Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- Milyen házat vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S6 - letett valamit az asztalra
Új hozzászólás Aktív témák
-
seawolf570
aktív tag
Egyébként teljesen igazad van, jó lenne egy ilyen törésteszt a szimekben, de még a sima játékokban is, akkor nem lennének a verseny közbeni lökdösődések. Mert hiába a szimulátorokban a jó fizika, ha nincs különösebb szankciója a lökdösődésnek. Persze egyes szimulátorok szankcionálják az érintkezést, de annak nincs akkora visszatartó ereje mint annak, mikor ripityára töröd miatta az autót. Ugyanez vonatkozik a kicsúszások ra is.
Gondolom ez az engine is licencelhető, vagy az lesz, a kérdés az, kell e valamelyik játékgyártónak. Én kipróbáltam, nekem nagyon tetszik. Nagyon jó a grafika és a fizika is alatta (mondjuk erős vasat igényel).
-
winhate
őstag
Nincs igazad.
Itt a legjobban mondellezett autotörésszimulátor.Hivatalos oldal itt.
-
gpu
csendes tag
A törésről ne tegyél le, javaslom számodra ezt, ingyenesen letölthető. Szerintem próbáld ki ha eddig még nem próbáltad. Ez sem 100% valóság, de megközelíti, legalább kb.10 pálya és 5-6 autó van benne.
zsolt200
Egyenlőre csak PC, Xbox 360, PS3 és Wii, de lesz nextgen konzolra is.
ViiiiktorOC
Ez még Pre Alpha, rengeteget fognak rajta javítani még. Én tudom hogyan nézet ki több mint másfél éve és azóta rengeteget javult, naponta jönnek a 2-300 megás frissítések-javítások.
Rudi50
Akkor még nem láttál esős videót róla, néz meg párat a YouTube-on. Igaz az ablaktörlős rész még nincs kész, de az esőcseppek fizikája a kasznin brutális.
Lomha 8V
Még rengeteg munka van vele, jó pár pálya még csak kezdetleges és rengeteg autó nincs kész, ami kész van azokon szinte naponta javítanak.
Gigi01
Lesz benne 1-2 4 kerék hajtású kocsi és egy pályáról tudok, ami nagyon szűk, rengeteg kanyarral tűzdelt aszfaltcsík, de ez a pálya nagyon kezdetleges még. Hivatalosan nem lesz Rally mod , ez pályaautózásról szól.
-
JoolsNOS
veterán
-
.LnB
titán
-
.LnB
titán
Nem kimondottan neked szól, de egy szimulátornál ne a karambólokba, autó törésébe kössünk szerintem bele. Aki leül ezzel a játékkal játszani az tisztán versenyezzen. A játék realitását élvezve vagy éppenségen megküzdve vele győzzön. Akinek nem tetszik a karambol, azok mehetnek a Flatout-al játszani.

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 Corsair 650W
- AKCÓ! HTC VIVE Pro 2 virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- ÁRCSÖKKENTÉS Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 VGA új kijelző / akkumulátorok
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)