Hirdetés

 • Synthwave

  HÁZIGAZDA

  "A kevésbé figyelmes vagy hozzáértő olvasó majd csak annyit lát, hogy 105 fokos volt a proci, hű akkor ez a hűtő biztos szar."

  Hát, ha a teszt összegzéséig nem tud eljutni (ahol világosan le van írva, hogy mire jó és mire nem), akkor lehet, hogy nem morzsolok el érte egy könnycseppet, hiszen user error, érted. Pláne, hogy már előtte is ki van hangsúlyozva a tesztkonfig nem éppen hétköznapi volta, és a "miért ez?" kérdésre is ott van a válasz. Azzal, hogy valaki a szövegben csak minden ötödik sort olvassa el, már nem tudok mit kezdeni.

  "Az olvasók és a hirdetők is jobban örülnének, "

  Az olvasók 90%-a érti, hogy miért így van tesztelve, és annak örül, hogy nem össze-vissza pakolászgatjuk a hűtőket, hogy aztán ne tudják legalább közelítőleg normálisan összehasonlítani a különböző kategóriákat (ár/érték szempontjából is). A hirdető pedig jelen pillanatban valószínűleg úszik a boldogságban; biztos feltűnt neked is a "Tetszett" plecsni a cikk végén.

  [ Szerkesztve ]

  SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx & Glide 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.