- Vezetékes FEJhallgatók
- Google Chromecast topic
- iPad topik
- nVidia GeForce GTX 1050 / 1050 Ti (GP107)
- Gaming notebook topik
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- ZIDOO médialejátszók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Célegyenesben a Yettel TV
Hirdetés
-
Szűkös készlettel indít az iPad Pro OLED?
ma Állítólag meggyűlt a Samsung baja az iPad képernyőkkel, az LG viszont a kívánt mennyiségben szállítja a paneleket.
-
Megjelenési dátumot végre a Men of War II (PC)
gp Többszöri halasztás után végre megkapjuk a régóta várt folytatást.
-
Új Noctua CPU-hűtő érkezett a helyszűkében szenvedő gépházakba
ph A 44 mm magas memóriamodulok szomszédságában megférő típus felülre helyezett légkavaróval dolgozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Nagyon jól néz ki.
Rock and stone, to the bone! Leave no dwarf behind!
-
kmisi99
addikt
egy tipp nem foghagyma hanem fokhagyma
-
albert8
addikt
De k..va éhes lettem
köszi még jól fog jnniFlickr----https://www.flickr.com/photos/113522384@N02/? -----------------------------------Krumplistészta----https://krumplisteszta.wordpress.com/
-
DEJVID
őstag
-
danih
addikt
cigi is ment rá, látom
ui. én a szószt általában összefőzöm, pár perc egy serpenyőn... így jobban "összeáll" szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
ferensz
senior tag
-
pohár
félisten
mi megvesszük bótú a pizzakrémet, egyszerű és gyors
két évig ettük anyum krémjét, annyi paradicsomot szedtünk le papámnál, kb vagy 20-30 üveggel lett eltéve csak pizzakrémbőlén így csinálom a pizzát, bár igaz, az 4 személyes, és 3-4 tepsi kijön belőle:
60dkg liszt, 1.5-1.5 kk só és cukor, 3dl tej, egy élesztő, 15dkg margarin, aztán adjak nekiGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
wwenigma
Jómunkásember
jol nez ki nyamm
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
tildy
nagyúr
Azt mondd meg, hol vettétek azt a kékeszöld lapot, amin nyújtjátok
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Raucher
tag
Van egy kis technikai trükk, amit az olaszok csinálnak.
A pizza alaptésztáját elősütik sütőbe, nagyjából 10 percig. (Ne legyen teljesen kemény a felülete.)
Utána kiveszik és felrakják rá a feltétet. Vissza a sütőbe, és készre sütik.Tisztán emlékszem minden előző életemre, ezért nem hiszek a reinkarnációban!
-
ferensz
senior tag
Köszönjük a tippet, következő alkalommal ki is próbáljuk majd. Estére amerikai palacsintát gyártott Pribék, juharszirup hiányában nesquick kakaóval, meg agave sziruppal locsoltam meg, de az is nagyon finom volt
"jah, mert a többi nyelvben a for nem for, hanem kapswagenschmetterling"
-
Domxc
senior tag
Basszus de éhes lettem. Nagyon jól néz ki, tiszteletem a szakács előtt
Mindenkinek megvan a maga véleménye. Csak épp a te véleményed hülyeség!
-
dabadab
titán
A pizzat nem sodrofaval, hanem kezzel szokas nyujtani (igy lesz a szele valamivel vastagabb, mint a kozepe), a megfelelo technikat itt lehet megtekinteni
Meg mondjuk a suritett paradicsom es a ketchup sem hagyomanyos olasz osszevo, ahogy a paprikas (?) felvagott sem (Olajbol meg oliva, bazsalikombol meg friss, mert a szaritott eleg iztelen, sajnos.)
[ Szerkesztve ]
DRM is theft
-
tildy
nagyúr
Olaszok alig raknak valamit rá, állítólag íztelenebb is, és kb 2-4percet sutik....
Mi kézzel nyújtjuk, az ablakból lévő bazsalikomról tépünk rá leveleket.
Sajnos a kép nem adja vissza a színeket, hátmég az ízeket.[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
dabadab
titán
Szerintem semmi baj nincs az olasz pizzaval, iztelennek meg vegkepp nem mondanam (bar az teny, hogy a natrium-glutamat sem szerepel az osszetevoi kozott ), a rovid sutesi ido (
mondjuk az tuti, hogy nem 2-4 perc) meg a vekony teszta miatt van, az a par millimeter pillanatok alatt atsul.szerk: utananeztem, van olyan pizzasuto iskola, ahol kb masfel percig sutik a pizzat, de azt mondjuk 500 fokon - nem sutonek valo feladat
[ Szerkesztve ]
DRM is theft
-
ferensz
senior tag
Az a baj, hogy a szisztéma itt úgy néz ki, hogy a két nagyszülő gyártja az ebédet, és szombatra az jutott, hogy egyik sem csinál kaját, így nekünk kellett ebédet csinálni mindenkinek, ráadásképpen nem is mi vásároltunk be. Mindenesetre finom lett nagyon, és laktató is, tehát a célját elérte
"jah, mert a többi nyelvben a for nem for, hanem kapswagenschmetterling"
-
ferensz
senior tag
A tésztája volt neki elméletileg olasz pizzatészta recept alapján, azért is bátorkodtunk beleírni a címébe az olaszt. Fényévekre van a klasszikus olasz pizzarecepttől, de legalább a tészta íze, illetve állaga olyan, mint az ottani pizzáknak. Kénytelenek voltunk magyarosítani rajta, nagy az étvágya a családnak
"jah, mert a többi nyelvben a for nem for, hanem kapswagenschmetterling"
-
Raucher
tag
A tésztája volt neki elméletileg olasz pizzatészta recept alapján
Nagyon elméletileg, mert az eredeti olasz tészta, 00-ás lisztből készül. Magyarországon meg nem nagyon kapható. Helyette az 55 jelzésű lisztet használtad valószínűleg, ami kevésbé lágy tésztát eredményez. (Az eredeti liszt amúgy is más búzafajtából készül, ezért hiányzik belőle valami, ami magyar lisztben van. Állítólag.)
Tisztán emlékszem minden előző életemre, ezért nem hiszek a reinkarnációban!
-
tildy
nagyúr
próbáld majd ki mozzarellával, az való rá.
Raucher: így van, az kéne, csak nehéz találni.[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
-
dabadab
titán
válasz Crystalheart #31 üzenetére
"De az íz a lényeg, amit a sodrófa nem változtat meg."
Dehogy nem - illetve nem maga a sodrofa, hanem a teszta vastagsaga, marpedig sodrofaval pont annyira lehet megfelelo vekonysagu pizzatesztat csinalni, mint retest
DRM is theft
Új hozzászólás Aktív témák
- ZOTAC GeForce GTX 1080 AMP Edition 8GB GDDR5X 256bit
- Filmes gép gyűjtemény
- Nikon D5000 + AF-S DX NIKKOR 18-105 mm
- Bontatlan Seagate & Western Digital HDD-k 3TB - 12TB -ig - Számla + Garancia, Ár alatt! BeszámítOK!
- DJI Mini 4 pro FMC drón - 3 akku, RC2 táv, 2 táska, Filterek, 2025. decemberig garancia, DJI Care
- Keresek 77"-os LG C vagy Samsung S90C tv-t!
- Eladó Egyedi Arcade 2+2 személyes Játékgép Pac-man/Galaga grafikával 5000+3200 játék
- Apple Macbook Pro Retina 13" 2015 Early ELADÓ
- JBL GT5 1204BR bassreflex mélyláda
- Fullos Lenovo Thinkpad W520 / BIOSmod / i7-2820QM / 16 GB RAM / 256 GB SSD / AX Wi-Fi / Full HD