azért kényszeríti térdre ezeket a kártyákat mer olyan hűdenagy grafikával lenne megáldva Pusztán vacak az egész játék optimalizálása.
-
S.Feri
őstag
Nemsokára eljön az az idő amikor Én is építek magamnak egy 2 napig high end rendszert és két ilyen kártya is lesz benne.
De untam már a telet, a tavasz is kimaradt, de mindent bepótolok, úgy kipörgetem a nyarat. :)
-
fusmester
csendes tag
Igaz, nem rohanok a virtuális boltba, de a tesztet olvasni végig érdekes volt. Szép írás!
-
Anaren91
senior tag
válasz antikomcsi #20 üzenetére
Hát lehet de ez kb olyan hogy most hiába van neked több száz millás sportautód amivel téphetnél mint etióp gyerek a kajajegyért ha nem tudsz mert több a kátyú az utakon mint sajton a lyuk
[ Szerkesztve ]
-
LackoMester
addikt
Köszönet a tesztért, nagyon jól sikerült. Elgég brutális kártyát alkottak az AMD- nél, bár sokunknak ez már megfizethetetlen kategória, de nembaj, kell ez a fajta versengés a gyártók között.
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
WongFeiHong
senior tag
Azért kiváncsi leszek,hogy ehhez is olyan elcs*szett driverek jönnek e,mint anno a 6990-hez.
-
Apone33
őstag
válasz WongFeiHong #24 üzenetére
Csak nem, anno én is besz*ptam a 6990-el, de mostanra már nem voltak vele driver gondjaim, nemsokára talán le is váltom az új trónkövetelőre. Még jó, hogy kijött, mert már nagyon szemezgettem a gtx 690-el, de így biztos hogy nem azt fogom venni.
Play Hard!!!
-
kromatika
veterán
Jó cikk köszi.A 370 watt TPD elég gáz.
-
Maxxy10
addikt
Köszönöm. öröm volt olvasni
-
Retekegér
HARDVERAPRÓD
Nem értem milyen üzleti megfontolásból vártak eddig. Tudom, hogy nem ebben a szegmensben van a legtöbb eladás, de ott a presztízs, illetve az Nvidia 1 évig élvezhette az előnyét, hogy csak ő kínál 2 GPU-s csúcskártyát.
<< Heimdal >>
-
Apone33
őstag
válasz WongFeiHong #31 üzenetére
Most vagy én nem láttam a teszteben, vagy nincs is benne, a teljesítmény vezérlő Mint az előző generációnál ahol +-20%-ot lehetett állítani, vagy ennél már kihagyták volna?
Play Hard!!!
-
*Tata*
senior tag
Bitang erős egy kártya.
-
ricsi8800gt
addikt
válasz matteo_szg #1 üzenetére
Brutál teljesitmény az tény és az is hogy Brutál fogyasztás de valamit valamiért.De akkor is Az Nvidia a Jobb
Opel Astra H Caravan 2007 Z16XER,Ford Focus 1.6.07.KTM EXC 250.07
-
Apone33
őstag
-
tixem
addikt
brutál ide vele... az árát
Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
FMarci
csendes tag
válasz Stukker1987 #11 üzenetére
Helyes észrevételek. Milyen szerencse, hogy én nem a gondolataim egzakt mondatok formájába öntéséből élek. : - )
Ölni tudnék egy Nobel-békedíjért.
-
DIESELPOWER
aktív tag
~375 watt
[ Szerkesztve ]
-
FMarci
csendes tag
válasz antikomcsi #15 üzenetére
Adatbusz vs. vezérlés.
384 az előbbi.
? darabszámú extra az utóbbi: clk, reset, strobe stb. (melyekkel nem szokás foglalkozni, hisz sávszél szempontjából lényegtelen a számuk)Ölni tudnék egy Nobel-békedíjért.
-
Anaren91
senior tag
válasz DIESELPOWER #41 üzenetére
Tényleg elég nagy a fogyasztása de szerintem akinek ilyenekre van pénze nem a villanyszámla a legnagyobb gondja
-
kovsol
titán
Dirt Showdown esetén ez 8xMSAA vagy 8f16x EQAA ?
May the Force be with you!
-
TetraX
csendes tag
Azért egy ilyet megnéznék All-in-Wonder kivitelben amikor 3d térbe rakja a video jelfolyamot realtime, vagy videokeverés közben 3d game és Web és Tv és hang együtt... Van benne lehetőség főleg dx 11-el... is
X
-
vinibali
őstag
ha rosszabb is a teljesítmény/fogyastás aránya, már a hűtése miatt megérné megvenni. nekem nagyon tetszik, pofás lett király cikk!
BIOS/UEFI írás, helyreállítás, törlés, mentés! https://www.bvinarz.org/bios-iras/
-
Jack@l
veterán
Ahhoz egy csumpi kis alsó-közép kategóriás kártya is elég
(egyáltalán nem számításigényes)A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest