Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • tkiceg

  csendes tag

  Kicsivel több mint másfél hónapja van a birtokomban egy 55oled803-as.
  Később lehet hogy leírom bővebben a tapasztalataimat, de így ennyi használat után röviden ami biztos pozitívum számomra az maga kijelző, a képe, a fekete tényleg fekete, az alkalmazott képtechnológiák, betekintési szög, szinek, fényerő... Egyszerűen fantasztikus.
  Szuper még az ambilight mint mindig, és a hangrendszer is elég jónak mondható az átlagos tv hangszórókhoz mérten.
  De egyelőre sok a negatívum is. Szoftverfrissítés még mindig nem érkezett rá.
  A bluetooth funkció erősen korlátozott minőségben van jelen.
  Külső hdd-t max 2! tb-ig képes kezelni, ami vicc, az ezelőtti 2015-ös szintén philips, viszont alsó-középkategóriás tv-m, és egy másik alsó kategóriás kicsi fapados lg lazán gyorsan kezeli a 4, 5 tb-os tárolókat..
  De összességében maga az android meglepően jól működik rajta, lassulás, fagyás, összeomlás, ujraindulás, egyéb szokásos dolgokkal nem találkoztam. Normálisan működik, stabil.
  Talán néha nem reagál egyből a távirányítóra.
  Ezen kívűl maga a tv mondhatni gyors, gyorsann reagál, hajtja végre a műveleteket, beleértve a be-kikapcsolást is, videók lejátszása-stoppolása, youtube, beállítások, menüzés, stb. Apropó menü, kezelőfelület, általános funkciók:fapad, jócskán idejét múlt. De legalább átlátható, kezelhető és egyszerű néhàny apróságtól eltekintve.

  [ Szerkesztve ]

 • tkiceg

  csendes tag

  Hát alapból a tv konkrétan szó szerint semmilyen bt eszközt nem talál illetve lát keresésnél pedig jó pár eszköz a szobában van. Tehát bármilyen headsetre, hangtechnikára csatlakozni eléggé esélytelen. Bár talán ezt a cikk is említi. A tv-t sem sikerült eddig megtalálnom csak androidos telefonról. Sem windows gépről, sem linuxról, próbáltam jó pár eszközt más más op rendszerekről is. Tehát az olyan funkciók is mint pl laptopról képernyő kivetítése vezeték nélkül a tv kijelzőjére esélytelen. Androidos telefonról kivetíteni is lehet, meg bármit küldeni, párosítani stb. De simán bt eszköz keresésnél mint említettem fentebb a tv önmagától még a droidos telefont sem találja...

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák