Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
nálam a játék a fő prioritás, és mivel nincsenek felkészítve a régebbi játékok az amd új szériájára (crysis 3 talán 2013-ban kapta az utolsó javítást?), így élből letiltottam az smt-t (nv driver miatt is). amikkel én játszok, azok 6 szál fölé nem nagyon mennek, ezért esett r5 1600-ra a választás. gta 5-nél teszt erejéig bekapcsoltam az smt-t, és min fps-ek szemre és érzetre sokkal rosszabbak lettek, pedig legalább 2 hetente patch-elik. nekem fórum alapján az jött át, hogy inkább hátrány a játékoknál a ht pár kivételt leszámítva. 4 magnál még megdobhatja az átlag fps-t, de min fps-nél visszaüthet, és én csak vsync-kel játszok.
persze tesztelőként mindenképpen a gyári állapotot kell prezentálni, az smt/ht off-ra inkább oc-hoz hasonló extraként kell tekinteni.
vedd egyfajta javaslatnak, hogy akár ezt is meg lehetne nézni oc mellett a játékoknál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Apex Legends (PC, PS4, Xbox One)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Call of Duty: Black Ops 7
- Háztartási gépek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Intel Core i7-10700 8-Core 2.9GHz LGA1200 (16M Cache, up to 4.80 GHz) Processzor!
- Intel Core Ultra 7 265 20-Core (30M Cache, up to 5.30 GHz) LGA1851 OEM Processzor!
- Intel i5-9600KF 6-Core 3.7GHz LGA1151
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- I7 7700K
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest