Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • NightGT

  aktív tag

  válasz Cifu #20 üzenetére

  "Mintha sértődöttségtől vakon pufogtatnál..."

  Konkrétan háromszor adtam nekik esélyt, hogy adjanak egy értelmes cuccot. A legjobb VGA bordájukkal nagyjából sikerült, de azok közül is a közepes méretűvel már nem - bár szerencse, hogy azt csak azért vettem, mert a backplate kellett róla. Egy bordázott, passzív alumínium lapot szerencsére még az Arctic sem tudott elrontani, a többiről hova küldöm a képet.

  "Főleg, hogy az AC nem német, hanem svájci cég."

  Szóval az Arctic által képviselt kisipari sufnituning pont Svájcból jön...bocsánat:) Ezzel szvsz csak nagyobb méretűvé válik az a bizonyos. Mintha onnét 300-400 éve már egészen finom cuccoknak kéne jönnie. És nem a csoki...persze svájcibicskából is van többféle.

  árukereso-s link:

  Oké, a cikkben "10 alatt" szerepelt, és legutóbb a 33 esports jött velem szemben...ami viszont már 9.9-10+k, és az ugyanez, csak festve. Meg rajta a búgós Bionix venti. (mérget veszek hogy a cooler maga ugyanaz)

  Viszont akkor: 6 hőcső, nikkelezett talp, minimum másfélszer akkora hőleadó felület, ledes venti, és gyárilag mehet a push-pull is, 5500HUF alatt: (árukereső) (nagyítás a talpra) (közeli kép borda) (felszerelve)

  Ide meg akkor jöhet amit az Arctic küldött...

  Edit: majd amikor nagyon dühös leszek egy VGA-ra, akkor ezt ráteszem és indítok neki egy Furmark-ot xd

  [ Szerkesztve ]

  Speed is the only truly modern sensation

Hozzászólok Aktív témák