Hirdetés

2018. szeptember 25., kedd

Hozzászólások

(#1) JanR


JanR
(PH! addikt)

Én eleve ezt a 8K-t sem értem. Szép és jó, de még a 4K-ra is alig van műsor és nem csak idehaza..

(#2) elefant válasza JanR (#1) üzenetére


elefant
(HÁZIGAZDA)

hát valamit ki kell találniuk, hogy merre lehet menni. Ha megáll a fejlődés, megáll az iparág, ami kb. a halállal egyenlő. legalábbis szerintem

(#3) HUNgabus


HUNgabus
(tag)

Azert azt a regi plazma sort beindithatnak par orara...
Lenne ra kereslet. Oled draga, lcd ingyen se...

[ Szerkesztve ]

(#4) Eugene Roe válasza HUNgabus (#3) üzenetére


Eugene Roe
(senior tag)

Sajnos nem cél értékelhető tv-t árulni 500k alatt. Inkább adnak el 40k-s lcd-t 400-ért, mint egy 200k-s oledet (hasraütéses árak).

It'll hurt... a lot, but you'll be better - you say?!

(#5) nubreed


nubreed
(PH! addikt)

Őszintén szólva nem érdekel a vékony káva sem a dizájn. Ezerszer fontosabb a képminőség. Sajnálom, hogy nem lesz már plazma gyártás. :(

We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.

(#6) Cifu válasza elefant (#2) üzenetére


Cifu
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem halna meg az iparág, lehetne a meglévő technológiák mentén is tovább haladni, csak hát azzal nehéz kitűnni a piaci szereplők közül.

Kellett valami új buzzword, amivel el lehet adni az új TV-ket. Csak a közelmúltban ugye ilyen volt a 3D, 4K, hajlított kijelző, OLED... most jön a 8K meg a "Wallpaper TV".

A csapatmunka nagyon fontos: rajtad kívül másra is lőhetnek!

(#7) Ijk


Ijk
(PH! nagyúr)

Persze hogy nem támasztják fel a plazmát. Egyrészt valóban el fog járni felette az idő (HDR, 4k), másfelől pont a saját OLED palettájuknak állítanának egyfajta konkurenciát, ha harmad áron árulnák a plazmákat amelyek a tartalmak 99,9%-nál magas képminőségi szintet képviselnek.
Bár gazdag országokban így sem szarakodnának 500-800k-s 65"-os plazmákkal, megveszik 2 milláért az EZ1000-et ha tényleg csúsminőség kell.

Az meg hogy a kávamentesség és a vékony kialakítás (pár mm) szignifikáns jelentőségű, az meg inkább no comment.

[ Szerkesztve ]

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#8) Cifu válasza Ijk (#7) üzenetére


Cifu
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Hogy is volt azzal a saját magát extra-prémium gyártónak beállító japán céggel, amely úgy gondolta, hogy majd Ő megmondja, hogy mi lesz a jó vásárlónak? Bizonyos Pioneer volt, és az itt is előkerült KURO sorozata.

Ja, hogy már kivonult a piacról, eladta a TV gyártó részlegét a Panasonicnak, mivel nem tudott versenyben maradni. Az olcsóbb, de azonos / nagyobb képátlójú, szebb design-al és jobb okosTV rendszerrel felszerelt konkurencia elsöpörte.

Lehet a piaci igényekkel szembe menni, csak üzletileg nem egy életbiztosítás...
A Panasonic ha nehezen is, de rájött erre, és ahelyett, hogy kitörte volna a saját nyakát, inkább beállt a versenybe, és követte a trendeket.

[ Szerkesztve ]

A csapatmunka nagyon fontos: rajtad kívül másra is lőhetnek!

(#9) JanR válasza elefant (#2) üzenetére


JanR
(PH! addikt)

Nem, félreérted :) Nem azzal van bajom, hogy jön a 8K és majd később 16K vagy mi tudom én hogy fogják nevezni. Hanem kicsit át vannak billenve a ló túloldalára. Tehát jönnek az új technológiák, de gyakorlatilag kihasználni sem tudjuk, mert nincs rá tartalom. Az meg nem megoldás, hogy akkor jön az újabb és az mennyivel jobb - és arra sem lesz semmi műsor. Ez sajnos nem csak a TV iparra jellemző.

(#10) Cifu válasza JanR (#9) üzenetére


Cifu
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A TV ipar és a szolgáltatóipar egymásra épül. Nem fog 8K, 16K, 32K felbontású tartalomszolgáltatás indulni, amíg nem lesz megfelelő számú 8K, 16K, 32K felbontású TV a felhasználóknál, akik így vagy úgy, de megfizetik a nagyobb felbontás által szükséges technikai fejlesztéseket.

Japánban se azért törik kezüket-lábukat, hogy majd 8K-ban menjen az olimpia, mert szent meggyőződésük lett a 8K támogatása, hanem a TV és kamera-gyártók fújják a lobbyt...

A csapatmunka nagyon fontos: rajtad kívül másra is lőhetnek!

(#11) elefant válasza Ijk (#7) üzenetére


elefant
(HÁZIGAZDA)

hát azt elhiheted, hogy a Panánál voltak a legszomorúbbak, hogy ezt a lépést meg kellett tenniük. Nyilván a piac diktált, és így diktált. A válság még tartott (vagy épp, hogy vége lett), ami nagyon betett a magasabb kategóriás termékeket forgalmazó cégeknek. Nem ment olyan jól a konszernnek, nem tudták bevállalni a plazma megtartását szerintem.

(#12) seniman


seniman
(PH! addikt)

A keskeny kávát meg a slim készülékeket még a macskák sem szeretik. :D Nem lehet aludni a tetején. :DD

PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77

(#13) <Adamsky> válasza nubreed (#5) üzenetére


<Adamsky>
(PH! kedvence)

+1
A sok díszbuzi miatt - akinek csak a vékony káva és a design fontos - van halálra ítélve a plazma. Szomorú...

Apró: http://goo.gl/SEJNpP

(#14) Ijk válasza Cifu (#8) üzenetére


Ijk
(PH! nagyúr)

A Pioneer nem divat miatt dobta a plazmát, hanem mert kb. űrtechnika volt a maga korában, olyan költségekkel is. A tv meg sajnos nem hifi amit rentábilis kis mennyiségben gyártani. Több százezer-millió panelt kell lefuttatni gyártósoron és minél nagyobb árrésekkel eladni. Pioneer féle plazma technológia erre nem volt alkalmas, Panasonic átvette, olcsósította és az már közelebb volt a sweet-spothoz, de nem eléggé. LCD sokkal jobb üzlet, és tulajdonképp az OLED felfutásáig saját magának kell konkurenciát állítani. Magyarul hogy fussanak a gyártósorok és nyomják ki a tv-ket ki kell találni valamit amivel eladásokat lehet produkálni, a semmiért senki nem fogja a működő tv-jét lecserélni.

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#15) nubreed válasza <Adamsky> (#13) üzenetére


nubreed
(PH! addikt)

Igen, és ugye az LG és a Samsung villogott előszeretettel a minél vékonyabb kávájú készülékekkel, a sok parasztnak meg fontosabb volt ez, vették is mint a cukrot és azt mondták erre, hogy hát ha ez kell a népnek, akkor ezt kapják.

We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.

(#16) TA68 válasza seniman (#12) üzenetére


TA68
(őstag)

A számítógép tetején viszont nagyon jót tudnak aludni. :D

(#17) seniman válasza TA68 (#16) üzenetére


seniman
(PH! addikt)

Az AIO gépek terjedésével az a fekhely is kiesik nekik lassan. ;]

PSN:seniman77-----> https://psnprofiles.com/seniman77

(#18) Ijk válasza elefant (#11) üzenetére


Ijk
(PH! nagyúr)

Sajnálom hogy nem tudták még 3-4 évig futtatni a gyártást, annyit még elbírt volna a technológia.
Meg azt is sajnálom hogy nincs saját OLED panel fejlesztés, mindenki az LG-t veszi.
Az hogy komoly elektronikát tesznek mögé, nagyon kis képminőségbeli javulással de legalább 1,5-2x áron nem hiszem hogy maximalisták és márkafanokon túl nagy piacot jelent majd. De legalább így kis eladott mennyiség is profitot jelenthet a plazmával szemben.

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#19) --ka válasza Cifu (#8) üzenetére


--ka
(fanatikus tag)

A baj ott van, hogy a marketingesek által keltett és kitalált és "piaci igényként" titulált bullshit határozza meg a fogyasztás irányát!
Buzzword-ök, ahogy írta itt valaki, és nem olyan termékjellemzők, amik tényleg fontosak lennének.
...és sajnos, amíg a fogyasztók ilyen marhák, addig ez lesz - nem csak a TV piacon.

(#20) macskea válasza elefant (#11) üzenetére


macskea
(őstag)

A válság okozta kereslet csökkenéshez: Minden más iparág minden résztvevője arra panaszkodott, hogy csak a felső kategóriás cuccok mentek a válság idején, az alsó- és a középkategória iránti érdeklődés gyakorlatilag eltűnt. Nyilván nem kell hozzá túl sok magyarázat, hogy miért épp ezeknek a rétegeknek kellett visszafognia a pénzköltést. Nem gondolnám, hogy épp a tv lett volna a kivétel. Nekem ez bullshit. Egyébként jó kis interjú, csak ezek a süketekések nem kellenének.

Ami a 8K-t illeti, tényleg lépni kell valamerre, különben ki venne új készüléket? Csak az a baj, hogy amikor nincs forradalmi újdonság, akkor is kell valami buzzword. TV-s léptékben a 8K még mindig hatalmas pixeleket jelet, így technológiai akadálya tulajdonképpen nincsen. Csak a tartalom állhat az útjába, arról meg ugye volt szó, hogy idővel majd követi, ha követi (bár láttuk már az ellenkezőjét is a 3D esetében). Attól függ, hányan ''dőlnek be'' a marketingnek.

''You can't measure safe driving in miles per hour'' Paul Smith

(#21) csibe1


csibe1
(őstag)

"Egyszerűen a plazma nem teszi lehetővé például az ultravékony készülékek kialakítását vagy keskeny káva alkalmazását, a dizájn pedig ma már megkerülhetetlen tényező. Megvannak még a gyártósorok, de elképzelhetetlenül drága lenne, ha kihoznánk egy olyan új szériát, ami minőségben is felveszi a versenyt a legjobb készülékekkel, egyébként pedig nem lenne értelme az egésznek."

Nem rossz duma; csak veszett messze van a jótól.Kár hogy nem jön be a hülyeség.
Egyáltalán nem érdekel a csetveszvékony készülék, nem az oldalát nézem;
aki igen az nyugodtan recskázhat is rá, nem zavar. Az már inkább, hogy az ultravékony vackoknak alapból semmittelen hangzásuk van, de legalább extradizájnosak. Kösz a semmit.

"elképzelhetetlenül drága lenne"
Elég nagy összegeket el bírok képzelni, nem kell félteni.
A mostani 2 millás tévéket is megveszik, az 5 meg a 10 millásat is.
Azok talán egy napi zsebpénzbe kerülnek?
Ennyit összesüketelni pár mondatban, nem semmi.

" Bármi megtörténhet,még a pók is foghat halat. "

(#22) nubreed válasza macskea (#20) üzenetére


nubreed
(PH! addikt)

Kíváncsi leszek, hogy a tv gyártók, így hogy előőtték a "Smart" "3D" "HDR" "4K" esetleg "8K" buzzword -öket, mivel fognak még előállni, amivel új tv-ket akarnak eladni. Ugye a PC ipar az eladott hardverek tekintetében nagy veszteségeket szenved, mert ott már nem tudják mivel felpörgetni az eladásokat, senki nem fog már évente új gépet/laptopot venni, mert a gépek (cpu, gpu, ramok. tárhelyek) teljesítménye eljutott arra a szintre rég, hogy egy gép egy átlag usert simán kiszolgál 6-8 évig is. Szerintem a tv iparnak is el kellene szenvedni ezt, nem mehet a végtelenségig az, hogy mindenféle felesleges baromsággal akarják a népre rátukmálni a legújabb buzzword -ökkel teletűzdelt, amugy tök felesleges cuccaikat.

We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.

(#23) macskea válasza nubreed (#22) üzenetére


macskea
(őstag)

Valószínűleg előbb-utóbb el kell fogadniuk, hogy visszaesnek a darabszámok, és kisebb fordulatszámon pörög majd a piac. Emiatt mindenki racionalizálja majd a termékpalettát, eltűntek a varhajtások, maradnak az egyszerű és valós igényekre referáló termékek. Az ár is nőni fog, egy bizonyos terhet a fogyasztóknak is át kell majd vállalni... és mivel itt már nagyobb arányban lesz valós szükség is a vásárlási szándékok mögött, el is fogják ezt fogadni. Klasszikus példa lehet erre a tablet piac, szerintem ott ez már lezajlott.

''You can't measure safe driving in miles per hour'' Paul Smith

(#24) elefant válasza macskea (#23) üzenetére


elefant
(HÁZIGAZDA)

szerintem a tablet piacot egyszerűen megették a phabletek

(#25) Cifu válasza Ijk (#14) üzenetére


Cifu
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Kb. ugyanazt mondjuk.

A Pioneer eleve nem rendelkezett tudomásom szerint hatalmas gyártókapacitással. Ő úgy gondolta, hogy szép feláron árulja majd a KURO szériát, amely a maga idejében tényleg a csúcs volt képminőség terén.

A "gond" csak az volt, hogy az minőségi Házimozi fanok sem tartották el a Pioneer üzleti modelljét, mivel sokan úgy voltak vele, hogy ekkora felárat azért csak nem ér, és vettek fele-harmad-negyed áron Pana (vagy Hitachi) plazmát ill. Samu, Philips vagy LG plazma vagy LCD TV-t, esetleg projiztak inkább.

A csapatmunka nagyon fontos: rajtad kívül másra is lőhetnek!

(#26) Cifu válasza nubreed (#22) üzenetére


Cifu
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Amíg (legalábbis egy réteg) megveszi őket, sűrűn cserélve a TV-jét, miért ne csinálnák?

Bizonyos szintig a TV is státusz-szimbólum (vagy legalábbis az volt) egyes rétegeknek, ahogy az okostelefon vagy az autó is az.

Mondjuk egyébként a 4K és a 8K még kézzel fogható előnyt jelenthet - ha lesz rá tartalom.

A csapatmunka nagyon fontos: rajtad kívül másra is lőhetnek!

(#27) Kopi31415 válasza JanR (#1) üzenetére


Kopi31415
(PH! félisten)

Ellenberger a japánok a téli olimpiára már 8K közvetítést terveznek. Ami jövőre lesz.

Part to Part | Status:122% completed | Estimated time remaining:1193hr 2min 30sec

(#28) Cifu válasza Kopi31415 (#27) üzenetére


Cifu
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ami tök jó lesz a japánoknak, de hol lesz még 8K szolgáltatás rajtuk kívül? :DDD

[ Szerkesztve ]

A csapatmunka nagyon fontos: rajtad kívül másra is lőhetnek!

(#29) Chrys_ válasza <Adamsky> (#13) üzenetére


Chrys_
(PH! addikt)

Azért azt is vegyétek figyelembe, hogy a TV-k mérete is növekszik. Egyre többen vesznek otthonra 50+" készülékeket, és láthatsz olyan csúcs-plazma hirdetéseket, ahol a 100" TV mozgatásához már speciális emelőszerkezet szükséges. A jövő pedig az olyan technológiáké, amelyek a telepítéseket (is) sokkal egyszerűbbé teszik. Szerencsére a vastagság (és ezáltal a készülékek tömege is) csökkenthető.

@TA68: a mi macskánk ezt még nem fedezte fel, csak köztes lépcsőként használja, amikor az asztalra ugrik :)

[ Szerkesztve ]

So obvious that Stevie Wonder could see it.

(#30) hypno skate


hypno skate
(fanatikus tag)

A KURO az nem Pioneer volt? :F

A vegetariánus ősi indián szó. jelentése: ''Béna vadász'' TELEFONSZÁMOM a profilomban

(#31) Kopi31415 válasza Cifu (#28) üzenetére


Kopi31415
(PH! félisten)

Az miért érdekeljen egy a japán piacra fókuszáló céget?

Part to Part | Status:122% completed | Estimated time remaining:1193hr 2min 30sec

(#32) Ijk válasza Cifu (#26) üzenetére


Ijk
(PH! nagyúr)

Szerintem nem státusszimbólumok ezek a mai elektronikai cikkek. Akinek az egy tv, Loewet vesz.

Geekek a vásárlóerő, kell az új, kellenek az új funkciók, az érzés amikor játszadozik egy új kütyüvel. Már maga a vásárlás, kicsomagolás érzése, az első bekapcsolás termel annyi dopamint hogy kialakul a függőség.

TV-hez lassan nem kell tartalom, mert a jövőbemutató technológiák miatt megveszik. Elég pár mintaanyag, demó, amivel az első pár hétben lehet évezkedni, aztán mennek 99%-ban azok a tartalmak amelyek max FHD SDR, és még csak nem is BD50 minőség.

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#33) wolfman válasza HUNgabus (#3) üzenetére


wolfman
(PH! kedvence)

Szerinted ha most legyártanának egymillió plazmát, azt nem adnák indokolatlanul magas áron? Manapság már meg se kell indokolni, csak tornásszák fel az árakat, mert csak!

(#15) nubreed: Szerintem ez így hülyeség. Bár sosem tudjuk meg, de nem külsős emberi igények alkották meg a kávanélküliséget meg a készülékek vékonyságát. Meglátásom szerint káva nélküli 2cm vastag készülékeket már lehetett volna gyártani 2008-ban is, de akkor mit csinálnak 2015-ig? Mit tudtak volna felmutatni fejlődésnek? Semmit. Ez minden ilyen belső tervezés, amivel el lehet nyújtani a gyártást az OLEDig, majd mivel most még mindig gyengélkedik az OLED, gyorsan kiötlötték a QLED-et meg a hasonló "technológiákat".

Mondjuk az OLED eljövetelével nem értem mi értelme lenne a plazmát visszahozni?

[ Szerkesztve ]

„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei

(#34) Cifu válasza Kopi31415 (#31) üzenetére


Cifu
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ott a pont...

A csapatmunka nagyon fontos: rajtad kívül másra is lőhetnek!

(#35) Cifu válasza Ijk (#32) üzenetére


Cifu
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

A "lapos TV-k" első korszakában, a 2000-es évek közepén-végén az volt, egy lakás tulajdonosának (legalábbis mutatott) anyagi helyzetét legtöbbször a TV-je mutatta meg. Kvázi divattermékek voltak, miközben ugye a BR-lejátszó általában nem figyelt ott mellettük, tehát legtöbbször ment rajta az SD TV adás... :)

Bizonyos szintig most is van egy ilyen szerepük, ezért "fontos" egy rétegnek, hogy minél látványosabb legyen a TV-je (ezért ugrottak rá a hajlított képernyős TV-re a gyártók, abban a hitben, hogy na, majd ez behoz egy divatot, amely szerint a "modern" TV a hajlított TV, az "elavult" pedig a sík, és ez elindít egy vásárlási hullámot - mindenki (oké, a TV gyártókra nem vonatkozik) szerencséjére a vásárlók nem így gondolták...).

A csapatmunka nagyon fontos: rajtad kívül másra is lőhetnek!

(#36) Fred23


Fred23
(PH! kedvence)

"a Mozilla tavaly nyáron úgy döntött, hogy dobja a Firefox OS projektet, de végül az a döntés született, hogy házon belül folytatjuk a platform fejlesztését"

Számomra ez a cikk legérdekesebb része.

(#37) Ijk válasza Cifu (#35) üzenetére


Ijk
(PH! nagyúr)

Jártam az elmúlt 10 évben pár olyan házban amiben volt elég sok kirakat, a legtöbben egy 42"-os középkategóriás LCD volt a méregdrága minimalista bútoron.

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#38) macskea válasza elefant (#24) üzenetére


macskea
(őstag)

Ez ennél azért jóval összetettebb. 7-8 incses tableteket lehet, meg is lehet nézni, merre mászott el a kategória. Sajnos mobilon nem lehet normálisan linkelni, de érdemes megkeresni mondjuk az iPad eladásokat, hogy hogy alakulnak a tablet piac csúcsa óta. A kis méretek darabszáma meredeken zuhan, a közepes és nagyon darabszáma meg gyakorlatilag négy éve kisebb ingadozásokkal tartja magát. Tisztul a kínálat.

''You can't measure safe driving in miles per hour'' Paul Smith

(#39) Angel1981 válasza Cifu (#6) üzenetére


Angel1981
(PH! nagyúr)

"Kellett valami új buzzword, amivel el lehet adni az új TV-ket. Csak a közelmúltban ugye ilyen volt a 3D, 4K, hajlított kijelző, OLED... most jön a 8K meg a "Wallpaper TV"."

Pontosan, ahogy mondod!
Egyre inkább izzadtságszagúak ezek a fejlesztések - a 4K-nak és az OLED-nek van létjogosultsága, de a cégek sokkal de sokkal gyorsabban szeretnék őket elterjeszteni, mint ahogy igény lenne rájuk.

(#40) wolfman válasza Angel1981 (#39) üzenetére


wolfman
(PH! kedvence)

Az a baj, hogy a telibe..rt gyártóknak nem csak az nem jó, ha visszaesnek az eladások, hanem már ha 2db-al kevesebb kel el, már zsong a marketing osztály, mit kéne tegyenek. Ekkor születnek a borzalmas ötletek, amik évekre elbasszák az addigra már elfogadható technológiát is.

Számomra a FullHD eltűnése a felfoghatatlan.

„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei

(#41) elefant válasza Angel1981 (#39) üzenetére


elefant
(HÁZIGAZDA)

hát szerintem aki meglát egy 4K kijelzőt rendes 4K kontenttel, az rájön, hogy van rá igénye...

(#42) sad_Vamp válasza elefant (#41) üzenetére


sad_Vamp
(őstag)

Csak a rendes 4K kijelző majdnem 4x annyiba is kerül (de legalább 2x) mint egy rendes FHD volt... és mivel toszásig van még SD adás mindenhol az FHD-n még jobban is mutat a TV adás. Erről ennyit....

“When the flaws of the system are exposed, it is usually the irritant who gets cast out.”

(#43) Valdez válasza nubreed (#5) üzenetére


Valdez
(őstag)

Nem úgy volt annak idején, hogy plazmával nem lehet 4K felbontást csinálni?

(#44) Ijk válasza elefant (#41) üzenetére


Ijk
(PH! nagyúr)

4k kijelző önmagában semmit nem jelent. Nekem otthon van a 40" VA 4k monitor (5000:1 kontraszttal), és az 50"-os plazma, FHD anyaggal egyértelműen toronymagasan jobb a plazma, de még 4k sem hat meg a monitoron, inkább nézek minden filmet a plazmán. Nyilván egy jó OLED-nél már más lenne a helyzet, bár én azon kevesek közé tartozom akik nem bírják megemészteni a sample and hold megjelenítők mozgásmegjelenítését.

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#45) nubreed válasza Valdez (#43) üzenetére


nubreed
(PH! addikt)

Ezt nem tudom.

We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.

(#46) macskea válasza elefant (#41) üzenetére


macskea
(őstag)

Tudom, hogy régi lemez, de amíg a nappalik nem nőnek olyan ütemben, mint a képernyők, a hétköznapi embereknek nem lesz értelme. Nagy kijelzőn értelmet nyerne a 4K, de tudjuk, hogy az eladások nagy részét mi fogja kitenni. Ha valódi moziélményt akarnának adni, már rég tele lennének a bolt 2.39:1-es képarányú TV-kkel. Vicces, hogy a PC-s világban hamarabb kiváltották a két monitoros rendszereket a szuperszéles kijelzők.

''You can't measure safe driving in miles per hour'' Paul Smith

(#47) forgonati válasza hypno skate (#30) üzenetére


forgonati
(őstag)

De az volt. Valaha. Aztán eladták a Panának.

Az élet dolgait két részre osztom. Szörnyűre és kibírhatatlanra...

(#48) <Adamsky> válasza Chrys_ (#29) üzenetére


<Adamsky>
(PH! kedvence)

Ez igaz, de! Mikor az ismerős megkérdezi, hogy milyen TV-t vegyen, én hosszan ecsetelem, hogy miért lenne neki jó / jobb egy plazma (ez nem most volt), aztán vesz egy Samsung-ot, és mikor kérdezem, hogy miért, akkor mutatja, hogy nézd milyen vékony és lapos. Én pedig mutattam az első filmnél neki a bevilágítást a sarokban...

Apró: http://goo.gl/SEJNpP

(#49) kolopele


kolopele
(PH! addikt)

Ha feltámad, ha nem, nekem már csak OLED lesz.

(#50) Pipó


Pipó
(őstag)

Ha gázszerelő lennék, megvenném az említett gyártósorokat, majd nemzeti tv-csere programban akciósan adnám annak, aki megígéri, hogy csak az Izaura tv-t nézi.

"Vannak győzelmek, amiktől jobban alszik az ember. És olyanok is, amik ébren tartanak." Broadchurch

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.