Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mappa
addikt
válasz
seawolf570
üzenetére

-
Mappa
addikt
Már linkelték
de én már szívesen láttam volna valami nevesebb szimulátor jellegű játékban is ezeket pl. rFactor vagy egy LFS. Mind1 a lényegen nem változat nem írom le mégegyszer
csak szemet szúrt ennyi. Nyilván nem is ez adja el a címet, mennyire törik realisztikusan egy versenyautó -
Mappa
addikt
Nem a törésre gondoltam, arról már rég letettem, hogy sehol sem lehet olyan valósan realisztikusan modellezni és kivitelezni egy ilyen vagy ehhez hasonló kaliberű játékoknál, mert akkor mindenki azért sírna.
Konkrétan ha már realitásról meg a szimulátorról beszélünk, akkor ne röpüljön már ilyen ívben mint ha matchboxokat dobálgatnának. Úgyhogy sorry, de simán belekötők ebbe, pláne úgy hogy milyen címekkel készülnek ezt a játékot letenni az asztalra

-
Mappa
addikt
2. videóban 1:30-nál az a tömegkarambol elég érdekes - vicces

Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB RGB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

de én már szívesen láttam volna valami nevesebb szimulátor jellegű játékban is ezeket pl. rFactor vagy egy LFS. Mind1 a lényegen nem változat nem írom le mégegyszer
csak szemet szúrt ennyi. Nyilván nem is ez adja el a címet, mennyire törik realisztikusan egy versenyautó
)