Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • bteebi

  addikt

  válasz devast #1 üzenetére

  Csak az ötszöröse??? De jófej vagy, van az közel 10 is... :U Nem szeretném látni a kilónkénti árát. :DDD

  Gondoltam, hogy leírom, hogy "Minek?", de inkább csak csendben fogom a fejem. :F

  Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.

 • bteebi

  addikt

  válasz Balika911 #17 üzenetére

  Azért a teljesen fapad az szerintem költői túlzás (legalábbis az nálam a Genius 5.1, meg a legeslegbudgetabb erősítő+hangfal kombók), bár nyilván közel sem várható ennyiért "prémium" hangzás. Amúgy - nyilván - nagyon nem mindegy, hogy csak hangfalak, vagy erőlködő is kell-e a keretbe, és szigorúan újonnan, vagy használt is bejátszhat.

  140-160k körül már van Yamaha és Magnat 5.0 is. Persze azok mellé 250k-ért már nem egyszerű egy erősítő, szub meg még sehol, de még valószínűleg ezzel együtt is jobb lesz a mély, mint ennél a zseb subwoofernél. Ha spórolni akarsz az erősítőre, vagy egy low end szubra :DDD , akkor a nagyméretű frontokat lecserélve már 100k-ért is kaphatsz 5 hangfalat. (Akciós vagy sem, most elérhető 100k alatt. Tök irreleváns, ha látszólag 10 millióról akciózták le ennyire.) Kell még mellé meg mondjuk egy ilyen 5.2-es Sony erősítő. Oké, Wi-Fi meg Ethernet, sok zóna, Dirac, sőt streamelés sincs, viszont 4K, HDR (!), HDMI (!! :DDD, ARC is), sőt még BT is van rajta, és még marad 50 ezer a subwooferre is. :DDD

  Amúgy a korrektség kedvéért egy 2.0 vagy 2.1 (+erősítő) rendszerrel lenne érdemes összehasonlítani, abból meg 250k-ért már lehet kapni jócskán elfogadhatót. (Tízszer annyiért meg még jobbat, nyilván.)

  Mindenesetre akárhogy is csinálja az ember, hangminőségben csak jobban járhat ettől. Persze ennek a mandzsettagomb-hangprojektornak is megvan a létjogosultsága, mint ahogy írtad is, csak nem ennyiért... Sznobkodásra meg nem jó az LG, akkor már inkább a Bose.

  Basszus, hatalmas megdöbbenésemre kevesebb mint 50 ezerért (!) lehet kapni új 5.0 rendszert, egész nagy frontokkal! :Y :Y :Y Mondjuk ez már tényleg a legalja: Fenton 5.0 :DDD De van gyakorlatilag ugyanígy kinéző AUNA is. Szóval ez valami OEM kínai hangfal lehet. :DD Egy magára bármennyit is adó audiofil ennyiből nem vesz meg fél méter hangfalkábelt se. Sőt, talán még 10 centit se...

  Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.

Hozzászólok Aktív témák