Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Megkövetel egy ajánlott árazású modellt az érkező GeForce-okból az NVIDIA
- AMD Ryzen 7 / 5 2***(X) "Pinnacle Ridge" (AM4)
- Androidos tablet topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter13
senior tag
Nekem is tetszik. Nem tudom miért, és azt sem hogy mire tudnám használni, de ettől függtlenül szivesen látnék egyet az asztalon. Na, ilyen is ritkán van...
-
cuebler
senior tag
válasz
Acélfarkas #14 üzenetére
a fiókban/szekrényben történő tárolásról nem is szólva, ahol a kerek és gömbölyű tárgyak szükségtelenül sok helyet bírnak elfoglalni
-
Lacok
őstag
válasz
twollah1976 #6 üzenetére
Én ezért vettem meg tőlük az Armor A85-öt
-
tecsu
addikt
válasz
Dr. Akula #13 üzenetére
Valamilyen szinten csak ki van használva, de a nagyobb méret is lehet praktikusabb, ha úgy már nem akad el a zseb gyűrődéseiben, amitől ha leülsz, kettétörik vagy kiszúrja a zsebet stb.
Ha abszolút nincs kihasználva a kör alak, ha csak középen átfut rajta egy stick, az tényleg gáz (lenne). -
RozogA87
tag
Dizájnosnak dizájnos, de szerintem nem praktikus a kör forma.
-
Acélfarkas
senior tag
Egyetértek, ez sokkal jobb.
-
Dr. Akula
félisten
Inkább egy M.2 SSD külső házban. Miért kell a méretét korong szélességűre növelni? Kötve hiszem hogy oda is alkatrészeket zsúfolnának.
-
törölt tag
válasz
scarabaeus #7 üzenetére
-
scarabaeus
őstag
Ha már korong, kihúzható kanóca is lehetne, feltekerve egy belső dobra
-
Szerintem hordozható eszközként az SSD sokkal jobb választás, mivel nincsenek benne mozgó alkatrészek.
Ettől függetlenül jelenleg sajnos a külső HDD a sokkal jobb választás ár-érték arány tekintetében, és még sajnálatosabb, hogy ez még sokáig így fog maradni. Ha a gyártókon múlik sosem fog közel kerülni egymáshoz a két technológia ár-érték tekintetében.
-
plömplöm
őstag
Let the Light Guide You
Is the B80 connected? Is all your data transferred yet? The re-imagined LED indicator tells you at a glance! Its truly ingenious design with microporous laser cut aluminum allows the LED to shine through the top while keeping water and dust out; you won't know it's there until you put the B80 to work. Brilliant!
ez viszont menő. microporous materials have pore diameters of less than 2 nm. és 122cm military-grade shock resistant (MIL-STD 810G 516.7 Procedure IV transit drop test). biztosan nem lesz drága...
-
BatchMan
senior tag
Legalább nem lehet a sarkára ejteni.
Sose vennék ilyet. Hordozható HDD vagy pendrive. -
Slack
tag
Nagyon tetszetős darab. Ártól függően lehet beruháznék egyre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A Silicon Power első strapabíró SSD-je rögtön gyors csatlakozóval és vékony házzal nyit.
- OLED TV topic
- Gumi és felni topik
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Futás, futópályák
- Megkövetel egy ajánlott árazású modellt az érkező GeForce-okból az NVIDIA
- AMD Ryzen 7 / 5 2***(X) "Pinnacle Ridge" (AM4)
- EA Sports WRC '23
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Bomba ár! HP 17 - Intel Core i5 - 10th Gen I 8GB I 512GB SSD I 17,3" I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest