- Nagyon érdekli az Intelt a PC-s kézikonzolok piaca
- Speciális hővédelemmel bírnak az ASRock nemrég bemutatott tápjai
- Csúszni fognak pár hónapot a megjelenéssel a Noctua idénre tervezett termékei
- A biztonságra és a friss VGA-kra gyúr az új AIDA64
- Kell-e új tápkábel a GeForce RTX 50-es sorozatú VGA-khoz?
Új hozzászólás Aktív témák
-
makikutya
csendes tag
válasz
Donki Hóte #19 üzenetére
Rétegtermék? Gyakorlatilag a cégek veszik ezeket a kombókat mint a cukrot, mert ennél praktikusabbat nehéz hibrid munkamod mellett találni. Nyilván aki nem jövök megyek munkára veszi, annak felesleges, de mivel a munkavégzés a világban gyakorlatilag átalakult, így ez a jövő
-
GeryFlash
veterán
100K-ert 1080p
-
nalaca000
tag
válasz
Hieronymus #15 üzenetére
De az nem fog mondjuk 70 w-ot visszaküldeni a notebooknak, hogy töltse, stb.
-
válasz
makikutya #18 üzenetére
Ez egy rétegtermék, 100 vevőből egynek van ilyen szolgáltatásokra szüksége.
Nekem van DEX padom (ami tudja az USB kimenetről a kijelző vezérlését, meg tölti is a telefont) ami bármilyen monitorra, TV-re ráköthető, egy ilyen külön eszköznek szerintem több haszna van, mintha a monitorba lenne építve.
De ha pont ilyen monitor kell valakinek, amibe be vannak építve a szolgáltatások, akkor lehet értelme megvenni.
-
makikutya
csendes tag
Ez egy klasszikus irodai monitor, hibrid munkavégzéshez tökéletes, amikor bárki rádughatja a dokkolóra a laptopját, és rögtön tud akár online is meetingelni. Ha az árát nézzük, van benne dokkoló - minimum egy 15e ha külön veszed, és nem is olyan kényelmes, webkamera, minimun egy 9e ha külön veszed, és kábeles szenvedés, borzalmas hangszóró, kb 2-3e ha külön veszed, pláne sok helyet foglal. Ha én beszerző lennék, látnám benne a fantáziát, egyszer kell megvenni, egyben stb. Így már teljesen jó árponton van.
-
Sinesol
veterán
105k egy 24 inches monitorert, ami csak 1080p-t tud…ezeknek elment az eszük.
[ Szerkesztve ]
-
mad823
őstag
válasz
Hieronymus #15 üzenetére
Mondjuk az ugye annyira nem tölti a laptopot...
-
-
sb
veterán
Szerintem sem éri meg amúgy. Csak nem tartom annyira drágának, 70-80-ért már simán szinten lenne szvsz. Ha meg hozzáveszem, hogy alig van hasonló szolgáltatású akkor főleg.
De ha már túlárazás akkor nekem a Dell előbb eszembe jutna.
P, U, akármelyik széria. Feature-ben általában kevésbé ellátottak és relatíve drágák.
Philipsekből meg amúgy folyamatosan jelennek meg ennél jobban árazott modellek és az egyik legjobb feature listájuk van általában.
Nagyobb méretű és felbontásúak, ugyanúgy Type-C-sek csak még bónuszban esetleg LAN csatival ami nagyon jó cucc lenne.
Az "alap" meg a normális színtér, általában 60 helyett 75Hz és Freesync ami szintén jó extra. Meg a szintén hasznos "sallangok": USB hub, hangszóró, a talpat se szokták elspórolni.Vagy ha utóbbit igen akkor meg extra olcsó modellekről van szó a többi jó paraméterrel, pl. voltak 40k alatti FHD IPS monitoraik is.
-
TomMusic
őstag
+1
Azért is kérdeztem a Type-C videotámogatását, mert ez elég cool dolog. A kamera a beszámoló alapján felejtős, de végszükség esetén talán jó lehet valamire.
