- ASUS notebook topic
- MILC felhasználók szakmai topikja
- [Re:] Brutálisan nagyot kockáztat az Intel a mobil Alder Lake generációval
- Vezetékes FEJhallgatók
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Hobby elektronika
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 - 5600X / 5800X / 5900X / 5950X "Zen 3" (AM4)
- [Re:] Játékokra fókuszál a GeForce driver gyorsjavítása
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
Hozzászólok Aktív témák
-
Mexildos
aktív tag
A Blackmagic cuccai az áruk szerint valóban belépőszintnek felelnének meg és persze nem egy kategória egy RED-del meg a most bemutatott Canon kamerával.
Viszont egy Ursa mini árából és rá egy akár B4 mountos obival kezdő körben FHD-ban is jó kis olcsó sort mozikat lehet csinálni.
Igazából szerintem szinte ez a kamera is ugyanazt hozza, hellyel közzel. Fusion-ban pedig szépen lehet ezt is utómunkázni.
Persze az extrákon felül én is kíváncsi vagyok miért kerül a BM annyiba és a másik pedig annyival többe.RED és a Canon már inkább azoknak való akik Bosszúállók 8-at akar forgatni.
-
Mexildos
aktív tag
A BMD Ursa mini kamerák nagyon sok féle opcióban szuperek. Egyrészt a sima vállas kamerákra szerelhető B4-es obikat is fogadja amikhez zoom és fokusz szervó karokat is lehet tenni. A Rio-i olimipán is használták a BMD mini ursákat közvetítéshez, és igen ez sima broadcast tv adás volt.
Ráadásul kijött nagykereső is a mini ursa-hoz szóval sima studio kameraként is kiváló. Egy darab SDI kábelen minden managelhető a kamerán.
Emellett persze filmfrogatásra is kiváló RAW rekordal.A Sony broadcast PXW és PMW soroazataiból ha egy fullos studio setup-ot szeretnél az cirka 7-9 millió CCU-val együtt igaz BMD-nél szoftver CCU van de erre van 3rd party megoldás.
A BMD-vel egy baj van. Nagyon melegednek a kamerák és egy év gari van rájuk. Utána nem tudom mi a szitu. Rexfilm-nél nem mondtak sok jót bár ők Sony resellerek is. Mindenesetre a BMD mini Ursa profi cucc beleértve a sima URSA-t is.
[ Szerkesztve ]
-
Mexildos
aktív tag
Azért kérdezlek téged mert nekünk is van egy Airboxunk de eléggé döcög a dolog.
Sokszor van olyan hogy megcsúszik 1 másodperccel a kijátszó stb. főleg akkor hogyha a videohub-on kapcsolgat. Közvetlen a gyártótól szereztétek be vagy magyar forgalmazón keresztül?
Tanácsot ötleteket mennyire tudnál adni? Nekünk már a legújabb cégváltás utáni verzió van. Úgy érzem nem tudjuk teljesen kifuttatni a kijátszót pedig szükség lenne rá. Titlebox is meg van.Egyébként reklámblokkokat tud külön kezelni? Kitöltő, gumianyagokat is? Mennyire vagy jártas ebben?
Mi azért választottuk az Airbox-ot mert a sima Darim annyira nem jött be tudásilag. Bocs ha faggatlak de érdekel a dolog
Hozzászólok Aktív témák
ph Valóságos csatahajóval száll harcba a videógráfusok kegyeiért, mely akár global shutter szenzorral is elérhető.
- [Re:] Cooler Master MasterCase Maker 5 (MCZ-005M-KWN00)
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- Laza koronavírus topik
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Polgári Repülőgép-szimulátorok
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- Hálózatokról alaposan
- [Re:] [sziku69:] Szólánc.
- ASUS notebook topic
- MILC felhasználók szakmai topikja
- További aktív témák...
- Dell Latitude E6410, E6320, E5430, E5450, E6440, E7440, 6430u ultrabook /szép állapotok, jó akkuk
- Ultrabook HP 15n222 15,6col /4magos /8gb ram/ 120gb ssd/ Dupla Videókártya 1,5gb dedikált/Windows10
- Fehér HP Pavillion15 /Intel i3-4010u / 8gb ram / 120gb ssd /HDMI Kamera/Magyar bill / windows10 -
- Ezüst HP15 FULL-HD /A9-8generáció/ 8gb ddr4 ram/180ssd/ Kamera HDMI / Win10 - Windows 10 telepitve
- HANKOOK Ventus Prime 2 225/60 T17 nyárigumi szett
Állásajánlatok
Cég: Wellness Gate System Kft.
Város: Budapest
Cég: ELPRO Systems Kft.
Város: Budapest