Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • NightGT

  aktív tag

  válasz RetepNyaraB #36 üzenetére

  Hmm...ez mondjuk valóban szélesebb kicsit, ami szvsz nem baj. De attól eltekintve ez "csak" a jólismert 150w közepes torony...

  Képen kicsit látszik az alja. Ott ezeken lefelé kissé túllóg a bordán a ventillátor, és alatta megy levegő az alaplapra. Klipszes rögzítés esetén (ami itt is megvan) akár kicsit lejebb is lehet csúsztatni a légfúvót, ha a lap felé több hűtés kell.

  De ez még távolról sem a kondenzátor gáztűzhely szint. Illetve olyan sok légmozgást ez oda persze nem ad. Tuner és gamerkedés mellé illik viszont felül is 2 vent., egy a torony elé befúvónak, egy meg leghátul, felül is ki...persze a mostani fullüveg házakba...ma inkább azokkal van a baj.

  Minősített esetben pedig az alaplapi vrm hűtése külön műfaj. De ahol az van amit te írsz (pláne zártabb házzal), na ott lehet helye egy AIO-nak.

  Edit: viszont az a Ryzen mennyi TDP is alapon? 65? Amíg nem toljuk neki 4.1, 4.2+ra jelentős feszemeléssel, addig ez olyan csendes setup, hogy a tag feje mehet a házba alvás közben, mert ott kicsit melegebb van. Legalábbis én majdnem így csinálom :)

  [ Szerkesztve ]

  Speed is the only truly modern sensation

Hozzászólok Aktív témák