Még mindig azt mondom, hogy minőségre Dell P széria kategóriája megspékelve TypeC + kamera fícsörökkel. Kérdés hogy a Type-C meg kamera megér ~40k többletköltséget vagy sem. Az én szememben max akkor érné meg, ha érintős lenne a kijelző. -
sb
veterán
válasz
Donki Hóte #6 üzenetére
Én vagyok az első általában aki a túlárazott monitorokat fikázza de itt most azért van benne egy kamera is és a Type-C amivel 70k alatt nem nagyon láttam még monitort.
Mondjuk a kameráknál nem tudom most mennyi az annyi, tavaly volt szerintem ennyiért monitor nélküli webkamera is
, normál áron nyilván nem kéne 20k-t dobnia az áron.
(Ahogy amúgy a Type-C-nek sem, meg egy USB hubnak sem, de külön előbbit se nagyon kapod meg 20k alatt)Egy sallangmentes FHD 24" valahol 40k körül indul. Normális talppal 50k, pár extra és 60k-nál járunk. Erre jön itt a Type-C és a kamera.
Szóval lehetne olcsóbb de is estem hanyatt tőle mint a 300k-s 32" 4k 60Hz+ monitoroktól.@LamerGyuri
Ez szerintem régen volt releváns amíg nem léteztek nagy monitorok. 19-24"-ban nyilván választja az ember a nagyobb területű 4:3, 5:4-est, főleg a nagyobb magasság miatt is.A mai méreteknél viszont nem értem mitől lenne rosszabb egy 16:9. Ha a terület+magasság megvan akkor ez is jól használható. Sőt, bizonyos méret felett zavaróan magas lenne egy kisebb képarányú monitor. A belátható magasság után ha nagyobb felületet akarsz akkor kénytelen vagy oldalra terjeszkedni.
Notiban és is örültem pl. a 16:10-nek is 16:9 helyett. Érezhetően jobb... de csak a kis méret (14") miatt. Desktopon nagyon nem számítana.
-
törölt tag
válasz
Victoryus94 #4 üzenetére
Nekem a Dell 2405FPW-t idézte a megjelenése (a panelt is oda merném tenni ez mellé). Csak én olyat 16 éve vettem.
Jó, akkor az egy komoly készülék volt, mai árakon egymillió forint körül lenne.[ Szerkesztve ]
-
Armagedown
őstag
válasz
Victoryus94 #4 üzenetére
Ez a design olyan, mint a Lada.
-
joey04
titán
válasz
Victoryus94 #4 üzenetére
-
Armagedown
őstag
válasz
LamerGyuri #3 üzenetére
Szerintem is jobb a 16:10es képarány, nem véletlen, hogy újra vannak ilyen kijelzővel szerelt laptopok is.
-
siposz
aktív tag
válasz
LamerGyuri #3 üzenetére
Szerintem is sokkal jobb a 21:9 34 col.
Vagy nem erre gondoltál?
-
A Philips 243B9H jelenleg nagyjából 105 000 forintba kerül viszont, ami soknak tűnhet
Nem, ez nem soknak tűnik, hanem nagyon sok
-
mad823
őstag
SmartControl-lal lehet a PC-ről is tekergetni a beállításokat.
-
Victoryus94
őstag
Én ezt nem értem, első ránézésre azt hittem, rossz (10+ éves) cikket nyitottam meg.
Ez a design (főleg ennyiért) 2021-ben nagyon ósdi. -
LamerGyuri
senior tag
16:9 nem munkára való.
-
Fred23
nagyúr
Tetszik, de az árképzésnél mintha elgurult volna a gyógyszer.
-
TomMusic
őstag
Tehát ha jól értem, a Type-C -t lehet használni video forrásnak is?
Ezt meg a kamerát leszámítva egyébként Dell P széria..
Főleg erről a képről ugrott be rögtön: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
ph Nálunk járt a beépített webkamerával és Type-C csatolóval felszerelt, Full HD felbontású megjelenítő.