Hirdetés
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor77
titán
Igen, hsz-t gyűjtök, kell az új avatar.
Egy hsz, amiben valaki sajnálkozik, hogy 16 teljes órán át nem tudja használni a Store-t, az szerintem haszontalan.
Én hetenete egyszer nem tudok WoW-ozni durván 7 órát a karbantartás miatt (szerencsére ez egyre ritkább, de félévente-évente több mint mint 2x előfordul, ez időtartamban megfelel az itteni leállásnak), szóval be is írom majd mindig a topicba, hogy "kár".
-
FefeeX
veterán
-
FefeeX
veterán
Szerintem az, hogy péntek este lesz, és valszeg ilyenkor az átlag munkásnak is végre szokott lenni ideje, hogy játsszon, és valószínűleg nem fog tudni, legalábbis multiban... Nem azt mondta, hogy dögöljön meg a Sony, egyszerűen csak, hogy kár. Miért kell ezen kötözködni?

-
-
Na most már mondjátok el hogy mi van, mert én írtam a hírt, de fogalmam nincs miről beszéltek. Valami félreérthető benne?
-
Kokuszkocka
csendes tag
De kár...

-
-
Szerintem kibírható.

-
-
Ps Vita
őstag
Kár..

Új hozzászólás Aktív témák
- Szinte új PlayStation 5 VR2 eladó/ Media Markt garanciás 2027.11.08-ig/beszámítás van
- Új PlayStation 5 Slim - CFI-2116 - 825GB, 2 év garancia 2028.03.04-ig
- Rock Band 4 Hangszer Pakk - Xbox One / Xbox Series
- PS4 FAT 12.02 GoldHEN
- Eladó Xbox Series X 1 Tb SSD + Elite Kontroller + Xbox Wireless Headset
- Samsung Galaxy Watch 4 Classic 42mm, GPS, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple MacBook Pro 14 (2021) M1 Pro 16GB/500GB használt, szép állapot 87% akku (323 ciklus)
- Apple iPhone 15 Pro/ 128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia/ Akku: 88% / Gyári Garancia 2027.08.20ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest