Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- LG LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen processzort vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
hallador
addikt
Ha jól látom, akkor ez csak sima copy-t tud, incrementális mentést sem image alapú mentést sem igazán tud.
Mondjuk az, hogy csinál egy inventory-t a mentésekről is több a semminél.Kis irodákban lehet létjogosultsága.
The further a society drifts from truth, the more it will hate those that speak it. (George Orwell) [Work Machines: HP EliteBook, HP ProBook & Linux Mint 20 ; Entertainment: Apple Macbook AIR M1]
-
Mr Bond 007
őstag
Tud olyat is.
Pl az Acronis True Image is kezeli KATTEz a cikk a gépek backupjáról szólt inkább. Ha már a nason dolgoznak és ott vannak az adatok, onnan is lehet rengetegféle módon menteni. (másik nasra, akár nast tükrözni másik telephelyen a nagyfokú rendelkezésreállás miatt, vagy felhőbe (amazon azure, dropbox, google drive, stb) külső lemezre.
[ Szerkesztve ]
-
rudi
nagyúr
válasz Mr Bond 007 #2 üzenetére
Pont ezzel a témával fogunk foglalkozni a következő QNAP blog bejegyzésekkel.
Resistance Is Futile. You will be assimilated!
-
Cstamás
újonc
Sziasztok, kérem ha valaki tud segítsen!
Fél éve használok egy Qnap TS-228-at egy wincsivel. Tegnap tele lett, ezért vettem 2 db egyforma új HDD-t. Beraktam, fölállt az új rendszer, és a régit Extended drive-ként USB-n rákötöttem, hogy a fileokat átmásoljam.
És nem látja a partíciókat. Visszaraktam a régi HD-t, de már nem ismeri fel. Mi tanácsoltok, előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE RX 6800XT Gaming 16G GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Gaming RTX 4080 OC 16GB GDDR6X videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HP Probook 440 G5 (8 th.gen i5, 256 ssd, 8 GB, FHD) AkciÓÓ!
- Kishibás érintős, i7 Asus zenbook kiárusítás! AkciÓÓ!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest