Új hozzászólás Aktív témák
-
hunluki
senior tag
Jah én azt telefonos appon hozzányomkodom ha kijön valami
Amúgy ezt a storet tényleg hogy gondolhatták komolyan? Mármint a designt most tegyük félre mert kinek a pap, kinek a paplan, végtelen vita de:
Wishlist? Bármiféle rendezési lehetőség? Tempó? Mi ez a sok timeout meg error, sorry próbáld meg később/újra? Hogy ment ez át bármiféle minőségteszten? Ha lenne elérhető PS5 még akkor se vennék ha azt látnám hogy szoftveresen ekkora katyvasz van mögötte. -
kovsol
titán
Most lehet én vagyok béna, de komolyan nem is találom a ps store weblapján a PS3 és PS Vita játék szekciót. Ha így el van dugva ne lepődjenek meg, ha nem hoz pénzt nekik.
-
hunluki
senior tag
Fel
Amúgy ez most feldob egy érdekes kérdéskört hogy meddig vállalja egy cég a store fenntartását. Ha digitálisan vettél valamit akkor meddig éred el Ha jól tudom (fixme) ez nem volt gond és a megvásárolt tartalom amúgy is elérhető lett volna, csak újat nem vásárolhattál.
Szerintem amúgy működőképes megoldás hogy a régiek elérhetőek, viszont újakat nem vehetsz rajta, tizenpár év után már úgyis csak a gyűjtők mennek rá a játékokra, oda elég lehet a lemezes használtpiac, viszont kérdés hogy ha letölteni tudsz akkor miért ne vásárolhatnál ugyanúgy, igazából a szervereket úgyis fenn kell tartani.
-
30z.Samu
félisten
Fellázadt a nép?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.9.1, 3 hó garival
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3416 Ft / hó áron!
- Microsoft Xbox Wireless Headset
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest