Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Windowsos tablet topic
- [Re:] Az indiai játékosok felvették a kesztyűt a skalpvadászokkal szemben
- [Re:] Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 - 5600X / 5800X / 5900X / 5950X "Zen 3" (AM4)
- Napelem
Hozzászólok Aktív témák
-
törölt tag
Ha annyira kívánatos lenne a GS, akkor minden film F55-ön forogna évek óta. De valahogy nem így van.
-
törölt tag
Amúgy RAW felvételhez szépen rá kell biggyeszteni a Codex RAW recoderét, úgy vonatosan, mint az F55-nél.
-
törölt tag
Becserélném kislányom COOLPIX S2900-át D5-re (objektív nélkül). Mind2 fényképeket készít.
-
törölt tag
Azért a BMPC már több, mint két éve kapható 3000 dodóért, a különböző 4Ks handycamekről nem is beszélve.
szerk: vagy akár a gh4 és társai.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
Victoryus94 #11 üzenetére
Értem, hogy nem a válasz gombra nyomtam, de nem nehéz kitalálni, hogy az előző posztra reagáltam...
-
törölt tag
OT, de itt pl. Phantom Flex kamerákat szerelnek össze.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Az első digitális kamerával felvett film nem az Attack volt, de nem is a Vidocq, hanem a Giulia e Giulia 87-ben, ha jól tudom.
-
törölt tag
Szerintem valami nem attól lesz nagy szám, hogy blockbusterben használják, vagy sem. A Baljós árnayakban amúgy nem az F900-at használták, hanem a HDC-750-et, és meglepődnék, ha a végső filmben ez több lenne, mint 10 mp.
Az F900 azért messze volt még az egyenértéktől a filmmel, az Attack, Vidocq és a Once Upon a Time megtekintésekor azért húztam a szám a moziban anno. 1440*1080, 3:1:1 színtér. A Thomson Viper és az F950 már egészen jó volt, és szerintem a nagy áttörés az F35/Genesis volt.
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
ph Valóságos csatahajóval száll harcba a videógráfusok kegyeiért, mely akár global shutter szenzorral is elérhető.
- [Re:] Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Háztartási gépek
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- DIGI Mobil
- Milyen videókártyát?
- Alternatív kriptopénzek (altcoin-ok) és bányászatuk
- [Re:] Vásárolnék 1.db akármilyen régebbi mobilt/lehet hibás-repedt stb is!
- Építő/felújító, szerelő- és szakemberkereső topic
- [Re:] Keresek 1.db Koplett akármilyen asztali gépet/cserébe Notebook-ot adnék!
- [Re:] Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Rackforest Kft.
Város: Budapest
Cég: Intelliport Systems Kft.
Város: Budapest