- Belépőszintű Intel Z890-es deszka a Biostar műhelyéből
- Itt a Cooler Master legkomolyabb készre szerelt vízhűtésének világos verziója
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Új ADATA SSD-vel gyarapodott a PCI Express 4.0-s szegmens belépőszintje
- A legfrissebb ASUS BIOS-okkal kicsit felturbózhatjuk a Socket AM5-ös Ryzenünket
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A ROG Falchion Ace HFX rapid trigger billentyűzet tesztje
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Milyen házat vegyek?
- Threadripper X3D-vel?
- Gigabyte alaplap topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sixpak
nagyúr
100$ lesz az upgrade, meglévő hűtésekre, a Corsair oldalán már van preorder.
Nekem h150i Elite Capellix van, egy pillanatra elgondolkodtam a lehetőségen, de a gondolat hamar tova is szállt, mint fing a szélben, amikor megláttam az árát.https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
gulyasa
őstag
Miért kell a "pump" szót (mint főnevet) "pumpa"-nak ferdíteni...?
Ez "szivattyú".
A pumpa az a biciklipumpa, meg a vécépumpa...Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
biscuit
aktív tag
"A vízhűtés fő eleme: a vízpumpa
Vízpumpa feladata
A vízhűtésben keringő víz (hűtőfolyadék) mozgatója a vízpumpa, ami biztosítja a megfelelő hűtést és fűtést is. Többféleképpen hajthatjuk meg a vízpumpát, vezérmű szíjjal vagy a külső szíjjal, azaz ék- vagy hosszbordás szíjjal."
Mióta Scarlett Johansson sztár lett jól alszom!
-
Ez pont olyan, mint a robbanómotor. Mert olyan sincs. A köznyelv használja, mert akinek nem szakmája, vagy nem műszaki ember, annak jó. De nekünk úgy tanították, hogy robbanómotor nincs. Illetve ha van, az csak egyszer robban, aztán lehet új motort venni.
Lehet rá mondani, hogy vízpumpa, de attól még az egy centrifugál szivattyú.
-
nagyúr
Punpa? Nem lehetne inkább kurbli?
Aki él és nem boldog, az téved!
-
Dester31
tag
"Persze az apró megjelenítőre nem csak fényjátékot vagy animált gifeket tudunk kitenni, hanem komponenseink aktuális kihasználtságát vagy hőmérsékletét is, de akit az ilyesmi érdekel, az nagy valószínűséggel célszoftverrel ellenőrzi az értékeket, a Corsair AIO-ját pedig inkább a látványos konfigurációk szerelmesei választják majd."
24 éves kor alatt lehet. Én már csak az értékeket szeretem látni a kijelzőn, vagy az én Corsair AIOm esetében a LED színéből következtetek. Nálam ez az added value, nem a cicás GIFek. A videokártyám kijelzőjére is adatokat íratok ki. Nem mindenki szereti a céltalan karácsonyfákat, ha már kinőtt a tinikorszakból.
Des
-
biscuit
aktív tag
válasz antikomcsi #5 üzenetére
Ezt értem és el is fogadom, mitöbb szakértője sem vagyok a témának. De ettől még így hívják sok helyen és én is így használom (ezekszerint helytelenül)!
Mióta Scarlett Johansson sztár lett jól alszom!
-
nagyúr
Nekem csak a bal oldalra fért el a gép (és nem az asztalra természetesen, az tele van), így most sem látni, mi van belül. Meg aztán csak egyszerűbb monitorozó szoftverrel kiíratni a tálcára a többi hőfokkal együtt, mint a házban nézegetni, hogy mennyi is az annyi.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
törölt tag
válasz antikomcsi #5 üzenetére
Én ezt a szót hogy robbanómotor még soha nem hallottam mindig tanul az ember.
Belsőégésű motorral viszont igen -
nagyúr
Nálam egy pohár narancslé és a két telefonom fér el az asztalomon pluszban, egy gép igen érdekesen nézne ki rajta.
[ Szerkesztve ]
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Nyaralás topik
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Napelem
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Jogász topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest