- Hobby elektronika
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Az agyagtáblás számítógép, avagy ne röhögtess !
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Pentax DSLR topic
- Új perifériákkal és szoftverrel terjeszkedik a Lorgar a régióban
- Apple notebookok
- Fujifilm X
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Profiknak szánt, Thunderbolt 4-es SSD a ProGrade Digitaltól
Hirdetés
-
GPS és jobb üzemidő a Garmin Lily 2 Active-ban
ma Valamelyest a forma is változott, de a legnagyobb újdonság a műholdas vevő bekerülése.
-
Borongós őszt felvidító hardverportfólió
ph A napokig tartó esőzés komorságát desktop PC-k, többféle periféria, hűtések, toner és egy minőségi tápegység igyekeznek feldobni.
-
Az irodákba kéri a dolgozóit a Dell, az Ubisoft is próbálkozik
it A Dellnél a globális sales csapattól kérik a heti 5 irodai munkanapot, az Ubisoft 3 napot szeretne, de emiatt sztrájkba ütközik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valdez
őstag
Asszonymegőrző
-
Dr. Akula
félisten
"hűtőgyűjteményét teszi ki a kíváncsi szempárok elé"
Hajdú? Zanussi?
-
Depression
veterán
Remélem azért ingyenes, mert a szponzorok már rég kifizették a költségek többszörösét!
Gondolom sokan örülnének egy becsületkasszának is, amibe vagy pénzt, vagy retro hardvert tudnak tenni.Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
Dtomka
veterán
Remélem sok fiatal fog részt venni rajta. Hiszen ha tudnák, hogy honnan "indultunk"... akkor talán másképpen vélekednének, dolgokról. Sajnos a mai fiataloknál nagy divat a "divatfikázás".
Bezzeg én anno, szinte könyörögtem a szomszéd srácnak, hogy hadd játszak 1 kicsit a BlueMax - szel (na meg a másik repcsissel, melynek már nem tudom a nevét, de az anyahajóról jó párszor merültem... ) Ha úgy alakul lehet megyünk...
Sok sikert![ Szerkesztve ]
-
tag
Mióta tudom, hogy szokott lenni ez a rendezvény szeretnék elmenni rá. De mindig volt valami kihagyhatatlan. Most, időben látom, megdobban a szívem, hogy "Na végre!". Erre leesik, hogy azon a hétvégén repülünk párom rokonait látogatni. (és már megvannak a jegyek) Sose jutok el bakker.
CSERE/BESZÁMÍTÁS: antisztatizsacsi kártyáknak, VGA passthrough kábel, PCIe gen1 VGA, PCMCIA soundcard, Smat plug ESP chippel
-
Decske
aktív tag
Több év után tavaly végre sikerült eljutni, többed magammal, hatalmas élmény volt. Idén is "kötelező" program.
Samsung Galaxy Z Fold 3, Asus Zephyrus G14 (2020)
-
kisfurko
senior tag
Wings of fury lehetett az.
-
bacsis
Közösségépítő
válasz Depression #3 üzenetére
Hát... Igaziból nem...
De nem is ez a lényege, nem is a pénzért csináljuk
És igen, a helyszìnen van becsületkassza -
rezessanyi
csendes tag
én jövök Hollandiából. pont akkor leszek otthon, elmegyek megnézem. Mivel elvileg egy csajszit is fűzök, lehet vele... (bár sanszos hogy ez anticsajozó mágnes....)
-
bacsis
Közösségépítő
válasz rezessanyi #9 üzenetére
Áhh, ne hogy aszidd... A dobozos VGA kártyák láttán minden csaj elolvad
-
nexplo
őstag
"Asszonymegőrző"
Itt van esetleg lehetőség régi megunt kedvesünket is elcserélni? Akkor jövök
Viccet félre téve ismét gratulálok!!! Öröm hogy van ilyen rendezvény ismétZavard össze a világot: mosolyogj hétfőn! :)
-
icp1970
senior tag
Érdekes volt.Köszi.
-
tescodr
aktív tag
Megpróbálom elcsalni sógorom, és hugom hogy végre láthassam a hires bacsis féle kiállítást! Fel autózni az Alföldről jó program lenne, aztán kiállítás, végül Balatonfűzfőn meglatogatni a rokonokat, tökéletes kis programsor
-
Clorf
tag
Pont aznap repülök külföldre -.-
"The Morru'Khan is not satisfied with your peformance"
-
alvaro
senior tag
Kíváncsi leszek, ha megyek (tervezem), tudok-e majd tankolni, vagy minden kút tele lesz pánikvásárlóval
Illetve mehetnék biciklivel, de akkor tuti egyedül kéne és nem lenne velem az, akit általában nem kell beadni megőrzőbe
...valamint évek óta gondolkodom rajta, hogy végre nekem is kéne valami alkiállítást rittyenteni Fülére...
[ Szerkesztve ]
-
Alpi.
addikt
[Alpinál] van egy pontocska a végén.
https://www.youtube.com/channel/UCbJjHfBdTsUw3UJAFr-5Gsg
-
.mf
veterán
Hajrá srácok!
Mennék ismét, de sajnos idén is pont ütközik más programmal. Remélem azért így sem lesz hiány érdeklődőkből
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
keembo
tag
Sikerült lecsúszni róla, de látom másnak is. Nem lehetne idén mégegy kiállítás?
-
bacsis
Közösségépítő
Nézd. Nincs ezzel semmi gond. Mittomén, fél éve tudja hogy esküvőre fog menni, keresztelőre, hawaii nyaralásra, stb... Mindenkinek úgy sem tudunk kedvezni, hogy jó legyen az időpont. Sokat, nagyon sokat tervezünk, hogy a lehető legtöbb embernek esetleg jó lehessen. De mindenkinek soha nem lesz jó. Nincs is ezzel semmi gond... Aki lemarad róla, majd eljön következő évben
-
-
bacsis
Közösségépítő
Hát most így nagyon nagy vonalakban:
10 fő a kiállító. 5-6 fő aki kordinátor, további 5-6 fő aki a háttérben van, de vastagon a részüket kivéve (grafikus, aki a plakátot szerkeszti, dedikált parkoltató, éjszakai őr, édesanyám, aki az asztalokat látja el eszement mennyiségű lepedőkkel, illetve szállást biztosít a kiállításon résztvevő személyeknek) De ide sorolhatom a helyi közmunkás csapatot, akik azt az összesen több száz széket/asztalt a helyszínre pakolják, szóval hamar összejön ennyi ember, és ha 2X ennyien lennénk.. akkor is tudnék mindenkinek munkát adni
És ami a legfontosabb... mindenki INGYEN dolgozik!!![ Szerkesztve ]
-
veterán
Egy kis nosztalgia jól esik, megmutatni a gyerekeknek , hogy apátok mivel játszott fiatalon.
duree54
-
nexplo
őstag
Hmm ez most eléggé félreérthetőre sikeredett. Vagy csak én gondolok mindig rosszra
De viccet félretéve értem hogy mire gondoltál. Bár én még baba előtt vagyok de biztosan fogok vele nosztalgiázni a régi korok alkatrészein, játékainZavard össze a világot: mosolyogj hétfőn! :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hálózati / IP kamera
- Külpolitika
- Nem lesz Galaxy S26?
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Politika
- Az agyagtáblás számítógép, avagy ne röhögtess !
- További aktív témák...
- GAMER PC: i5-12400F/13600KF - RTX 3080 GDDR6X - 512GB-4TB M.2 NVMe SSD -16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- Samsung Galaxy Z FLIP 6 12GB/512GB, Silver Shadow, kártyafüggetlen, garancia, makulátlan, új állapot
- Macbook Pro 15" - 2015, 4 mag i7, 16256GB, 100 ciklusos akku, garancia (y2)
- Eladó Konfig I7-10700 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060TI 8GB!
- MacBook Pro 16 M2 Max - 32GB RAM, 1TB SSD - 27 hónap Garancia - Patika állapotban // 100% akksi
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen